Kitara - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Kitara

 

Razvijte boljši ''sound'' na kitari, naučite se akordov in uporabe lestvic ter izboljšajte svojo tehniko v klasiki, bluesu, rocku, popu in jazzu. Kliknite na učni program, ki vas zanima, in si preberite več o tem kaj vsebuje, komu je namenjen in kaj se boste naučili.

 
VPIS V ŠOLO
 

VPISUJEMO V ŠOLSKO LETO 2019/20

Električna kitara za začetnike

Program je zasnovan na učenju osnov igranja električne kitare in je namenjen vsem začetnikom, ki se z igranjem tega instrumenta še niso srečali.

Jazz kitara

Program raziskuje in ponuja vse glavne elemente potrebne za igranje jazz kitarske spremljave in igranje sola.


Kitara za odrasle

Program je namenjen vsem odraslim osebam, ki imajo željo po igranju in učenju kitare. Program se učencu prilagodi glede na njegovo predznanje in izkušnje.

P.A.A.K. - 3 mesečni spletni tečaj za učenje akordov na kitari

Naučite se igranja akordov na kitari, skozi 3 mesečni interaktvni spletni tečaj. 

Blues&Rock&Funk kitara

Osvojite osnovne temelje, pravilno tehniko in teoretično znanje za igranje rock, funk, blues kitarskih riffov in gradnjo linij v vseh modernih glasbenih stilih.


Klasična kitara

Program ponuja učenje klasične kitare z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavlja visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izkušnjo skozi celoten učni proces.

Učenje ON-LINE

Program je namenjen vsem, ki si želijo individualnega ali skupinskega učenja z profesionalnim mentorjem preko spleta. 


Potrebujete nasvet? Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Tukaj si lahko preberete več o varstvu osebnih podatkov.

Naj to priložnost izkoristim za pohvalo svojega mentorja, ki je res izjemen strokovnjak, odličen kitarist in pedagog z občutkom za učence in učenje. V pol leta, kar sem hodila v glasbeno šolo z namenom, da osvežim svoje znanje, sem pridobila ogromno znanja, več kot sem lahko pričakovala ob vpisu. Vsaka učna ura je bila nov izziv, na katero sem se z veseljem vračala.

Še naprej vam želim uspešno delo in se ob priliki spet srečamo.

Jana Bolta - učenka

Z vašo šolo smo bili zelo zadovoljni. Tadej je zelo dober in profesionalen pri svojem delu in mislim, da ste svetovali pravega učitelja.

Andrej Močnik - starš

 
Prosimo delite našo stran