Se želite učiti svojega inštrumenta ali petja kar od doma?

Naučite se doseči svoj cilj v igranju inštrumenta kar od doma… tudi, če nimate dovolj časa ali pa se ne morete pripeljati do nas!

Posebna ponudba! Prijavite se zdaj in se brezplačno registrirajte!

02
Dni
07
Ur
23
Minut
44
Sekund

Kaj ko bi se lahko učili igranja inštrumenta ali petja kar od doma? Kaj ko bi si lahko izbrali učenje ob svojem času, ki vam ustreza? Kaj ko bi vse to lahko počeli individualno z vrhunskim mentorjem?

V nekaj zadnjih letih smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. razširili naše poslovanje kar v petih slovenskih krajih. Kljub temu pa je ostalo veliko mladih in odraslih, ki si želijo šolanja pri nas, vendar je pot predolga ali pa si preprosto ne morejo privoščiti stalnega in rednega učenja, saj so časovno in lokacijsko omejeni.

Ste tudi vi eden takih?

Nekateri se potem zatečejo na učenje preko Youtuba in prebrskajo na tisoče videov, ampak na koncu zopet ni in ni pravega rezultata. Po nekaj mesecih brskanja ugotovijo, da so zapravili ogromno časa, zdaj pa so povsem zmedeni, saj so poslušali povsem različne napotke za iste stvari. Le kdo ima zdaj prav?

Ampak zakaj je tako?

Kot že sami veste, je Youtube portal z nešteto video posnetki, ki pa vas ne bodo pripeljali do rezultatov.

Za dosego pravih rezultatov potrebujete skonstruiran program učenja od A-Ž, lekcije si morajo pravilno slediti glede na znanje oziroma predznanje učenca in vsebovati določeno dokumentacijo za nalogo učencu. Vam lahko Youtube to ponudi? Ne, vsekakor ne.

Za zelo efektivno učenje pa dejansko potrebujete svojega mentorja, ki točno pozna vaše sposobnosti in vas vodi čez celoten proces učenja in ga v celoti prilagaja vam. 

"Ampak kako je mogoče imeti svojega mentorja za individualno učenje, če pa nimam časa za reden termin šolanja ali pa stanujem predaleč stran od vaše šole? " 

Danes je to zelo mogoče...predstavljamo vam:

B.A.S.E. ONLINE: Individualno učenje inštrumenta online

B.A.S.E. ONLINE vam predstavlja učenje inštrumenta ali petja preko spleta. Za vas smo ustvarili veliko število programov, ki jih lahko izbirate glede na vaš inštrument in nivo znanja. Učenje poteka preko izmenjave video lekcij, PDF datotek, teksta, mp3 datotek, slik in ostalih priponk.  Program učenja mentor prilagaja vam individualno in vam popravi in komentira vse domače naloge. V vašem namizju portala pa vam ostanejo vse lekcije in jih lahko kadarkoli ponovno pregledate. Naš program učenja online je enakovreden samemu učenju pri nas, vendar vas časovno in lokacijsko ne obvezuje. S tem načinom učenja se učite pri vrhunskem mentorju, individualno, program bo pripravljen vedno za vas, imeli boste polno interakcijo z učiteljem preko izmenjave videjev in internih sporočil, in to vse iz vašega doma oziroma sobe, dosegljivo 24/7.

Posebna ponudba! Prijavite se zdaj in se brezplačno registrirajte!


Tukaj najdete to kar boste prejeli ob prijavi

Ko se registrirate preko naše spletne strani, boste potrdili svojo prijavo preko avtomatskega emaila. Takoj zatem se lahko prijavite v naš online portal in si ogledate vse programe učenja, ki so jih naši mentorji pripravili za vas. Ko boste izbrali svoj program učenja, ga boste preprosto naročili. Po naročilu boste prejeli navodila mantorja kako začeti z učenjem. Po prejeti mentorjevi lekciji boste pripravili nalogo, ki jo je mentor pripravil za vas. Šolanje poteka zelo enostavno, pregledno in povsem prilagojeno vašim individualnim potrebam.

Učenje kar od doma

Razdalja zdaj več ni problem, saj se lahko učite od kjerkoli želite, kjer imate dostop do interneta.

Nimate časa za redne termine učenja?

Pri učenju online si sami izberete vaš čas vadbe in oddaje naloge. Lekcije mentorja pa so vedno dostopne.

Izbira med programi

Vsak paket vsebuje 4 lekcije, katere lahko podaljšujete ali pa si preprosto izberete drug program učenja.

Vrhunski mentorji vedno na dosegu

Vaš mentor vam je vedno na dosegu. V kolikor imate vprašanja, se mu lahko javite preko internega sporočila.

Poglejte kaj pravijo naši prvi učenci o učenju pri nas

Maša Pirnat

Pevka

Nisem si nikoli predstavljala, da je takšno učenje dejansko mogoče. Zelo sem zadovoljna.

Damjan Knez

Bobnar

Vrhunsko! Super platforma in mentorji. Komaj čakam, da bo na voljo še več bobnarskih programov.

Tine Breznik

Bas kitarist

V bistvu je tako, kot bi šel dejansko na uro v glasbeno šolo...s tem da veliko boljše, vsa snov ostane za pregled tudi kasneje. Mentor je mega!

Kako točno poteka individualno online učenje?

...pa si poglejmo...

1

Mentor pripravi unikatno lekcijo za učenca

Po prvi uvodni lekciji bo mentor dobil od vas podatke o vašem morebitnem predznanju in vam pripravil prvo lekcijo.

2

Učenec odda nalogo

Po opravljenih vseh vajah in nalogah, pošlje učenec mentorju nalogo v pregled. Naloga lahko vsebuje video datoteke, tekst, priponke, slike, mp3, itd,...

3

Mentor komentira oddano nalogo učenca

Mentor skrbno pregleda vso oddano nalogo učenca in poda svoje mnenje. To vključuje vse popravke, ki jih mora učenec ponoviti ali izboljšati.

4

Dodatna komunikacija z mentorjem

Ker imamo včasih tudi kakšno hitro vprašanje ali pa nujno potrebujemo mentorja za nadaljevanje opravljanja naloge, imate na razpolago interni sistem sporočil, ki obvešča vas in mentorja preko emaila.

Bonus

Zdaj je čas, da vam predstavimo še vaše bonuse!

Bonus 1
Certifikat

Na željo učenca vam lahko pripravimo izpit iz določenega izbranega programa. Ob uspešno opravljenem izpitu vam šola B.A.S.E. Online podeli posebno priznanje.

Bonus 2
Video pogovor z mentorjem

Tekom časa šolanja vas bo mentor osebno kontaktiral in vam odgovoril na vsa možna vprašanja glede vašega učenja.


Bonus 3
Zaprta Facebook skupina

Dobili boste dostop do zaprte Facebook skupine, kjer boste lahko izmenjevali vaše znanje z ostalimi člani B.A.S.E. Online.


Nekaj besed o ravnatelju šole,
(doc.Matej Hotko, mag.)

Matej Hotko je končal študij jazz basa na prestižni univerzi Manhattan School of Music v New Yorku. Leta 2009 je prejel najvišje Priznanje za pomembna umetniška dela Univerze v Ljubljani. Od leta 2010 poučuje tudi na Akademiji za glasbo-jazz katedra in vodi Big band Akademije za glasbo in manjše zasedbe.


"Znanje za vas smo prinesli iz najboljših šol na svetu. Pomagali vam bomo postati boljši glasbenik." 

Matej Hotko

matej hotko bas kitara

Tukaj najdete kaj pravijo člani o naših vrhunskih mentorjih.

Uroš Velikonja

Basist

Matej je resnično najboljši učitelj basa kar jih je!

Barbara Lončarič

Pianistka

Moj mentor je zelo dosleden, vsa snov je zelo jasno podana, polno videov in informacij.

Ines Deržanič

Pevka

Presrečna sem, da sem našla to stran. Jana je vrhunska pevka in učiteljica!

Kakšna pa je sploh vrednost takšnega šolanja?

Pri nas je model cen programov zelo enostaven. Posamezna tedenska lekcija učenja stane od 25-35€, v vsakem paketu, ki ga naročite pa so vedno 4 lekcije. Posamezna tedenska lekcija pa lahko vsebuje več videov, tekst, priponke, audio datoteke itd,...


Individualne lekcije, vrhunski mentorji, individualen program za vsakega učenca posebej, stalni pregled vseh že opravljenih lekcij in nalog, stalni dostop do mentorja,...


"Vsega tega enostavno ne morete dobiti nikjer ceneje!"

Posebna ponudba! Prijavite se zdaj in se brezplačno registrirajte!

02
Dni
07
Ur
23
Minut
44
Sekund

100% Garancija zadovoljstva

Na naše storitve dajemo 100% garancijo zadovoljstva. Glede na naše znanje in izkušnje smo prepričani, da boste z učenjem povsem zadovoljni. V kolikor vam šolanje pri nas ne bi bilo všeč, lahko vedno preprosto prekinete.

Ne čakajte več! Poglejte kaj imajo nekateri naši prvi učenci povedati o učenju pri nas

Tamara Kušnik

Pianistka

Samo v eni besedi: Fenomenalno!

Rebeka Ternik

Glasbena teorija

Sama sem iskusila že kar nekaj tečajev online, vendar ta način individualnega poučevanje je vrhunski. Kot bi se dobivala s svojim mentorjem v živo.

Teja Mavrič

Pianistka

Jaz sem se prijavila kot testni beta učenec. Resnično lahko rečem, da sem se ogromno naučila v tem kratkem času, zdaj pa že nadaljujem na drugi program.

Pogosto zastavljena vprašanja

Gre za individualno ali skupinsko učenje?

Kako si naročim nov paket lekcij?

Kako si izberem program šolanja?

Kdo bo moj učitelj?

Kako naj začnem, če sem popoln začetnik?

Katere inštrumente se lahko učim pri vas?

Posebna ponudba! Prijavite se zdaj in se brezplačno registrirajte !


Moje osebno sporočilo vam

"Online pouk je naša dolgoletna želja, ki pa se je končno uresničila. Da lahko danes ponudimo tovrstno izobraževanje, smo vložili veliko časa in truda, zato sem prepričan, da bo vaša izkušnja z nami prečudovita. Vsekakor se veselim druženja z vami in vseh predlogov z vaše strani, da bomo naredili našo skupno online platformo resnično vrhunsko. Želim vas fenomenalno učenje z nami!"

Glasbena šola B.A.S.E. ONLINE