Klavir in klaviature

 

Razvijte pravilno tehniko igranja in izboljšajte svojo kontrolo in pregled nad klaviaturo v klasiki, popu, rocku,  jazzu... Kliknite na učni program, ki vas zanima in si preberite več o tem kaj vsebuje, komu je namenjen in kaj se boste naučili.

 
VPIS V ŠOLO
 
Klasični klavir

Program klasični klavir je nemenjen učencem vseh starostnih skupin (otrokom, mladim in odraslim) in je zasnovan na poučevanju, tako popolnih začetnikov kot tistih, ki imajo z igranjem klavirja že predhodnje izskušnje.

Jazz klavir

Program jazz klavir se posveča učenju, spoznavanju in raziskovanju tehnik in načinov igranja klavirja v jazzu.

Klavir za popularno glasbo

Program klavir za popularno glasbo je namenjen vsem pianistom, ki se želijo ne-klasičnega pristopa h igranju klavirja. Program je zasnovan na učenju in igranju popularnih pesmi v stilih pop, rock, R&B...

Potrebujete nasvet? Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Z njim smo bili izredno zadovoljni (če bi jaz imel takega učitelja klavirja v mojem otroštvu, bi bil verjetno virtuoz), vse pohvale tudi za njegovo potrpežljivost in fleksibilnost. 

Srečno.

I.Sila - učenec

Drugače, se moram zahvaliti na sodelovanju in izraziti velike, velike pohvale našem učitelju. Zelo je redko videti učitelja, ki s takšno energijo in voljo, ter razumevanjem pristopa do učenca. To je pripeljalo do tega, da otrok potem z velikim veseljem hodi na glasbene ure klavirja.

Upam, da vam to kaj pomeni in da boste še naprej z enakim elanom in energijo nadaljevali.

 

Srečno.

Zlatko Matanić - starš

Zahvaljujem se vam za dobro poučevanje moje hčerke, ki je letos zelo napredovala v znanju igranja klavirja in tako uspešno opravila sprejemni izpit na Konservatorij.

Dušica Zupančič - starš

 
Prosimo delite našo stran