PKV Zaključek

Čestitamo!

Uspešno ste dokončali 7-dnevni tečaj učinkovite vadbe kitare! Upamo, da ste se naučili kaj novega ter da ste ob branju lekcij in oblikovanju vadbe uživali. Prav tako upamo, da ste vzeli stvari v svoje roke ter ste na pravi poti k hitrejšemu in lažjemu izpolnjevanju svojih ciljev in sanj. Sedaj ste opremljeni z znanjem, ki ga lahko uporabite pri spopadanju z vsakim novim učnim projektom. Če boste karkoli želeli doseči, vam bo ta proces učenja v pomoč: velike projekte razčlenite na manjše kose, ustvarite urnik dela (vadbe, učenja itd.), projektu bodite predani, poskrbite, da boste imeli zanj dovolj časa, in požanjite nagrade dobro načrtovane strategije.

Ne hitite! V svetu konstantnih motenj pozornosti boste imeli s svojo sposobnostjo poglobljene in osredotočene vadbe ogromno prednost. Izberite tempo učenja, ki vam ustreza. Učenje ni dirka, je naravni in organski proces. Večina kitaristov želi hitrejši napredek, a se ne zaveda, da se moramo, če želimo nekaj pospešiti, najprej umiriti in ustaviti. Če načrtno in zavedno pristopimo k vadbi, hitreje napredujemo, saj ne zapravljamo časa za nekoristne naloge, ne skačemo brezglavo iz enega projekta v drugega in naše lastne misli nas več ne omejujejo.

Bodite mirni in pridno delajte.


Če imate kakršnokoli težavo, s katero se trenutno spopadate pri igranju kitare, nas kontaktirajte in poskušali vam bomo svetovati in pomagati.

Bodite konkretni. Opišite nam svoj problem. Pojasnite, kaj ste že storili v procesu vadbe, kako vam je to pomagalo in kaj načrtujete za naprej. Če je možno, nam pošljite avdioposnetek svojega igranja. Ne pozabite: konkretnejši in bolj specifični kot boste pri vprašanjih, boljše rešitve in odgovore vam lahko ponudimo.

Pa še nekaj: če ste resnično zagnani in resni glede igranja kitare ter pri tem potrebujete pomoč, si oglejte naše IZOBRAŽEVALNE PROGRAME, ki jih ponujamo.

Zahvaljujemo se vam, da ste bili z nami, in za vaše zaupanje skozi celoten 7-dnevni proces izboljšanja vaše vadbe.

Upamo, da ste pri tem uživali!

Glasbena šola B.A.S.E.

Want to learn more?

Check out these articles below