Klasični klavir - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Klasični klavir

 

Program ponuja učenje klavirja z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavlja visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izkušnjo skozi celoten učni proces.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji
manca udovič klavir slika1

Manca Udovič

Manca Udovič je pianistka, ki je leta 2016 uspešno zaključila magistrski študij klasičnega klavirja na Akademiji za glasbo v Zagrebu in že vrsto let spretno združuje svoje zanimanje za klasično in jazz glasbo. Je dobitnica številnih nagrad doma in v tujini. Uživa v muziciranju s komornimi zasedbami in je članica klasičnega tria Cassiopeia ter jazz kvarteta, ki nastopa po njenim imenom.

Daliborka Ancel

Daliborka Ancel je pedagoginja, performenka, instrumentalistka. Diplomirala je na Visoka šola za glasbo “Franz Liszt”, Weimar (Nemčija) iz smeri harmonika in glasbena pedagogika. Ima dolgoletne pedagoške izkušnje kot performerka je aktivna v etno glasbeni zasedbi Kontra kvartet.

Tadeja Antončič -klavir slika2

Taja Božič

Kot pianistka in klaviaturistka je stalno dejavna pri različnih zasedbah, že večkrat je igrala na različnih festivalih in prireditvah, kot sta Festival Lent, festival Arsana In Anin Festival. Z Jazzladies so nastopile tudi v polfinalni oddaji Slovenija ima talent. Redno se udeležuje delavnic s priznanimi glasbeniki iz sveta jazza, kot so...

Tadej Gruškovnjak

Tadej Gruškovnjak je kot klaviaturist in pianist dejaven pri več zasedbah. Sodeloval  je pri več različnih glasbenih projektih kot npr. s pevko Alyo, skupino  Nexys  s katero  je nastopil na Festivalu MMS in EMA. Več  let pa je na klavirju spremljal pevko Majo Založnik. Skupaj sta igrala tudi na križarki. Trenutno igra pri glasbenem duetu Jazz it, triu Lounge Avenue in v akustičnem duetu skupaj s pevko Amino Majetić  s katero igrata največ v Avstriji.

.

Kristijan Korat

V šolskem letu 2012 je končal študij na Brucknerjevi univerzi v Linzu na oddelku za klavir smer jazz in popularna glasba v razredu profesorja Dejana Pečenka. Kot pianist je veliko nastopal z različnimi zasedbami doma in v tujini. Trenutno dela na avtorskem projektu pod imenom Harmelogic, kjer skupaj s tolkalcem Damirjem Mazrekom raziskuje različne glasbene stile in jih hkrati združuje.

Patricija Škof

Patricija Škof je vokalistka, pianistka, ki se trenutno izobražuje na Univerzi za glasbo in upodabljajoče umetnosti v Grazu pri ameriški vokalistki in pianistki Deni DeRose. Sodeluje z domačimi in tujimi glasbeniki in v različnih zasedbah nastopa v Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, Italiji in Belgiji. Izobraževala se je že pri priznanih glasbenikih kot so Charenee Wade, Norma Winstone, JD Walter, Kate McGarry, Theo Bleckmann, Sachal Vasadani, Ana Bezjak, Marko Črnčec, Gregory Hutchinson...

Blaž Avsenik

Izobraževanje je pričel na zavodu sv. Stanislava v Šentvidu, kjer se je resno seznanil s klasično glasbo. Na Konservatoriju v Ljubljani se je nato zaljubil v Jazz ter zabavno glasbo, a ga je po zaključenem programu pot odnesla le nekaj ulic stran, kjer na Akademiji za glasbo trenutno študira klasičen klavir.

Lara Petek

Svojo univerzitetno izobrazbo je pridobila na Pedagoški fakulteti Maribor. V letu 2017 je končala 2. stopnjo študijskega programa »glasbena pedagogika« in pridobila naziv magistrica profesorica glasbene pedagogike. Trenutno nadaljuje študij na 3. stopnji in sicer smer Edukacijske vede. Hkrati obiskuje tudi študij Willems pedagogike, ki ji omogoča povsem nov pogled na poučevanje glasbe.

Daniel Šimek

Nastopal je na na številnih festivalih kot so Mladi virtuozi, cikel koncertov Glasbene Mladine Ljubljanske, Festival Lent in Poletje v Celju. Sodeloval je v ansamblih Narodnega gledališča Ivana pl. Zajca na Reki. Izpopolnjeval se je na seminarjih in mojstrskih tečajih pri profesorjih, kot so...

Kristina Presker

Kristina Presker je pianistka in pevka, ki se trenutno izobražuje na Koroškem državnem konservatoriju v Celovcu (Konse Klagenfurt), smer klavir, pedagogika (IGP) in klasično petje.  Za svoje uspešno glasbeno udejstvovanje je bila nagrajena z številnimi mednarodnih priznanji in nagradami...

Prosimo delite našo stran