Bas kitara za začetnike - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Bas kitara za začetnike

 

Osvojite osnove tehnike igranja bas kitare in postavite trdne temelje za vaše nadaljnje učenje in glasbeni razvoj.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Matej Hotko

Matej Hotko je končal študij jazz basa na prestižni univerzi Manhattan School of Music v New Yorku. Leta 2009 je prejel Priznanje za pomembna umetniška dela od Univerze v Ljubljani. Od leta 2010 poučuje tudi na Akademiji za glasbo-jazz oddelek in vodi Big band Akademije za glasbo.

Jošt Drašler

Poučevanja bas kitare se je učil pri Mateju Hotku. Obenem je vpisal jazzovsko smer – kontrabas na Deželnem konzervatoriju v Celovcu pri prof. Uliju Langthalerju. Trenutno poučuje igranje bas kitare in kontrabasa na šoli B.A.S.E. in sodeluje v številnih glasbenih zasedbah z najrazličnejšimi slovenskimi glasbeniki.

tomaž dolžan -bas kitara

Tomaž Dolžan

Skozi leta je igral pri številnih orkestralnih zasedbah: big band, kitarski orkester, klasični orkester, godba, itd., ...Ves čas je igral tudi v bolj ali manj znanih pop/rock/funk zasedbah (Alya, SoulFunkedUp, 500m, Matjaž Jelen Band, ...), ter sodeloval pri raznih glasbenih projektih z raznimi glasbeniki kot so: Uroš Perič, Maja Založnik, Alya, Matjaž Jelen, Nuša Derenda, Fanika Križaj, Marko Vozelj, ...

Prosimo delite našo stran