Klasična kitara - Glasbena šola B.A.S.E.
 

Klasična kitara

 

Program ponuja učenje klasične kitare z akademsko izobraženimi in strokovno usposobljenimi mentorji, ki vam in vašemu otroku zagotavlja visok nivo izobraževanja in celovito glasbeno izkušnjo skozi celoten učni proces.

 
VPIS V PROGRAM
 
  • splošno
  • program
  • komu je namenjen
  • mentorji

Matjaž Dajčar

Leta 2000 je dokončal študij kitare na Brucknerjevem konservatoriju v avstrijskem Linzu. Od takrat je poučeval, igral in snemal v Mariboru, Linzu, Gradcu, Berlinu, Varšavi. Od leta 2007 mentor na glasbeni šoli BASE, kjer poučuje kitaro. Z različnimi zasedbami je med drugim nastopil na glasbenih festivalih v Berlinu, Arhusu (Danska), Linzu, Beljaku, na festivalu Lent, Noč v stari Ljubljani.

David Kreslin

Udeleževal se je veliko tekmovanj na katerih je vedno dosegal najvišja mesta. Izobraževal se je še pri priznanih profesorjih kitare (Vera Ogrizović, Tomaž Rajterič, Žarko Ignjatović, itd.). Sodeluje z veliko glasbeniki in skupinami v različnih zvrsteh, trenutno redno igra v spremljevalni skupini Ines Erbus.

vito vičar slika

Tilen Beigot

Tilen Beigot je leta 2016 diplomiral na Anton Bruckner Univerzi v Linzu v smeri Jazz kitara pri priznanem profesorju Petru O’Mari in v smeri jazz kompozicija (prof. Christoph Cech). V času šolanja je ustanovil svoj projekt Useless Theory Project, hkrati pa imel možnost sodelvanja in izobraževanja pri Karlu Ratzeru, Jean-Charlesu Richardu, Haigu Yazdijanu, Alexu Machaceku, Petru Herbertu ...

Otmar Taber

Kitarist in kompozitor Otmar Taber, trenutno širi svoje glasbeno znanje na študiju kompozicije na akademiji za Glasbo v Ljubljani. Poleg študija je glasbeno aktiven in piše glasbo za različne zasedbe in žanre.

Prosimo delite našo stran