Kljunasta flavta

 

Program ponuja učenje kljunaste flavte z vrhunskimi mentorji na osnovnem nivoju in celovito glasbeno izkušnjo skozi celoten učni proces.

 
Vpis v program
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Asja Grauf

Asja Grauf je akademska glasbenica, flavtistka. Svojo glasbeno pot je kot majhna deklica začela na urah baleta. Z devetimi leti je začela igrati flavto, ki je njena sopotnica še danes. Igra v različnih glasbenih zasedbah (Orkestrada, Djembabe, Warrego Valles - https://soundcloud.com/warregovalles) ter v zasedbah elektro-akustičnih in improviziranih glasbenih žanrov. Sodelovala je pri nastajanju glasbe za lutkovne predstave ter likovne razstave. Ukvarja se tudi s pedagoškim delom na področju poučevanja flavte na glasbeni šoli ter pripravlja delavnice za mlade, ki povezujejo glasbo z drugimi izraznimi vsebinami (Plesni studio Intakt, Umetnostna galerija Maribor,….).

kaja romih flavta slika2

Barbara Spital

Barbara Spital je študentka Akademije za glasbo v Ljubljani pri red. prof. Karolini Šantl Zupan. V času izobraževanja se redno udeležuje državnih in mednarodnih tekmovanj, kjer prejema visoke rezultate. Kot solistka je nastopila s Simfoničnim orkestrom Slovenske filharmonije, je članica simfoničnega orkestra Ljubljana International Orchestra v sklopu Branimir Slokar Academy, leta 2016 pa bila izbrana za projekt Side by Side Kraljevskega orkestra Concertgebouw Amsterdam. Svoje znanje dopolnjuje pri priznanih tujih profesorjih kot so Philippe Bernold, Andrea Lieberknecht, Julien Beaudiment, Emily Beynon in drugi.

Violeta Ozvatič

Priznana profesorica flavte na Konservatoriju za glasbo in balet v Mariboru, uspešno deluje in navdušuje vse, ki si želijo obvladati flavto. Ima bogate izkušnje v poučevanju inštrumentov tako otrok kot odraščajoče mladine in študentov. 

kaja romih flavta slika2

Kaja Romih

Študij flavte na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu red. prof. Karoline Šantl Zupan. V času šolanja se je udeležila številnih tekmovanj in mojstrskih tečajev pri priznanih profesorjih kot so Karl-Heinz Schuetz, Andrea Lieberknect, Robert Aitken, Julien Beaudiment, …

Prosimo delite našo stran