Pop & Rock petje - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Pop&Rock petje

 

Naučite se ali izpopolnite svojo vokalno tehniko, seznanite se z vsemi glavnimi elementi petja v popularnih stilih rock&pop glasbe ter izpopolnite svoj odrski nastop in prezenco.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošnO
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Lina Rahne

Leta 2015 je uspešno diplomirala kot Bachelor of arts v Grazu, trenutno pa zaključuje tudi pedagoško smer študija jazz petja na KUG Graz. Pred kratkim se je vrnila v Slovenijo, kjer nadaljuje s koncertiranjem in ustvarjanjem glasbe in besedil ter začenja tudi svojo pedagoško pot kot profesorica jazz in pop petja.

Jana Šušteršič

Vokalistka Jana Šušteršič, leta 2014 diplomirala na Berklee College of Music, Boston ZDA. Ima več kot 20 let izkušenj s koncertiranjem in snemanjem v različnih glasbenih žanrih. Kot pianistka in vokalistka ima za seboj več kot 800 nastopov. Sodelovala je z svetovno znanimi in priznanimi glasbeniki, kot so Placido Domingo, Lenny Kravitz, Toto, Victor Wooten… Zmagovalka šova Slovenija ima talent leta 2014.

Patricija Škof

Patricija Škof je vokalistka, pianistka, ki se trenutno izobražuje na Univerzi za glasbo in upodabljajoče umetnosti v Grazu pri ameriški vokalistki in pianistki Deni DeRose. Sodeluje z domačimi in tujimi glasbeniki in v različnih zasedbah nastopa v Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, Italiji in Belgiji. Izobraževala se je že pri priznanih glasbenikih kot so Charenee Wade, Norma Winstone, JD Walter, Kate McGarry, Theo Bleckmann, Sachal Vasadani, Ana Bezjak, Marko Črnčec, Gregory Hutchinson...

Urška Gajšt slika

Urška Gajšt

Kot solistka je imela priložnost na različne načine sodelovati tudi s priznanimi slovenskimi in tujimi glasbeniki : Igor Bezget, Marko Črnčec, Tadej Kampl, Bruno Domiter, Grega Kozar, Tomaž Gajšt, Vid Žgajner, Chris Jennings, Pierre-Alain Tocanier, Ji Eun Moon, Andrej Hrvatin, Žiga Golob,…Nastopila je z raznimi big bandi: RTV big band, BB Radlje, BB Slov. Bistrica, BB Ptuj, BB Vrhnika.

Urška Starovasnik

Trenutno študira jazz in pop petje na Deželnem Konzervatoriju v Celovcu, pri profesorici Caroline De Rooij. Žanri, v katerih se največ udejstvuje obsegajo jazz, pop, soul, funk, R’n’B, blues, ter v zadnjem času tudi klasično petje. Aktivno koncertira z zasedbami Dat Phunk, Groovin’ High in na novo ustanovljenim Urška Starovasnik kvintetom, trenutno pa se aktivno pripravlja tudi na vlogo v novem muzikalu Carolin Pichler, z naslovom “The Key of Happines”, ki prihaja na odre naslednjo pomlad. Poleg študija se redno udeležuje raznih delavnic in masterclassov, pri mentorjih Sheili Jordan, Melissi Aldani, Nini Strnad in drugih.

Ursula Luthar

Ursula Luthar je študenka jazza in popularne glasbe na konservatoriju v Celovcu. Poleg jazz petja so ji posebno pri srcu tudi blues, soul, funk, vokalna glasba,... Z glasbo se je kot otrok prvič srečala s pomočjo prečne flavte, v petju pa se je prvič preizkusila v zboru Carmina Slovenica. Po desetletju klasičnega izobraževanja jo je začela zanimati glasba drugačnega zvena. Trenutno je članica in solistka v mednarodno priznani vokalni skupini Perpetuum Jazzile, vokalistka v zasedbi SLO blues in v duetu Ursula & Bratko.

Tanja Srednik

Tanja Srednik je diplomirana pevka jazz in zabavne glasbe ter pedagoginja, ki se je izobraževala na Deželnem konservatoriju za glasbo in igro v Celovcu in Konservatoriju za glasbo in balet v Ljubljani. Kot pevka sodeluje pri različnih zasedbah in projektih, med njimi so Laibach, Slovenska popevka, projekt Jazz Sacral, Big band RTV Slovenija, Big bandom Grosuplje in drugi. Je stalna pevka in članica Jazz Punt Big Banda iz Tolmina, vodi pa tudi lastno zasedbo. Kot pedagoginja svoje znanje predaja vsem starostnim skupinam, posebno pozornost pa posveča interpretaciji in nastopu.

Anja Hrastovšek

Brežičanka Anja Hrastovšek, je študentka jazz petja na Konservatoriju za glasbo v Celovcu. Ima široko področje glasbenega zanimanja, zato jo je 16 let dolga glasbena pot zanesla že v mnoge žanre – klasika, opera, rap, pop, jazz, soul, etno-gipsy, vokalna glasba. Poleg petja, ki je njena prva ljubezen, je prve zvoke proizvajala preko violine, ki jo je igrala v nižji glasbeni šoli.

Neža Drobnič

Nuša Ofentavšek

Nuša je svojo glasbeno pot začela s petimi leti na Glasbeni šoli Celje, kjer je končala nižjo stopnjo iz klavirja pri prof. Jovanki Trifković. Na GŠ Celje je nadaljevala z izobražovanje, a ne na področju klavirja, pač pa klasičnega petja, pri prof. Davorju Mikuliću. Po končani gimnazji se je vpisala na Akademijo za glasbo v Ljubljano, istočasno pa jo je po več kot desetih letih poustvarjanja klasičnih del, začela vse bolj zanimati jazz glasba...

Alja Petric

Alja Petric, rojena v Prekmurju, se je na glasbeno pot podala preko izobraževanja in sodelovanja v raznovrstnih glasbenih projektih na področju etno in jazz glasbe. Svoj umetniški izraz je obogatila s študijem jazz petja in pedagogike na Koroškem deželnem konservatoriju v Celovcu pri prof. Caroline de Rooij.

sandra klemm

Sandra Klemm

Rojena 1972, v otroštvu je pela v otroškem in mladinskem zboru RTV Slovenija pod vodstvom Matevža Fabjana. Šolanje je nadaljevala na Konzervatoriju za glasbo in balet, kjer je uspešno končala študij jazzovskega petja pri prof. Nadi Žgur. Svoje pevsko znanje je izpopolnjevala pri priznanih tujih profesorjih (Bob Stoloff-Berklee Colege Of Music, Dave Stroud-Vocal Coach Speech Level Singing San Francisco, New York Voices…). Sodelovala je s priznanimi slovenskimi in tudi tujimi glasbeniki (Bobby Mcferrin)...

Natalija Tumpej

Natalija Tumpej trenutno deluje kot vokalistka jazz zasedbe Jazz Ladies svoj umetniški izraz pa je obogatila s študijem jazz petja in pedagogike na Koroškem deželnem konservatoriju v Celovcu pri prof. Caroline de Rooij.

Prosimo delite našo stran