Poletna glasbena šola

Individualno učenje na šoli ali preko spleta

Individualno učenje na šoli ali preko spleta

Poletna glasbena šola je namenjena učencem vseh starostnih skupin osnovnošolcem, mladim, odraslim in upokojencem, z različnimi stopnjami predznanja (začetniki, amaterji, profesionalci). Ker pouk poteka individualno, se učni program prilagodi vsakemu učencu posebaj, glede na njegove ambicije, potrebe in cilje.

 • Se zanimate v vpis v glasbeno šolo in bi nas želeli predhodno preizkusiti?
 • Ste glasbeniki in želite poletje izkoristiti za dodatno izobraževanje s profesionalnim mentorjem?
 • Imate med poletjem končno dovolj časa, ki ga lahko izkoristite za svoje glasbeno izobraževanje?

Žanrsko raznoliki in prilagojeni programi

V Glasbeni šoli B.A.S.E. se zavedamo, da vsi nimamo enakih zanimanj niti ciljev. Zato smo razvili pedagoško metodo O.G.I., s pomočjo katere učni program v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko izbirate med žanrsko raznolikimi programi (pop, rock, blues, jazz, klasična glasba itn.), v okviru vsakega od njih pa boste znanje osvajali v svojem tempu in ob tem razvijali veščine, skladne z vašimi željami ter potrebami.

prilagojeni programi

Strokovno usposobljeni mentorji

Vaš napredek je odvisen od truda, ki ga boste vložili v učenje, pa tudi spodbude mentorja, zato sodelavce izbiramo skrbno. Ti ne delujejo le kot pedagogi, temveč so prav tako aktivni glasbeniki, zaradi česar se zavedajo, kako pomembno je usmerjanje pri pridobivanju glasbenih izkušenj, premagovanju ovir in osvajanju različnih tehnik. Poleg tega je prav mentor tisti, ki nam širi glasbena obzorja, nas motivira in krepi samo ljubezen do glasbe.

Izbira in vzdrževanje inštrumenta

Instrument je pomemben, zato se z njegovim nakupom ne prenaglite. V Glasbeni šoli B.A.S.E. smo vam na voljo za vsa vprašanja glede izbire in tudi sicer priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z mentorjem, saj vam poleg svetovanja nudimo možnost najema ustreznega instrumenta. Ker pa je tega potrebno vzdrževati, vas bomo poučili o pravilni negi in osnovnih popravilih ter vas v primeru večjih okvar napotili k strokovnjaku.

Sistematično šolanje

Pedagoška metoda O.G.I. omogoča spoznavanje teoretičnega znanja kar na urah instrumenta, saj mentor teorijo podaja sproti, glede na potrebe, ki jih zahteva samo igranje. Glasbeno predznanje zato ni potrebno, a vam bo morebitno poznavanje glasbene teorije seveda v pomoč pri napredovanju. V vsakem primeru vam bo mentor na urah podal novo snov in vam dal jasne napotke za vajo v domačem okolju, vedno pa vam bo na voljo tudi za dodatna vprašanja.

Sistematično šolanje

Le 3 koraki do vrhunskega glasbenega šolanja

 1. 1
  Izberite svoj instrument in program
  Izberite svoj instrument in najbolj ustrezen učni program za vas.
 2. 2
  Naredite prijavo preko spletnega obrazca
  Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu.
 3. 3
  Dogovorite se za termin šolanja
  Po oddanem vpisu vas bomo kontaktirali, da se dogovorimo za začetek vašega šolanja.

Programi v sklopu Poletne šole

V Glasbeni šoli B.A.S.E. poučujemo s pomočjo pedagoške metodi O.G.I., s katero učni program v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, v okviru Poletne glasbene šole pa ponujamo programe vseh instrumentov, ki se jih lahko učite pri nas, pri čemer se ti medsebojno razlikujejo tudi žanrsko.

Pomembno je predvsem, da se učite tistih veščin, ki vam bodo pomagale pri izvajanju glasbe, ki jo imate radi in vam je všeč.

Na voljo več kot 58 programov! Izberite inštrument in poiščite svojega...

Kitara

Klavir

Petje

Bas kitara

Bobni

Flavta

Violina

Saksofon

Kontrabas

Harmonika

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje inštrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih kompliciranih pogodb in vpisujemo brez minimalne dobe šolanja. Vpisujemo po datumu oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes ali naredite prijavo na svojo prvo uro.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP opciji 30 + 30 min. Cenik za izbrano lokacijo najdete na posameznem programu. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času. 

Prepričani smo, da sta dober mentor in prilagojen učni program ključna pri razvoju glasbenih veščin. Zato preverite, učenje katerih inštrumentov in programov ponujamo v okviru Oddelka za mlade in odrasle!