Bobni za odrasle - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Bobni za odrasle

 

Osvojite osnovne temelje, pravilno tehniko in teoretično znanje za igranje bobnov v različnih popularnih glasbenih stilih.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Žiga Kožar

Nastopal je z raznimi zasedbami v Sloveniji in tujini, med drugimi z; Peter Erskine, Stu Hamm, Jackie Marshall, Nataša Tasić, Grupa September, Imer Traja Brizani, Dejan Pečenko, Zdenka Kovačiček, Mike Sponza, Kornelije Kovač, Soul Activation&Rok Golob, Big band RTV Slo, Simfonični orkester RTV, Sabrina Hebiri, Maja Keuc, Tedi Spalato, Neisha, Jadranka Juras, Maja, Trkaj, Janez Zmazek Žan, Boris Bele, The Stroj….
Bojan Varga - bobni

Bojan Varga

Kot učenec Glasbene šole v Gornji Radgoni je sodeloval s pihalnim orkestrom Gornja Radgona, kot tudi z orkestrom iz sosednjega Bad Radkersburga. Kasneje je ubral bolj samosvojo pot in z bendi nastopal po najrazličnejših klubih po Sloveniji in Evropi, med drugim tudi na odmevni jazz lokaciji Porgy & Bess na Dunaju. Glasbo dojema zelo osebno in pri poučevanju poskuša najti prostor za nekonvencionalne metode. Verjame, da se naučimo največ, če pri igranju odkrivamo sami sebe in da je najboljši učitelj tisti, ki v učencih spodbuja njihov lasten potencial.

Danijel Robnik

Po večini aktiven v tujini. Leta 2014 je uspešno diplomiral kot Bachelor of music na Lccm v Londonu. Letos je končal solo album avtorske glasbe, ki ga je ustvaril s pomočjo računalnika, plug-inov (virtualna knjižnica inštrumentov) analognega sintetizatorja in igranje akustičnih bobnov. V zgodnjih letih je bil aktiven na metal sceni in igral mednarodno preko 500 koncertov.

Vid Drašler

Vid Drašler je iz Bistrice ob Sotli, kjer je deloval v jazz-rockovskem Zmajevem repu in zasedbi Malik. Z zasedbo Balžalorsky / Drašler 3o ustvaril presežek na domači jazzovski sceni. Enako senzibilno bobna v šansonski Orkestradi. Naslednji vrhunec je dosegel s triom Drašler-Karlovčec-Drašler, v katerem hrupnejša improvizacija nikakor ne pomeni manjše jasnosti.

Prosimo delite našo stran