Rock bobni - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Rock bobni

 

Naučite se igranja različnih rock bobnarskih stilov, skozi igranje in študij tehnik in ritmov največjih bobnarjev v zgodovini rock glasbe.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Žiga Kožar

Po opravljeni licenci za mentorja Modern Music School je začel poučevati, najprej v GIS Muzika Vivi, v Glasbeni šoli Kamnik v glasbeni šoli B.A.S.E. in Rock Akademiji, kjer še sedaj poučuje. Do sedaj je učil preko 200 učencev. Nastopal je z raznimi zasedbami v Sloveniji in tujini...

Matjaž Skaza

Že več kot deset let deluje v zasedbi 500m s katero ustvarjajo avtorsko glasbo. Igra tudi v jazz zasedbi At-Lastic trio s saksofonistom Janijem Šepetavcem. V zadnjih letih sodeluje z znanimi imeni slovenske in Pop-Rock glasbene scene, kot so Matjaž Jelen, Nuša Derenda, Nina Pušlar, Zlatko, Šank rock…

Bojan Varga - bobni

Bojan Varga

Kot učenec Glasbene šole v Gornji Radgoni je sodeloval s pihalnim orkestrom Gornja Radgona, kot tudi z orkestrom iz sosednjega Bad Radkersburga. Kasneje je ubral bolj samosvojo pot in z bendi nastopal po najrazličnejših klubih po Sloveniji in Evropi, med drugim tudi na odmevni jazz lokaciji Porgy & Bess na Dunaju. Glasbo dojema zelo osebno in pri poučevanju poskuša najti prostor za nekonvencionalne metode. Verjame, da se naučimo največ, če pri igranju odkrivamo sami sebe in da je najboljši učitelj tisti, ki v učencih spodbuja njihov lasten potencial.

Vid Drašler

Vid Drašler je iz Bistrice ob Sotli, kjer je deloval v jazz-rockovskem Zmajevem repu in zasedbi Malik. Z zasedbo Balžalorsky / Drašler 3o ustvaril presežek na domači jazzovski sceni. Enako senzibilno bobna v šansonski Orkestradi. Naslednji vrhunec je dosegel s triom Drašler-Karlovčec-Drašler, v katerem hrupnejša improvizacija nikakor ne pomeni manjše jasnosti.

Prosimo delite našo stran