Solo petje
 

Solo petje

 

Razvijte pravilno vokalno tehniko, razširite obseg in izboljšajte izraznost, prezenco in samozavest na odru. Kliknite na učni program, ki vas zanima in si preberite več o tem kaj vsebuje, komu je namenjen in kaj se boste naučili.

 
VPIS
 
Jazz petje

Osvojite edinstvene vokalne karakteristike največjih jazz pevcev kot so Billy Holiday, Sarah Vaughn, Luis Armstrong… in jih samozavestno uporabite v lastnem petju in glasbenem izrazu.

Petje za odrasle

Ste si vedno želeli peti? Ni prepozno! Program je namenjen vsem odraslim pevcem, ki so željni nove izkušnje, znanja in urjenja vokalnih veščin.

Vokalna skupina B.A.S.E.

Program vokalne skupine B.A.S.E je namenjen vsem pevkam in pevcem, ki si želijo izpopolniti svojo pevsko tehniko, se naučiti petja različnih glasbenih stilov in večglasnega petja ter druženja v kreativni vokalni skupini.

Zakup individualnih ur petja

Vabljene vse pevke in pevci, da preizkusite svoje znanje in se seznanite kako lahko razvijete petje pod vodstvom naših profesionalnih mentorjev.

Pop&Rock petje

Program Pop&Rock petje je namenjen vsem vokalistom, ki si želijo naučiti ali izpopolniti svojo vokalno tehniko, se seznaniti z vsemi glavnimi elementi petja v popularnih stilih rock&pop glasbe in izpopolniti svoj odrski nastop in prezenco.

Petje za začetnike

Naučite se pravilne vokalne tehnike, dihanja in se seznanite z vsemi glavnimi elementi petja v vseh popularnih glasbenih stilih,

Učenje ON-LINE

Program je namenjen vsem, ki si želijo individualnega ali skupinskega učenja z profesionalnim mentorjem preko spleta. 

Potrebujete nasvet? Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Tukaj si lahko preberete več o varstvu osebnih podatkov.

Prosimo delite našo stran