Tadej Gruškovnjak

Tadej Gruškovnjak je na slovenski glasbeni sceni prisoten v različnih oblikah. Predstavlja se kot pianist in klaviaturist ter avtor in je doslej, kot rad pravi, sodeloval z bolj ali manj vsemi slovenskimi glasbeniki. Med slednjimi velja izpostaviti Majo Založnik, Alyo in druge, akustične zasedbe, kakršni sta Jazz It ter Lounge Avenue.

Tekom kariere se je povzpel na oder EME in Melodij morja in sonca, ob tem pa redno koncertira po Avstriji in Nemčiji, medtem ko priložnosti za muziciranje v eni najbolj prestižnih destinacij na svetu Bora Bori prav tako ni želel pustiti spolzeti mimo. Njegov repertoar je tudi sicer nadvse širok, saj je bil med drugim član glasbenega sestava na eni od križark.

Kot pedagog se zaveda individualnosti vsakega učenca, za katero meni, da je ključna pri doseganju maksimalnega napredka. Prav zato v ospredje pedagoškega dela postavlja razvijanje kreativnosti in možnost izražanja vsega, kar učencem daje voljo, zato ob pravilni tehniki poudarja prav pomen glasbenega izpovedovanja.

VIDEO POSNETKI S TADEJEM GRUŠKOVNJAKOM

>