• Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Marko Soršak in Elvis Jackson

24 marca, 2015

Marko Soršak in Elvis Jackson

Naš mentor Marko Soršak in Elvis Jackson: "Radio Unfriendly"

Mentor za bobne Marko Soršak - Soki je z svojim bandom Elvis Jackson 16.marca izdal nov album z naslovom Radio Unfriendly.

elvis jackson Marko soršak

Na že petem izdanem albumu omenjene skupine je 12 novih skladb kjer dominira vsebina punk rocka, poskočnih in hitrih ritmov, metalskih riffov ter hard core agresije, vseeno pa vse v dinamično celoto poveže nalezljiva melodija in sproščena energija, ki je skupna vsem izdelkom Elvis Jackson.

Album je v Sloveniji izšel 16. marca, brezplačno pa ga lahko z uradne spletne strani www.elvisjackson.com pretočite od polnoči 15.marca. Za začetek promocije albuma pa so Elvisi napovedali tudi tri večje in spektakularne promocijske koncerte.

Osrednji promocijski koncert bo v sredo, 25.marca, ob 20.30 v ljubljanskem Kinu Šiška, odrska posebej za priložnost pripravljena zvočna in lučna akcija Elvis Jackson se bo nadaljevala dan zatem, 26.marca, z nastopom ob 21.uri na ŠTUKU v Mariboru, nabor treh nastopov pa bomo Elvisi v velikem slogu sklenili v petek, 27.marca, ob 21.uri v domači Mostovni v Novi Gorici.

Na vseh treh koncertih, ki jih ne gre spregledati, jih bodo spremljali odlični, glasni, angažirani in obenem zajebantski Madžari Subscribe, s katerimi so odre pred leti delili tudi na Madžarskem, slednji pa k nam prihajajo sploh prvič.

Čestitamo, Elvis Jackson, čestitamo Marko!

Sorodne objave

Matej Hotko in Big Band Akademije za glasbo v Cankarjevem domu: Swing projekt

Projekt 20 za 20 v Predsedniški palači

Matej Hotko na turneji z Big Bandom Akademije za glasbo

Matej Hotko in Big Band Akademije za glasbo: Cankarjev dom

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}