Klavir in klaviature
 

Klavir in klaviature

 

Razvijte pravilno tehniko igranja in izboljšajte svojo kontrolo in pregled nad klaviaturo v klasiki, popu, rocku,  jazzu... Kliknite na učni program, ki vas zanima in si preberite več o tem kaj vsebuje, komu je namenjen in kaj se boste naučili.

 
VPIS V ŠOLO
 

VPISUJEMO V ŠOLSKO LETO 2019/20

Klasični klavir

Program klasični klavir je nemenjen učencem vseh starostnih skupin (otrokom, mladim in odraslim) in je zasnovan na poučevanju, tako popolnih začetnikov kot tistih, ki imajo z igranjem klavirja že predhodnje izskušnje.

Jazz klavir

Program jazz klavir se posveča učenju, spoznavanju in raziskovanju tehnik in načinov igranja klavirja v jazzu.

Učenje ON-LINE

Program je namenjen vsem, ki si želijo individualnega ali skupinskega učenja z profesionalnim mentorjem preko spleta. 

Klavir za popularno glasbo

Program klavir za popularno glasbo je namenjen vsem pianistom, ki se želijo ne-klasičnega pristopa h igranju klavirja. Program je zasnovan na učenju in igranju popularnih pesmi v stilih pop, rock, R&B...

Klavir za odrasle

Program je namenjen vsem odraslim osebam, ki imajo željo po igranju in učenju klavirja. Program se učencu prilagodi glede na njegovo predznanje in izkušnje.

Potrebujete nasvet? Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Tukaj si lahko preberete več o varstvu osebnih podatkov.

Z njim smo bili izredno zadovoljni (če bi jaz imel takega učitelja klavirja v mojem otroštvu, bi bil verjetno virtuoz), vse pohvale tudi za njegovo potrpežljivost in fleksibilnost. 

Srečno.

I.Sila - učenec

Zahvaljujem se vam za dobro poučevanje moje hčerke, ki je letos zelo napredovala v znanju igranja klavirja in tako uspešno opravila sprejemni izpit na Konservatorij.

Dušica Zupančič - starš

 
Prosimo delite našo stran