Nuša Bezjak

S petjem se je Nuša Bezjak, prav tako znana kot June, začela ukvarjati že v zgodnjih osnovnošolskih letih, v času srednje šole pa izobraževanje nadaljevala na Konservatoriju za glasbo in balet Ljubljana ter se dodatno izpopolnjevala pod mentorstvom Annabel Williams, učiteljice številnih velikanov zabavne glasbene scene.

V vseh teh letih je nanizala zavidljivo število nastopov na različnih dogodkih in se redno udeleževala tekmovanj, kjer je dosegala vidne rezultate. Doslej tako beleži nastope kot predskupina skupin Big Foot Mama in Joker Out, s projektom Amy Winehouse tribute pa je nastopila na odru festivala Lent. Poleg tega sodeluje s Popperkeg Orchestro.

Kot samostojna izvajalka v ospredje postavlja čustva in prav tem daje poudarek tudi v okviru pedagoškega dela, saj je prepričana, da je s pomočjo pravilne ter pravšnje izpostavitve čustvene note s poslušalci, in navsezadnje z ostalimi nastopajočimi, mogoče doseči posebno vrsto medsebojne povezanosti, ki jo izven glasbenih okvirov doživimo le redko.

>