Mentorji - Glasbena šola B.A.S.E.

Mentorji

VPISUJEMO V ŠOLSKO LETO 2019/20

 POLETNA GLASBENA ŠOLA

 • Kitara
 • BAS KITARA
 • BOBNI
 • SOLO PETJE
 • KLAVIR
 • VIOLINA
 • FLAVTA
 • TROBENTA
 • SAKSOFON
 • HARMONIKA
 • kontrabas
kris korat klavir -slika1

Kristijan Korat

V šolskem letu 2012 je končal študij na Brucknerjevi univerzi v Linzu na oddelku za klavir smer jazz in popularna glasba v razredu profesorja Dejana Pečenka. Kot pianist je veliko nastopal z različnimi zasedbami doma in v tujini. Trenutno dela na avtorskem projektu pod imenom Harmelogic, kjer skupaj s tolkalcem Damirjem Mazrekom raziskuje različne glasbene stile in jih hkrati združuje.

Jean Markič

Jean Markič  je študent magistrskega študija kompozicije na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu prof. Janija Goloba. Je vsestranski inštrumentalist, producent in aranžer. Vodil je že več slovenskih jazz zasedb, komponiral za glasbeno tekmovanje TEMSIG, zadnje čase pa največ ustvarja v studiu in se ukvarja z odkrivanjem in produkcijo zvoka.

Patricija Škof

Patricija Škof je vokalistka, pianistka, ki se trenutno izobražuje na Univerzi za glasbo in upodabljajoče umetnosti v Grazu pri ameriški vokalistki in pianistki Deni DeRose. Sodeluje z domačimi in tujimi glasbeniki in v različnih zasedbah nastopa v Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, Italiji in Belgiji. Izobraževala se je že pri priznanih glasbenikih kot so Charenee Wade, Norma Winstone, JD Walter, Kate McGarry, Theo Bleckmann, Sachal Vasadani, Ana Bezjak, Marko Črnčec, Gregory Hutchinson...

Tadej Gruškovnjak

Tadej Gruškovnjak je kot klaviaturist in pianist dejaven pri več zasedbah. Sodeloval  je pri več različnih glasbenih projektih kot npr. s pevko Alyo, skupino  Nexys  s katero  je nastopil na Festivalu MMS in EMA. Več  let pa je na klavirju spremljal pevko Majo Založnik. Skupaj sta igrala tudi na križarki. Trenutno igra pri glasbenem duetu Jazz it, triu Lounge Avenue in v akustičnem duetu skupaj s pevko Amino Majetić  s katero igrata največ v Avstriji.

Blaž Avsenik

Blaž Avsenik je z glasbo je obdan že od zgodnjih let. Izobraževanje je pričel na zavodu sv. Stanislava v Šentvidu, kjer se je resno seznanil s klasično glasbo. Na Konservatoriju v Ljubljani se je nato zaljubil v Jazz ter zabavno glasbo, a ga je po zaključenem programu pot odnesla le nekaj ulic stran, kjer na Akademiji za glasbo trenutno študira klasičen klavir.

manca udovič klavir slika1

Tine Grgurevič - Bowrain

Tine Grgurevič aka Bowrain je slovenski skladatelj, pianist in producent. Leta 2012 je pričel nastopati pod imenom Bowrain in leta 2014 izdal svoj prvi album Far Out. Prvenec je bil premierno predstavljen v amsterdamskem Sugarfactory-ju. Preden je pričel z ustvarjanjem elektronske glasbe je deloval kot jazz pianist in skladatelj. Svoj prvi jazz album Balcan Flavour...

Daliborka Ancel

Daliborka Ancel je pedagoginja, performenka, instrumentalistka. Diplomirala je na Visoka šola za glasbo “Franz Liszt”, Weimar (Nemčija) iz smeri harmonika in glasbena pedagogika. Ima dolgoletne pedagoške izkušnje kot performerka je aktivna v etno glasbeni zasedbi Kontra kvartet.
Tadeja Antončič -klavir slika2

Taja Božič

Kot pianistka in klaviaturistka je stalno dejavna pri različnih zasedbah, že večkrat je igrala na različnih festivalih in prireditvah, kot sta Festival Lent, festival Arsana In Anin Festival. Z Jazzladies so nastopile tudi v polfinalni oddaji Slovenija ima talent. Redno se udeležuje delavnic s priznanimi glasbeniki iz sveta jazza, kot so...

Lara Petek

Svojo glasbeno pot je nadaljevala na področju solo petja. uspešno zaključila tudi program solo petja in sicer prav tako na glasbeni šoli Karol Pahor. Svojo univerzitetno izobrazbo je pridobila na Pedagoški fakulteti Maribor. V letu 2017 je končala 2. stopnjo študijskega programa »glasbena pedagogika« in pridobila naziv magistrica profesorica glasbene pedagogike. Trenutno nadaljuje študij na 3. stopnji in sicer smer Edukacijske vede. Hkrati obiskuje tudi študij Willems pedagogike, ki ji omogoča povsem nov pogled na poučevanje glasbe.

Daniel Šimek

Nastopal je na na številnih festivalih kot so Mladi virtuozi, cikel koncertov Glasbene Mladine Ljubljanske, Festival Lent in Poletje v Celju. Sodeloval je v ansamblih Narodnega gledališča Ivana pl. Zajca na Reki. Izpopolnjeval se je na seminarjih in mojstrskih tečajih pri profesorjih, kot so...

Kristina Presker

Kristina Presker je pianistka in pevka, ki se trenutno izobražuje na Koroškem državnem konservatoriju v Celovcu (Konse Klagenfurt), smer klavir, pedagogika (IGP) in klasično petje.  Za svoje uspešno glasbeno udejstvovanje je bila nagrajena z številnimi mednarodnih priznanji in nagradami. Zraven njene velike želje po koncertiranju je njena velika ljubezen poučevanje otrok in tudi odraslih. Delo v gledališču, pripravljanje koncertov in recitalov, obiskovanje in priprave raznih seminarjev. Prenos znanja in ljubezni do glasbe na druge je njeno poslanstvo.

Prosimo delite našo stran