Gumbna harmonika - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Gumbna harmonika

 

Program ponuja učenje kromatične harmonike z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavljajo visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izskušnjo skozi celoten učni proces.

 
Vpis v program
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Andrej Kos

Z odliko je diplomiral iz koncertne harmonike na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost v Gradcu, pod mentorstvom Janneta Rättyäja. Leto kasneje je uspešno zaključil še študij instrumentalne pedagogike, prav tako na univerzi v Gradcu. Med študijem je imel priložnost sodelovati s priznanim jazz harmonikašem Christianom Bakanicem, kar ga je še dodatno spodbudilo k raziskovanju popularnih glasbenih zvrsti.

Sanja Mlinarič

Sanja je leta 2017 uspešno diplomirala iz koncertne in pedagoške smeri na Univerzi za glasbo in upodabljajočo umetnost v Gradcu v razredu profesorja Janneta Rättyä.Trenutno na isti Univerzi zaključuje magistrski študij.Je prejemnica najvišjih nagrad na tekmovanjih v Sloveniji, Italiji in Nemčiji.Leta 2019 je kot članica Tria Tempestoso zmagala na prestižnem tekmovanju Boris Pergamenschikow v Berlinu, kar pred njo ni uspelo še nobenemu akordeonistu.

Istega leta sta z zasedbo Duo Clarien kot prva Slovenca postala absolutna zmagovalca na priznanem tekmovanju Val Tidone v Italiji.

Daliborka Ancel

Daliborka Ancel je pedagoginja, performenka, instrumentalistka. Diplomirala je na Visoka šola za glasbo “Franz Liszt”, Weimar (Nemčija) iz smeri harmonika in glasbena pedagogika. Ima dolgoletne pedagoške izkušnje kot performerka je aktivna v etno glasbeni zasedbi Kontra kvartet.

Daniel Šimek

Nastopal je na na številnih festivalih kot so Mladi virtuozi, cikel koncertov Glasbene Mladine Ljubljanske, Festival Lent in Poletje v Celju. Sodeloval je v ansamblih Narodnega gledališča Ivana pl. Zajca na Reki. Izpopolnjeval se je na seminarjih in mojstrskih tečajih pri profesorjih, kot so...

Prosimo delite našo stran