​N​atalija Tumpej

Natalija Tumpej je svoje glasbeno izobraževanje začela v osnovni šoli z igranjem prečne flavte in uspešno končala 6 razredov nižje glasbene šole (Glasbena šola Karol Pahor).

Petje je bilo vedno pomemben del njenega življenja. Vso osnovno in srednjo šolo je delovala v pevskih zborih in nato še 3 leta v Vokalnem ansamblu Musica. Kasneje je pričela s šolanjem petja na Glasbeni šoli Karol Pahor ter jo uspešno končala pod mentorstvom Sama Ivačiča. V tistem času je uspešno končala tudi 3 leta programa na oddelku za jazz na isti glasbeni šoli.

Trenutno nadaljuje študij jazz petja pri profesorici Carolini de Rooij na deželnem Konservatoriju v Celovcu. V času vokalnega izobraževanja se je udeleževala številnih izobraževanj in delavnic pri priznanih jazz pevci in instrumentalisti (Judy Niemack, New York Voices, Jure Pukl, Robert Bargard, Daniel Noesig, Lela Kaplowitz, JD Walter… ).

Trenutno deluje kot vokalistka pri glasbeni zasedbi Jazz Ladies, sodeluje pa tudi z drugimi številnimi glasbeniki in pri raznih glasbenih projektih.

VIDEO POSNETKI Z NATALIJO TUMPEJ