Glasbena šola Slovenska Bistrica - B.A.S.E.
 

Glasbena šola Slovenska Bistrica - B.A.S.E.

 

Vsak ima pravico, da najde glasbenika v sebi.

 
ZA POPOLNE ZAČETNIKE, AMATERJE IN PROFESIONALCE, BREZ STAROSTNIH OMEJITEV
 

Glasbena šola Slovenska Bistrica

B.A.S.E. - PE Slovenska Bistrica

Trg svobode 28

2310 SLOVENSKA BISTRICA

VPISUJEMO V ŠOLSKO LETO 2019/20

NAŠI MENTORJI

Mentorji na glasbeni šoli B.A.S.E. so vrhunski glasbeniki in pedagogi, ki so vsi  redno aktivni na slovenski in tuji glasbeni sceni.

OGLEJTE SI PREDSTAVITEV NAŠIH MENTORJEV

PROGRAMI IZOBRAŽEVANJA

Ponujamo vam  glasbeno izobraževanje na 6 različnih inštrumentih in petju z izbiro med 20 različnimi izobraževalnimi programi.

OGLEJTE SI PREDSTAVITEV NAŠIH PROGRAMOV

USPEHI NAŠIH UČENCEV

Pohvalimo se lahko  z uspehi naših učencev,  ki so danes uspešno aktivni na slovenski in tuji glasbeni sceni.

OGLEJTE SI USPEHE NAŠIH UČENCEV

 

Glasbena šola za otroke

Na Glasbeni šoli Slovenska Bistrica - B.A.S.E. vam ponujamo edinstvene in kvalitetne izobraževalne programe za osnovnošolce in srednješolce. Izbirate lahko med poukom 6 različnih inštrumentov in petja, ter kar 20 učnimi programi, ki vam omogočajo izobraževanje v vseh popularnih glasbenih stilih ne glede na vašo predhodno znanje. Na glasbeni šoli B.A.S.E smo veseli vsakega novega učenca, ki ima željo in voljo do razvijanja svojega glasbenega potenciala.

Glasbena šola za otroke

VPISUJEMO V ŠOLSKO LETO 2019/20

Glasbena šola za odrasle

Glasbena šola za odrasle

Star pregovor pravi, da se učimo celo življenje in tega se v Glasbeni šoli B.A.S.E. dobro zavedamo. Tudi na Glasbeni šoli Slovenska Bistrica imamo pripravljene programe izobraževanja za odrasle. Nikar ne skrbite, ne boste edini! Prav tako kot vsi ostali, lahko zbirate med  učenjem 6 različnih inštrumentov in petja, ter med 20 učnimi programi, ki jih ponujamo. Naše poučevanje temelji na individualnem pouku, kar pomeni, da delate z vašim mentorjem sami. Učenja glasbe je zmožen vsak, ki ima dovolj veliko željo in voljo, ne glede na njegove prirojene sposobnosti in starost, tudi vi!

 
Matjaž Dajčar z učenci na nastopu
Pevke na nastopu v Salonu
Kitarski trio v Salonu
Kris na nastopu v Salonu
Šolski nastop Ruše

Z vašo šolo smo bili zelo zadovoljni. Tadej je zelo dober in profesionalen pri svojem delu in mislim, da ste svetovali pravega učitelja.

Andrej Močnik 
starš

​V glasbeni šoli B.A.S.E. sem dobila dodatno motivacijo za igranje in ustvarjanje. Moja tehnika na basu se je v kratkem času precej izboljšala. Ure pri Mateju so zanimive in vedno drugačne. Navdušil me je za improvizacijo, bolj poglobljen pristop k inštrumentu in poznavanju glasbene teorije.

Neža Pavlovič 
učenka bas kitare
Kitarist Nastop ruše
Šolski band Salon
Lina Planko kitarski nastop
Kitarski trio Ruše
Šolski nastop Dejan Barbir

Z učiteljem klavirja smo bili izredno zadovoljni (če bi jaz imel takega učitelja klavirja v mojem otroštvu, bi bil verjetno virtuoz), vse pohvale tudi za njegovo potrpežljivost in fleksibilnost. 

Iztok Sila 
starš

Moram pohvaliti šolo oz. mojega učitelja, saj je bil pristop profesionalen in sem se v kratkem času zelo veliko naučil. Še tako naprej!

Rok Jaklič 
učenec bobnov
Ian Hotko nastop Salon
Zala na nastopu v Salonu
Alex na nastopu v Salonu
Julija na nastopu v Salonu
Tomaž nastop v Salonu
Prosimo delite našo stran