Flavta za odrasle - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Flavta za odrasle

 

Program je namenjen vsem odraslim osebam, ki imajo željo po igranju in učenju flavte. Program se učencu prilagodi glede na njegovo predznanje in izkušnje.

 
Vpis v program
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Asja Grauf

Asja Grauf je akademska glasbenica, flavtistka. Svojo glasbeno pot je kot majhna deklica začela na urah baleta. Z devetimi leti je začela igrati flavto, ki je njena sopotnica še danes. Igra v različnih glasbenih zasedbah (Orkestrada, Djembabe, Warrego Valles - 

​Alenka Goršič Ernst

Alenka Goršič Ernst je soloflavtistka orkestra Mariborske opere. Diplomirala je na Akademiji za glasbo v Ljubljani, v razredu prof. Borisa Čampe, kot študentka pa je prejela študentsko Prešernovo nagrado. Izpopolnjevala se je pri prof. Mihaelu Koflerju v Nemčiji in končala podiplomski študij pri prof. Fedji Ruplu. Igra v različnih komornih orkestrih in ansamblih kot so Salzburški komorni orkester, Mariborski pihalni kvintet, Camerata Velanensis ter poučuje flavto na Srednji glasbeni šoli v Velenju.

Violeta Ozvatič

Priznana profesorica flavte na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru, uspešno deluje in navdušuje vse, ki si želijo obvladati flavto. Ima bogate izkušnje v poučevanju inštrumentov tako otrok kot odraščajoče mladine in študentov. 

Annemarie Glavič

Trenutno študira v razredu profesorice Karoline Šantl Zupan. V času študija se udeležuje tekmovanj (mednarodno tekmovanje Davorin Jenko 2017-zlata plaket), sodelovala je z Orkestrom SNG Opera in balet Ljubljana, sodeluje v različnih komornih zasedbah in poučuje flavto.

Prosimo delite našo stran