Klasična kitara - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Klasična kitara

 

Program ponuja učenje klasične kitare z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavlja visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izkušnjo skozi celoten učni proces.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Matjaž Dajčar

Leta 2000 je dokončal študij kitare na Brucknerjevem konservatoriju v avstrijskem Linzu. Od takrat je poučeval, igral in snemal v Mariboru, Linzu, Gradcu, Berlinu, Varšavi. Od leta 2007 mentor na glasbeni šoli BASE, kjer poučuje kitaro. Z različnimi zasedbami je med drugim nastopil na glasbenih festivalih v Berlinu, Arhusu (Danska), Linzu, Beljaku, na festivalu Lent, Noč v stari Ljubljani.

David Kreslin

Udeleževal se je veliko tekmovanj na katerih je vedno dosegal najvišja mesta. Izobraževal se je še pri priznanih profesorjih kitare (Vera Ogrizović, Tomaž Rajterič, Žarko Ignjatović, itd.). Sodeluje z veliko glasbeniki in skupinami v različnih zvrsteh, trenutno redno igra v spremljevalni skupini Ines Erbus.

vito vičar slika

Tilen Beigot

Tilen Beigot je leta 2016 diplomiral na Anton Bruckner Univerzi v Linzu v smeri Jazz kitara pri priznanem profesorju Petru O’Mari in v smeri jazz kompozicija (prof. Christoph Cech). V času šolanja je ustanovil svoj projekt Useless Theory Project, hkrati pa imel možnost sodelvanja in izobraževanja pri Karlu Ratzeru, Jean-Charlesu Richardu, Haigu Yazdijanu, Alexu Machaceku, Petru Herbertu ...

vito vičar slika

Vito Vičar

Vito Vičar, diplomiran prof. jazz kitare, pravkar zaključuje tudi umetniško diplomo na deželnem konservatoriju v Celovcu pri prof. Agostino Di Giorgiu. Njegova vsestranskost se kaže v mnogih zasedbah v katerih je aktiven član (Nutrio, Rob Bargad 8tet, Jazz Robots, Dat Phunk, M.C. & The Boonker, Big Band Ptuj Tribute to Jimi Hendrix, Tribute to Tower of Power, itd.), kot tudi v različnih zanrih, ki jih igra. V repertuarju mu tako ne manjka rocka, funka, bluesa ali klasične glasbe.

Zdravko Božić

Diplomiral je leta 2014 na nizozemskem konservatoriju Codarts Rotterdam v smeri Pop kitara, dodatno pa se je izobraževal na Jazz, Turkish in Indian oddelkih. Svojo glasbeno pot je začel v big band orkestrih, igral v rock in metal skupinah, sodeloval pa je tudi s popularnimi izvajalci doma in v tujini. V zadnjem desetletju je poučeval na glasbenih šolah...

Aleš Maurič

Trenutno končuje študij jazz kitare na Celovškem konzervatoriju pri profesorju Thomasu Wallischu. Dejaven je tudi kot kitarist in avtor v skupini I vs. I, ki deluje od leta 2007. Kot glavni kitarist pa je dejaven tudi v Metallica cover bandu (Not’n'vun ), z bobnarjem Markom Soršakom, prav tako mentorjem na Glasbeni šoli B.A.S.E. 

Prosimo delite našo stran