Iščeš band ali novega člana?

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. želimo povezovati naše učence in na ta način prispevati k uresničitvi zamisli vseh vas, ki si delovanja v skupini želite, a ne poznate glasbenikov, s katerimi bi si delili to željo.

Vse oddane vloge bomo objavili na tej strani, mesečnih glasilih in naših spletnih novicah!

Izpolni vlogo!

Aktivne vloge:

Aleksander Velkavrh

Iščem nekoga, ki bi se pridružil naši skupini. Potrebujemo nekoga, ki poje in je na voljo v Ljubljani. Glasbeni stil, ki ga kot skupina izvajamo je Pop/Rock.

velkavrh.aleksander@gmail.com

Instagram: @whitesugar_band

Objavljeno: 25. 9. 2022

Matej Brudar

Iščem nekoga, ki bi se pridružil naši skupini. Potrebujemo nekoga, ki poje in je na voljo v Ljubljani ali Novem Mestu. Glasbeni stil, ki ga kot skupina izvajamo je Pop/Rock in Jazz.

m.brudar@gmail.com

Objavljeno: 31. 8. 2022

Severin Baršek

Iščem nekoga, ki bi se pridružil naši skupini. Potrebujemo nekoga, ki igra klavir ali bas kitaro in je na voljo v Ljubljani. Glasbeni stil, ki ga kot skupina izvajamo je 80's Pop/Rock.

040 558 211

Objavljeno: 21. 8. 2022

Tjaša Tomc

Iščem skupino, ki bi se ji pridružila. Pojem in sem na voljo v Ljubljani. Glasbeni stili, ki me zanimajo so Pop/Rock, Etno in Jazz

tomctjasa@gmail.com

Objavljeno: 9. 6. 2022

Jernej Fric

Iščem nekoga, ki bi se pridružil naši skupini. Potrebujemo nekoga, ki igra bas kitaro in je na voljo v Zrečah. Glasbeni stil, ki ga kot skupina izvajamo je Heavy Metal.

jerry.fruc@gmail.com

Objavljeno: 25. 2. 2022

Julija Visočnik

Iščem skupino, ki bi se ji pridružila. Pojem in sem na voljo v Mariboru. Glasbeni stili, ki me zanimajo so Pop/Rock in Jazz

julija.visocnik@gmail.com

Objavljeno: 13. 2. 2022

Maja Žolgar Fridauer

Iščem nekoga, ki bi se pridružil naši skupini. Potrebujemo nekoga, ki igra bobne in je na voljo v Mariboru, Ptuju ali Sl. Bistrici. Glasbeni stil, ki ga kot skupina izvajamo je Pop/Rock.

majazolgarcontact@icloud.com

Objavljeno: 16. 2. 2022

Nuša Vogrin

Iščem skupino, ki bi se ji pridružila. Pojem in igram klavirsko harmoniko in sem na voljo v Mariboru ali Ptuju. Glasbeni stili, ki me zanimajo so Pop/Rock in Jazz

nuska.vogrin@gmail.com

Objavljeno: 2. 1. 2022

>