14 avgusta

Dejavniki, ki pri vpisu otroka v glasbeno šolo ne smejo biti na prvem mestu

0  - komentar

Dejavniki, ki pri vpisu otroka v glasbeno šolo ne smejo biti na prvem mestu

1. CENA

Največja napaka je, da ljudje izberejo glasbeno šolo, ki nudi najugodnejše izobraževalne programe. Takšne glasbene šole imajo običajno NAJMANJ izkušenj in nizka cena je njihov edini način, ki jim omogoča konkurenčnost z ostalimi glasbenimi šolami. Poglavitni razlog za vašo izbiro ne sme biti cena. Poiščite glasbeno šolo, ki vam zagotavlja REZULTATE. Dobra glasbena šola vam bo ponudila več programov, tudi takšnega, ki bo primeren za vaš žep. Včasih drži, da dobiš to, kar plačaš.

2. LOKACIJA

To je druga napaka, ki jo delajo starši in učenci, pri vpisu v glasbeno šolo. Mnogi se zaradi lokacije odločijo za glasbeno šolo, ki ne zadovolji njihovih potreb. Priročna lokacija še ne pomeni, da bo glasbena šola kvalitetna. Poiščite glasbeno šolo, ki vam zagotavlja REZULTATE, četudi to pomeni več prevoženih kilometrov.

3. REFERENCE

Veliko ljudi je pri izbiri glasbene šole pozornih le na kvalifikacije mentorjev. Diploma iz glasbe še ne zagotovi REZULTATOV. Če nekdo dobro razume glasbo, še ne pomeni, da vam lahko pomaga, da jo boste razumeli tudi vi ali vaš otrok. Pred vpisom v glasbeno šolo preverite dosedanje in pretekle uspehe njenih učencev. Vedno izberite glasbeno šolo, ki vam zagotavlja REZULTATE.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Morda vam bo všeč tudi...

Milan Lampret – Intervju

Milan Lampret – Intervju

Glasilo – Maj 2021

Glasilo – Maj 2021
>