Iztok Repovž

[thrive_tabs layout=”horz”][thrive_tab headline=”Biografija” no=”1/2″]

Rojen v glasbeni družini, v kateri je bil že odkar pomni v stiku z glasbo. Po dokončani osnovni šoli iz klavirja, se je navdušil za spoznavanje ritmov, bobnov. Sprva je obiskoval pouk tolkal v Ljubljani, pri Rudiju Podkrajšku, kasneje pa v Kranju.

 

Že pri sedemnajstih letih je okusil odrske nastope. Svoje znanje je izpopolnjeval z obiskom poletnih jazz delavnic, ter individualno preko bobnarjev kot so Adam Nussbaum, Gašper Bertoncelj, Doug Hammond, Ralph Peterson, Klemens Marktl.

 

Sodeloval je, ter še vedno sodeluje z različnimi glasbeniki in skupinami kot so Adi Smolar, Leteči potepuhi, Pero Lovšin, Ivan Bekčič, Mestni postopači, EasyWalkers, Andrej Guček, Lado Jakša, Bluesteam, Marko Petrušič, Metka Štok, Miha Hawlina, Robert Jukič, Lado Rebrek, Nikola Matošič in drugi.

 

. [/thrive_tab][thrive_tab headline=”Video” no=”2/2″][responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’0′ hide_title=’0′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=yoBvjuxYunE[/responsive_video][blank_space height=’3em’][responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’1′ hide_title=’0′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=vluQdHzKEhY&feature=youtu.be[/responsive_video][blank_space height=’3em’][responsive_video type=’youtube’ hide_related=’1′ hide_logo=’1′ hide_controls=’1′ hide_title=’0′ hide_fullscreen=’0′ autoplay=’0′]https://www.youtube.com/watch?v=YvZIhXqMw48&feature=youtu.be[/responsive_video][/thrive_tab][/thrive_tabs]

Want to learn more?

Check out these articles below