Električna kitara za začetnike - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Električna kitara za začetnike

 

Naučite se osnovnih temeljev, pravilne tehnike in teoretičnega znanja potrebnega za igranje električne kitare v bandu v različnih glasbenih stilih.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Igor Bezget

​Leta 1968 rojen kitarist in avtor, že nekaj let zelo uspešno deluje na domači sceni improvizirane glasbe, jazza ter etno glasbe. Posnetih ima preko 30 projektov avtorske glasbe v različnih glasbenih stilih znotraj jazza in svetovne glasbe. Projekti v katerih je sodeloval, so bili nagrajeni s štirimi slovenskimi glasbenimi nagradami Zlati petelin, ter prav tako prestižno hrvaško glasbeno nagrado Porin...

Matjaž Dajčar

Leta 2000 je dokončal študij kitare na Brucknerjevem konservatoriju v avstrijskem Linzu. Od takrat je poučeval, igral in snemal v Mariboru, Linzu, Gradcu, Berlinu, Varšavi. Od leta 2007 mentor na glasbeni šoli BASE, kjer poučuje kitaro. Z različnimi zasedbami je med drugim nastopil na glasbenih festivalih v Berlinu, Arhusu (Danska), Linzu, Beljaku, na festivalu Lent, Noč v stari Ljubljani.

Domen Gnezda

Domen Gnezda, rojen leta 1982, je študiral kitaro na Berklee College of Music, kjer je leta 2012 diplomiral z odliko (Summa cum laude). Za študij na Berkleeju je prejel štipendijo za nadarjene ter nagrado kitarskega oddelka za dosežke na področju kitare. Pred tem je študiral na Deželnem konzervatoriju v Celovcu, kjer je diplomiral leta 2009.

tilen beigot slika

Tilen Beigot

Tilen Beigot je leta 2016 diplomiral na Anton Bruckner Univerzi v Linzu v smeri Jazz kitara pri priznanem profesorju Petru O’Mari in v smeri jazz kompozicija (prof. Christoph Cech). V času šolanja je ustanovil svoj projekt Useless Theory Project, hkrati pa imel možnost sodelvanja in izobraževanja pri Karlu Ratzeru, Jean-Charlesu Richardu, Haigu Yazdijanu, Alexu Machaceku, Petru Herbertu ...

vito vičar slika

Tin Vele

Kitaro je začel igrati kot samouk, kasneje pa je učenje nadaljeval pod mentorstvom Marka Zaletelja, kjer se je navdušil nad Jazz glasbo. Svoje glasbeno šolanje je nadaljeval pod mentorstvom Staneta Hebarja in nato na Celovškem Kartner Landeskonzervatoriju...

Peter Micić

Učenje kitare začel pri Bernardu Svetetu. Leta 2000 je šolanje nadaljeval na Guitar Institute of Technology, Musicians Institute, v Los Angelesu, kjer je s pomočjo svetovno znanih učiteljev (Allen Hinds, Daniel Gilbert, Scott Henderson, Dave Hill, Jean-Marc Belkadi, Sid Jacobs, i.d.) izpopolnil svoje znanje v zvrsteh jazza in bluesa ter različnih stilov popularne glasbe (pop, rock, soul, funk).

David Kreslin

Udeleževal se je veliko tekmovanj na katerih je vedno dosegal najvišja mesta. Izobraževal se je še pri priznanih profesorjih kitare (Vera Ogrizović, Tomaž Rajterič, Žarko Ignjatović, itd.). Sodeluje z veliko glasbeniki in skupinami v različnih zvrsteh, trenutno redno igra v spremljevalni skupini Ines Erbus.

Otmar Taber

Kitarist in kompozitor Otmar Taber, trenutno širi svoje glasbeno znanje na študiju kompozicije na akademiji za Glasbo v Ljubljani. Poleg študija je glasbeno aktiven in piše glasbo za različne zasedbe in žanre.

Prosimo delite našo stran