Klasična violina - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Klasična violina

 

Program ponuja učenje violine z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavljajo visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izkušnjo skozi celoten učni proces.

 
Vpis v program
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Barbara Kovačič

Diplomirala na Akademiji za glasbo v Ljubljani (2006), umetniška in pedagoška smer – violina. Od leta 2006, članica orkestra Opere in Baleta SNG Maribor. Redno sodeluje z Mariborsko in Slovensko filharmonijo.

petra onderufova - violina

Sausan Hussein

Diplomirala in magistrirala magna cum laude na Akademiji za glasbo v Zagrebu. Na mednarodni akademiji za glasbo v Rimu je opravila post-magistrski specialistični študij solistične igre v razredu italijanskega virtuoza Marca Fiorentinija in komorne glasbe pod vodstvom Arsi tria di Roma. Dodatno se je izobraževala pri priznanih pedagogih in koncertira z vrhunskimi umetniki.

Aleksander Jovetić

Leta 2013 diplomiral na Akademiji za glasbo v Ljubljani, v razredu prof. Gorjana Košute. Sedaj nadaljuje študij in je v zadnjem letniku magisterija.

petra onderufova - violina

Petra Onderufova

Petra Onderufová je nenavadna violinistka iz Slovaške, ki v svoje igranje združuje različne glasbene stile osvojene na svoji izobraževalni poti. Tehnično znanje violine je pridobila skozi študij klasične glasbe, raznolikost in stilsko prilagodljivost pa skozi sodelovanje in igranje v skupinah različnih žanrov ter na delavnicah in potovanjih po svetu (pop, etno, rock, jazz). Sposobnost improvizacije je izpopolnjevala na Konzervatoriju za jazz v Celovcu. Leta 2015 je diplomirala iz umetniške in pedagoške smeri za jazz. Sedaj na dotičnem konzervatoriju nadaljuje študij jazz kompozicije.

Naike Makuc

Je študentka zadnjega letnika jazz violine – Umetniške smeri v Celovcu. Prvič se je z improvizirano glasbo srečala pri projektih Mavrični Most in Škratovil z Davidom Jarhom, Matjažem Weingerlom, Jeleno Ždrale, Ninom De Glerio, Igorjem Leonardijem.., bila je članica...

Prosimo delite našo stran