B.A.S.E. Room

Naučite se igranja instrumenta ali petja, četudi ne morete do nas. Cilj lahko dosežete v zavetju doma, kadarkoli vam to dopušča čas!

Se želite učiti igranja instrumenta kadarkoli in kjerkoli?

Vsi vemo, da so naši dnevi dandanes zapolnjeni s številnimi obveznostmi, zaradi katerih naše srčne želje ostajajo neizpolnjene. Pot na učno uro enkrat tedensko se nam zdi predolga, poleg tega pa se le težko obvežemo stalnemu, rednemu terminu. A zato tisto, kar si zares želimo, potiskamo na stran, leta pa tečejo ...

Zdaj potrebe po zanemarjanju želja ni več. B.A.S.E. Room namreč omogoča učenje instrumenta ali petja kadarkoli in kjerkoli ter tako rešuje največji težavi enaindvajsetega stoletja: lokacijsko ter časovno. Šolanje poteka nadvse preprosto, saj se le registrirate na naši spletni strani, izberete ustrezen program, mentor pa na podlagi vašega predznanja izključno za vas pripravi lekcijo, ki jo predelate kadarkoli vam obveznosti dopuščajo.

Čeprav torej nimate nikakršne obveznosti, da se šolanju posvečate vsak dan ob točno določeni uri, boste še vedno obravnavani individualno, mentor pa bo pri sestavi učnega načrta upošteval vaše predznanje, želje, cilje in potrebe, zato bo pouk kakovosten ter ne boste v nobenem pogledu prikrajšani. Nadvse preprosto, kajne?

Zakaj izbrati takšen način učenja?

B.A.S.E. Room je spletna oblika glasbenega šolanja, pri čemer čas, kraj in tempo izvajanja narekujete sami. Kljub temu pa tovrsten način učenja igranja instrumenta ali petja ohranja vse prednosti individualnega pouka, saj mentor na podlagi vašega predznanja in vaših želja izključno za vas pripravi lekcijo, ki jo osvojite glede na časovne ter prostorske zmožnosti. Tudi nalogo oddate, ko jo opravite, mentor pa jo pregleda in komentira na način, ki vam omogoča izpopolnitev vseh tehnik ter veščin, ki so vam doslej delale preglavice. Ker vam je gradivo na voljo ves čas, lahko do njega dostopate kjerkoli, če le imate povezavo do spleta, in tako posamezno lekcijo ponovite kadarkoli želite.

Učenje od doma

Razdalja odslej ni omejujoča, saj se igranja instrumenta ali petja lahko učite kjerkoli in kadarkoli želite.

Pomanjkanje časa?

B.A.S.E. Room omogoča prilagojen učni program, saj čas in kraj, prav tako tempo učenja, narekujete sami.

Pestra izbira programov

Vsak paket vsebuje 4 lekcije, ki jih lahko podaljšate ali pa program preprosto zamenjate.

Redno spremstvo mentorja

Mentor vam je na voljo za vsa dodatna pojasnila, vprašanja in druge nejasnosti ali nasvete.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem

Eva L.

učenka

"Rada bi dodala, ker ne vem, kdaj bo spet priložnost za to, da mi je učenje z Vito v veliko veselje. Res ima smisel za poučevanje in vsak teden komaj čakam na uro. Je, vsaj kar se mene tiče, ravno prav stroga in natančna, zato vse pohvale!"
Renata M.

učenka

"Dober dan, sem Renata M. in vaša stran me je tako pritegnila, da sem se vpisala na začetni tečaj akustične kitare. Prsti bolijo, a le zato, ker pridno vadim. Želela bi se vam kar najlepše zahvaliti za prijazno vodenje v svet zvenečih strun. Hvala lepa in lep dan."

Kako poteka učenje?

Na naši spletni strani opravite registracijo, nakar na svoj elektronski naslov prejmete avtomatsko sporočilo, s katerim potrdite svojo prijavo. Nemudoma zatem že lahko vstopite na platformo, na njej pa si lahko ogledate vse programe, ki so jih pripravili naši mentorji. Z izbiro enega od njih, tega tudi naročite, kmalu pa prejmete tudi mentorjeva navodila, kako začeti z učenjem, zato po njegovih navodilih predelate lekcijo in pripravite nalogo, ki mu jo nazadnje oddate v pregled. 

Šolanje je tako nadvse preprosto, pregledno in tako časovno kot prostorsko povsem prilagojeno vašim zmožnostim.

 1. 1
  Mentor pripravi lekcijo

  Po uvodni lekciji mentor dobi uvid v vaše predznanje. Na podlagi teh vam pripravi prvo lekcijo.
 2. 2
  Predelate lekcijo in oddate nalogo

  Ko opravite prejete vaje in naloge, jih pošljete mentorju v pregled. Gre za video ali zvočni posnetek, besedilo, slike ali dokument druge vrste.
 1. 3
  Mentor komentira oddano nalogo

  Mentor skrbno pregleda oddano nalogo in jo komentira. Gre za napotke, kaj izboljšati ali ponoviti, da boste resnično osvojili podano znanje.
 2. 4
  Komunikacija z mentorjem

  Interni sistem sporočil je na voljo tako vam kot mentorju, zato se lahko v primeru vprašanj glede naloge ali dodatnih pojasnil kadarkoli povežeta.

Pridružite se!

Le en korak vas loči od uresničitve dolgoletne želje, ki bo v vaše življenje nedvomno vnesla obilo zadovoljstva. Glasba namreč osrečuje.

Registrirajte se in se podajte v avanturo. Ne zahtevamo ne časovne ne lokacijske zavezanosti, upoštevamo pa vaše predznanje, želje, cilje in potrebe. Tako preprosto, da vam bo žal, ker se nam niste pridružili že prej!