Kaja Romih

kaja romih flavta slika2

[thrive_tabs layout=”horz”][thrive_tab headline=”Biografija” no=”1/2″] 

Po končani osnovni šoli se je vpisala na I. Gimnazijo v Celju – umetniška smer, leta 2013 pa je  začela s študijem na Akademiji za glasbo v Ljubljani v razredu red. prof. Karoline Šantl Zupan, kjer bo sedaj študentka prvega letnika druge stopnje po bolonjskem sistemu.

 

V času šolanja se je udeležila številnih tekmovanj in mojstrskih tečajev pri priznanih profesorjih kot so Karl-Heinz Schuetz, Andrea Lieberknect, Robert Aitken, Julien Beaudiment, … Skozi svoje glasbeno udejstvovanje je prejela precej priznanj, tako na državnih kot tudi mednarodnih tekmovanjih.

 

Kot gostujoča flavtistka in pikolistka je sodelovala s Policijskim orkestrom Slovenije, z Orkestrom SNG Opera in balet Ljubljana in RTV simfoničnim orkestrom. Za sabo pa ima tudi dve leti poučevanja mladih flavtistov, starih 8-16 let, na privatni glasbeni šoli v Celju – Glasbeni studio ZAC.

 

[/thrive_tab][thrive_tab headline=”Video” no=”2/2″][blank_space height=’3em’][/thrive_tab][/thrive_tabs][blank_space height=’3em’][blank_space height=’3em’]

Want to learn more?

Check out these articles below