Gumbna harmonika - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Gumbna harmonika

 

Program ponuja učenje kromatične harmonike z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavljajo visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izskušnjo skozi celoten učni proces.

 
Vpis v program
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji
Sanja Mlinarič -harmonika slika2

Sanja Mlinarič

Študij harmonike na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost v Gradcu, smer Klasična glasba v razredu profesorja Jänneta Rättyä. Tekom šolanja se je redno srečevala tudi s popularno glasbo in jazzom z osnovami improvizacije. Poučuje kromatično harmoniko - klavirsko in gumbno.

Daliborka Ancel

Daliborka Ancel je pedagoginja, performenka, instrumentalistka. Diplomirala je na Visoka šola za glasbo “Franz Liszt”, Weimar (Nemčija) iz smeri harmonika in glasbena pedagogika. Ima dolgoletne pedagoške izkušnje kot performerka je aktivna v etno glasbeni zasedbi Kontra kvartet.

Daniel Šimek

Nastopal je na na številnih festivalih kot so Mladi virtuozi, cikel koncertov Glasbene Mladine Ljubljanske, Festival Lent in Poletje v Celju. Sodeloval je v ansamblih Narodnega gledališča Ivana pl. Zajca na Reki. Izpopolnjeval se je na seminarjih in mojstrskih tečajih pri profesorjih, kot so...

Prosimo delite našo stran