PKV Uvod

Dobrodošli na 7 dnevnem tečaju: Popolna kitarska vadba!

Namen tega 7-dnevnega tečaja je pomagati odkriti in razviti vaše skrite potenciale pri učenju novih pesmi, konceptov ali tehnik igranja oziroma tudi vse ostalo, kar želite doseči in obvladati pri igranju.

Če imate težave pri ugotavljanju, kaj je za vas pri vadbi kitare pomembno in kaj želite pri igranju izboljšati, ali pa pri igranju kitare izgubljate motivacijo in zaupanje v svoje sposobnosti, je ta tečaj zagotovo primeren za vas.

Če boste v tečaj vložili dovolj truda in dosledno sledili našim napotkom, boste deležni rezultatov, ki si jih želite!

S prijavo na ta tečaj ste naredili prvi korak na poti k uspehu. V sedmih dneh tečaja boste deležni novih izzivov in nalog, ki jih v procesu učenja kitare doslej še niste prakticirali. Spoznali boste nove načine in veščine, ki vam bodo omogočili doseganje višjih nivojev pri igranju kitare.

Tečaj bo potekal tako:

V naslednjih sedmih dneh boste vsak dan prejeli novo elektronsko sporočilo. Vsako sporočilo bo predstavljalo novo lekcijo ali poglavje, skozi katero se boste naučili, kako razvijati vadbeno rutino, premagovati ovire in frustracije pri igranju ter dosegati cilje.

Vsako elektronsko sporočilo oziroma lekcija bo od vas zahtevalo sodelovanje, ki se bo kazalo s specifično akcijo ali zgolj z razmišljanjem o določenih vprašanjih. Prosimo vas, da lekcij ne prehitevate ali jih izpuščate. Za uspešen zaključek tečaja je pomembno, da izpolnite vse lekcije po predpisanih korakih. V nasprotnem primeru ni razloga, da jih prebirate. Tudi če se vam bodo določene lekcije zdele nepomembne, nezanimive ali nekoristne, vas prosimo, da vztrajate in nam zaupate, da bodo prinesle dober končni rezultat.

Če želite postati boljši kitarist, so za to potrebna dejanja, ki vas bodo pripeljala do tega cilja. Ne pozabite: “Karkoli se v življenju želite naučiti, vam lahko uspe!” Med tečajem boste spoznali okvir, ki ga boste lahko uporabljali pri novih učnih izzivih. Pomagal je že številnim glasbenikom, prav tako pa lahko pomaga tudi vam, če ste v to pripravljeni vložiti svoj trud in narediti korak naprej k zastavljenemu cilju.

Za zdaj naj bo to dovolj. Jutri boste prejeli prvo elektronsko sporočilo in s tem prvo lekcijo. Prosimo vas, da si za uspešen zaključek vseh korakov (lekcij) vzamete dovolj časa.

Lep pozdrav do jutri!

P. S. Za vsa vaša vprašanja smo vam na voljo s preprostim klikom na gumb.

Want to learn more?

Check out these articles below