Klasična flavta - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Klasična flavta

 

Program ponuja učenje flavte z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavljajo visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izkušnjo skozi celoten učni proces.

 
Vpis v program
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Asja Grauf

Asja Grauf je akademska glasbenica, flavtistka. Svojo glasbeno pot je kot majhna deklica začela na urah baleta. Z devetimi leti je začela igrati flavto, ki je njena sopotnica še danes. Igra v različnih glasbenih zasedbah (Orkestrada, Djembabe...

​Alenka Goršič Ernst

Alenka Goršič Ernst je soloflavtistka orkestra Mariborske opere. Diplomirala je na Akademiji za glasbo v Ljubljani, v razredu prof. Borisa Čampe, kot študentka pa je prejela študentsko Prešernovo nagrado...

Violeta Ozvatič

Priznana profesorica flavte na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru, uspešno deluje in navdušuje vse, ki si želijo obvladati flavto. Ima bogate izkušnje v poučevanju inštrumentov tako otrok kot odraščajoče mladine in študentov. 

Annemarie Glavič

Trenutno študira v razredu profesorice Karoline Šantl Zupan. V času študija se udeležuje tekmovanj (mednarodno tekmovanje Davorin Jenko 2017-zlata plaket), sodelovala je z Orkestrom SNG Opera in balet Ljubljana, sodeluje v različnih komornih zasedbah in poučuje flavto.

Prosimo delite našo stran