Bobni za začetnike

 

Osvojite osnovne temelje, pravilno tehniko in teoretično znanje za igranje bobnov v različnih popularnih glasbenih stilih. Postavite trdne temelje za vaše nadaljnje učenje in glasbeni razvoj.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Žiga Kožar

Nastopal je z raznimi zasedbami v Sloveniji in tujini, med drugimi z; Peter Erskine, Stu Hamm, Jackie Marshall, Nataša Tasić, Grupa September, Imer Traja Brizani, Dejan Pečenko, Zdenka Kovačiček, Mike Sponza, Kornelije Kovač, Soul Activation&Rok Golob, Big band RTV Slo, Simfonični orkester RTV, Sabrina Hebiri, Maja Keuc, Tedi Spalato, Neisha, Jadranka Juras, Maja, Trkaj, Janez Zmazek Žan, Boris Bele, The Stroj….

Bojan Krhlanko

Diplomiral na Celovškem konzervatoriju za glasbo pri prof. Klemensu Marktl-u. V preteklosti je redno sodeloval in še vedno sodeluje s posamezniki ali skupinami kot so: Jani Moder, Marko Črnčec, Igor Lumpert, Lenart Krečič, Jaka Kopač, Jure Pukl, Karen Asatrian, Simone Zanchini, Peter Ugrin, Ana Bezjak, Vasko Atanasovski, RTV Big Band Slovenije, Rob Bargard, Prasanna...


Bojan Varga - bobni

Iztok Repovž

Že pri sedemnajstih letih je okusil odrske nastope. Svoje znanje je izpopolnjeval z obiskom poletnih jazz delavnic, ter individualno preko bobnarjev kot so Adam Nussbaum, Gašper Bertoncelj, Doug Hammond, Ralph Peterson, Klemens Marktl. Sodeloval je, ter še vedno sodeluje z različnimi glasbeniki in skupinami kot so...

Bojan Varga - bobni

Bojan Varga

Kot učenec Glasbene šole v Gornji Radgoni je sodeloval s pihalnim orkestrom Gornja Radgona, kot tudi z orkestrom iz sosednjega Bad Radkersburga. Kasneje je ubral bolj samosvojo pot in z bendi nastopal po najrazličnejših klubih po Sloveniji in Evropi, med drugim tudi na odmevni jazz lokaciji Porgy & Bess na Dunaju. Glasbo dojema zelo osebno in pri poučevanju poskuša najti prostor za nekonvencionalne metode. Verjame, da se naučimo največ, če pri igranju odkrivamo sami sebe in da je najboljši učitelj tisti, ki v učencih spodbuja njihov lasten potencial.

Prosimo delite našo stran