Naučite se igranja akordov na kitari po celem vratu v samo 12 tednih

Brez časovnih, prostorskih ali starostnih omejitev

PRVI AKORDI NA AKUSTIČNI KITARI

SPLETNI TEČAJ

Prijave zbiramo še:

08
DNI
:
 
14
UR
:
 
42
MINUT
:
 
00
SEKUND

Tečaj trenutno ni na voljo.

P.A.A.K.

Prvi akordi na akustični kitari

12-tedenski vrhunsko skonstruiran spletni tečaj učenja akordov na kitari

Kaj ko bi se lahko učili igranja kitare kar od doma? Kaj ko bi si lahko izbrali učenje ob svojem času, ki vam ustreza? Kaj ko bi vse to lahko počeli individualno z vrhunskim mentorjem?

V nekaj zadnjih letih smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. razširili naše poslovanje kar v štirih slovenskih krajih. Kljub temu pa je ostalo veliko mladih in odraslih, ki si želijo šolanja pri nas, vendar je pot predolga ali pa si preprosto ne morejo privoščiti stalnega in rednega učenja, saj so časovno in lokacijsko omejeni.

Ste tudi vi eden takih?

Nekateri se potem zatečejo na učenje preko Youtuba in prebrskajo na tisoče videov, ampak na koncu zopet ni in ni pravega rezultata. Po nekaj mesecih brskanja ugotovijo, da so zapravili ogromno časa, zdaj pa so povsem zmedeni, saj so poslušali povsem različne napotke za iste stvari. Le kdo ima zdaj prav?

Ampak zakaj je tako?

Kot že sami veste, je Youtube portal z nešteto video posnetki, ki pa vas ne bodo pripeljali do rezultatov.

Za dosego pravih rezultatov potrebujete skonstruiran program učenja od A-Ž, lekcije si morajo pravilno slediti glede na znanje oziroma predznanje učenca in vsebovati določeno dokumentacijo za nalogo učencu. Vam lahko Youtube to ponudi? Ne, vsekakor ne.

Za zelo efektivno učenje pa dejansko potrebujete svojega mentorja, ki točno pozna vaše sposobnosti in vas vodi čez celoten proces učenja in ga v celoti prilagaja vam. 

Spletno učenje poteka preko podanih video lekcij, PDF datotek, teksta, mp3 datotek in ostalih priponk. Mentor komentira vse domače naloge. V vašem namizju portala pa vam ostanejo vse lekcije in jih lahko kadarkoli ponovno pregledate. Naš program učenja online je enakovreden samemu učenju pri nas, vendar vas časovno in lokacijsko ne obvezuje. S tem načinom učenja se učite pri vrhunskem mentorju, program bo pripravljen vedno za vas, imeli boste polno interakcijo z učiteljem preko zaprte FB skupine in internih sporočil, in to vse iz vašega doma oziroma sobe, dosegljivo 24/7.

Učenje kitare kar iz vašega doma

Razdalja zdaj več ni problem, saj se lahko učite od kjerkoli želite, kjer imate dostop do interneta.

Nimate časa za redne termine učenja?

Pri učenju online si sami izberete vaš čas vadbe in oddaje naloge. Lekcije mentorja pa so vedno dostopne.

Vrhunski mentor vedno na dosegu

Vaš mentor vam je vedno na dosegu. V kolikor imate vprašanja, se mu lahko javite preko zaprte skupine.

Tukaj najdete vse kar se boste naučili z nami


Insert Video

V tem 7-minutnem video filmčku vam bomo pokazali vse kar morate vedeti o tem vrhunskem spletnem tečaju za kitariste!

TEDEN 1-2

Nizki start - Kitara

Postali boste kitarski izvedenec. Izvedeli boste vse o tem kako je kitara sestavljena, kako se različne kitare razlikujejo med seboj in podkovani boste v kitarskem žargonu. Znali boste uglasiti kitaro, menjati strune,  brati akordične sheme in brenkati s trzalico. Razumevanje ritma je obrazloženo preko zlogov besed, tako boste že igrali prve ritmične vzorce, s katerim boste brenkali vaš prvi prijem. Seveda boste vaše prve vaje vadili z visoko kvalitetnimi matricami – kot bi vas spremljal band.

TEDEN 3-4

Tek - Brenkanje

Razumeli boste ritem in vzorce za brenkanje. Preko zlogov se boste naučili brenkanja navzgor, igranje poudarka, osnovnega vzorca in spoznali boste težke in lahke dobe. Podrobno boste spoznali tričetrtinski in štiričetrtinski taktovski način, ter zvadili vaje in tedenske naloge.

Naučili se boste super tehnike, ki jo imenujemo »scratch« tehnika, s katero boste osvojili brenkanje in ga utrdili z vajami. Vse matrice imajo tudi vizualno predstavo - notacijo, katera vam bo v pomoč za pravilno vadbo ritmičnih vzorcev. Preko zlogov boste spoznali notne vrednosti (osminka, četrtinka, polovinka, celinka), da boste lahko lastne ritmične vzorce zapisali v notno črtovje.

TEDEN 5-6

Prvi krog - Menjave

Razširili si boste znanje akordov. Lotimo se molovih in durovih akordov v odprti poziciji. Od E durovega akorda, do menjav v paru - Am - E; C - G; C - Am; G - D; G - Em ipd. 

Skozi set treh vaj boste pridobili občutek s trzalico - kje se strune nahajajo, tudi pri preskakovanju strun. Znali boste tudi dva najbolj pogosta vzorca za brenkanje in ju že kar uporabili za igranje prvih lažjih pesmi, ki jih sigurno že poznate. Na koncu stopnje zaigrate še Knockin’ on Heavens Door in rešite tedenski izziv!

TEDEN 7-8

Drugi krog - Teorija

Po tej stopnji boste pravi glasbeni teoretik. Teorija je atraktivno in jasno razložena na naši virtualni tabli. Praktični del teorije pa boste preizkusili na kitari; tako bo teorija lažje razumljiva in bolj oprijemljiva – teorija za kitariste. Začeli boste z osnovno glasbeno abecedo, spoznali višaje in nižaje, izvedeli vse o problematiki poimenovanja tonov in se naučili formulo za durovo lestvico in jo tudi zaigrali v katerikoli tonaliteti.

Spoznali boste dva intervala - terco in kvinto, ter izvedeli kako so akordi zgrajeni. S pomočjo audio primerov boste tudi slušno razlikovali med molovim in durovim trozvokom, znanje pa boste preverili v slušnem kvizu.

TEDEN 9-10

Tretji krog - Bare akordi

Najprej boste rock entuziast. Uporabljali boste power akorde, ki so sinonim za skupino Green Day! Seveda brez znanja tonov na 5. in 6. struni ne bo šlo. Ko osvojite to, boste preko power akordov spoznali bare akorde in jih igrali po celotnem kitarskem vratu. Začeli boste z E obliko bare akordov nato pa dodali še A obliko. Vso znanje teorije in poznavanje kitarskega vratu boste sedaj izkoristili za igranje in vajo bare akordov. Vaje so sestavljene iz dveh bare akordov naenkrat, tako bo memoriziranje teh akordov veliko lažje, za vajo pa boste igrali pesmi, ki so znane po uporabi teh akordov. Kitaro boste uporabili tudi kot tolkalo in se naučili imitacijo slap tehnike, ki popestri vsak ritmični vzorec in s tem seveda tudi pesem. V tem tednu tudi nadgradite vaše slušno razlikvanje, tako vaš čaka še en slušni kviz iz bare akordov!

TEDEN 11-12

Finish - Blues

V zadnji stopnji boste blues kitarist. Vsak kitarist mora poznati blues. Naučili se boste kako so zgrajeni dominantni akordi in z njimi raziskovali blues, ki je lahko več stvari – glasbena zvrst, forma ali stil igranja. Spoznali boste triole in shuffle in tako vadili 12 taktno blues formo, ki je najbolj pogosta forma bluesa danes. Na tem mestu je vaše znanje že zelo obširno, tako vključujemo različne stvari v blues - od bare akordov, različnih ritmičnih vzorcev, do imitacije slapa ipd. Nadgradili bost tudi slušno razlikovanje, tako se v slušnem kvizu pojavijo še dominantni akordi. Spoznali boste tudi tablature in z njimi blues riff, s katerim boste preigrali celotno blues formo. Za na konec pa še nekaj napotkov za naprej - od uporabe kapodastra, metronoma, do ustvarjanje lastnih akordičnih zaporedij. Tako boste polni novih idej kako nadaljevati in še naprej nadgrajevati igranje kitare.

Mentor - Tilen Beigot

Tilen Beigot je leta 2016 zaključil šolanje na Anton Bruckner Univerzi v Linzu v smeri Jazz kitara pri priznanem profesorju Petru O’Mari in v smeri jazz kompozicija (prof. Christoph Cech). V času šolanja je ustanovil svoj projekt Useless Theory Project, hkrati pa imel možnost sodelovanja in izobraževanja pri Karlu Ratzeru, Jean-Charlesu Richardu, Haigu Yazdijanu, Alexu Machaceku, Petru Herbertu...

Mnenja udeležencev P.A.A.K. Tečaja

Sandra K.

Hvala Tilen! Nisem si mislila, da bom v tako kratkem času osvojila toliko znanja. Res hvala! Priporočam seveda tudi ostalim.

Bojan M.

P.A.A.K. tečaj je zame najboljši tečaj za učenje akordov na kitari do zdaj. Odlično prezentirana snov, vse po pravem vrstnem redu, lahka in razumljiva platforma itd.

Martin V.

Kot bi imel mentorja vsak dan doma!

Dostop do naših ekskluzivnih bonusov


Tukaj so kar štiri naši bonusi, ki jih prejmete, če se prijavite še danes!

BONUS 1

Brezplačni mini tečaj

Vsi udeleženci P.A.A.K. tečaja prejmejo brezplačen, podroben, mini tečaj za uporabo mobilne aplikacije, s katero izboljšajo vsako vajo, pesem ali celo lastno pesem.

BONUS 2

Dostop do virtualne skupine

Aktivni udeleženci lahko dostopate do skupine v katero je vključen tudi mentor. Tako lahko vaše težave, vprašanja in naloge objavljate v zaprti virtualni skupini, kjer jih mentor pokomentira.

BONUS 3

Celoten dostop

Po uradnem koncu tečaja (3 meseci) imate še dodatno celo leto dostop do vseh lekcij in vsebin. Seveda pa vam datoteke za prenos ostanejo celo življenje. 

BONUS 4

PDF knjižica akordov

Prejeli boste izpis posameznih akordov v PDF obliki, pripravljeni za tisk. Paket vsebuje akordične digrame(akorde), prazne akordične diagrame, prazno notno črtovje za zapis ritmičnih vzorcev.

14-dnevna 100% garancija zadovoljstva

Ne pozabite, naš tečaj ima 100% 14-dnevno garancijo vračila denarja. V kolikor naredite vse naloge, predelate vse video vsebine in vseeno ugotovite, da s tečajem niste napredovali, nas lahko preprosto kontaktirate in vrnili vam bomo vaš denar. Torej resnično ne tvegate ničesar.

Naročilo tečaja - naša ponudba za vas

Plačilo lahko izvedete s plačilno kreditno kartico ali po izdanem predračunu.

Plačilo tečaja v 1 znesku - kartica/Paypal

€180,00

Obročno plačilo (3 plačila) - kartica/Paypal

3 x €65,00

Plačilo po predračunu - možno samo v 1 znesku

€180,00

*Vse cene vključujejo DDV

Pogosto zastavljena vprašanja

”Zdravo, zanima me kako zahtevne pesmi lahko igram po končanem tečaju?”

Po opravljenem tečaju boste lahko obrnili stran v pesmarici, poslušali pesem in jo z nekaj vajami, ki jih boste skozi tečaj spoznali, lahko z akordi zaigrali. Spoznali boste tudi načine, ki so najbolj popularni za zapis akordov in pa tablature, tako učenje novih akordov, ki so posebnost pri kakšni zahtevnejši pesmi, ne bo problem. Ker je to začetniški tečaj, se nanaša na osnovne akorde, trozvoke, ki se uporabljajo v popularni glasbi.

Tako da glasba iz sveta popularne glasbe ne bi smela biti problem po opravljenem tečaju. Opravljen tečaj je odlična odskočna deska za naslednjo stopnjo, torej razširjeni akordi, s katerimi lahko potem ustvarjate lastne aranžmaje za izbrane pesmi in pa seveda četverozvoki, ki se pojavijo pri igranju jazz standardov. Po tečaju pa ste tudi dobro opremljeni za učenje novega aspekta kitare, ki je seveda igranje melodij in solo kitare.

“Kaj vse ponuja tečaj?”

Tečaj P.A.A.K. je namenjen začetnikom kitaristom, ki bi se radi do dobra naučili igranja akordov po celem vratu. Vse od osnovnih in dominantnih do bare akordov. Stopnje so opremljene z matricami, vajami, nalogami in kvizi. Seveda pa tudi videolekcije kjer natančno pokažem kako kaj zgleda. Zaigram vse vaje, tudi z matricami, tako da imate na voljo pregledati vsako podrobnost pri igranju.

Seveda se boste naučili veliko vzorcev za brenkanje, tako boste lahko sestavljali tudi svoje. Preko teorije boste poznali ritmične notne vrednosti (ne ukvarjamo se z višino tona v notnem črtovju) in seveda osnove glasbene teorije. Spoznali boste akorde in akordične zveze, tako boste lahko sami sestavljali harmonsko zvezo akordov, ki je začetek ustvarjanja lastne pesmi. Znali boste igrati pesmi iz pesmarice in se naučili, kako se je najboljše lotiti igranja nove pesmi, tako da si boste po opravljenem tečaju znali sami pomagati pri glasbenem izražanju. Vabim pa vas, da si preberete več o 6. stopnjah, ki vas čakajo na samem tečaju.

"Ali je možno plačilo na 3 obroke?"

Plačilo v treh obrokih je možno s kreditno kartico ali preko sistema Paypal.

"Ali je možen dostop do vsebin neomejen oz. da lahko vsebino gledaš kolikokrat in kdaj hočeš?“

Dostop do vsebine tečaja imate še eno leto po tem, ko preteče celoten tečaj. Torej od uradnega začetka tečaja imate 1 leto in 3 mesece za pregledovanje tečaja. V tem času so za vas lekcije vedno na voljo, da jih pregledujete kadarkoli in kolikokrat želite! Tudi prenos (pdf datotek in matric) je v tem času vedno na voljo! Datoteke pa seveda za vedno ostanejo shranjene na vašem računalniku.

“Ali je pri Vas učenje možno tudi z notami ali samo z akordi?”

Na P.A.A.K. tečaju je poudarek na akordih - od osnovnih do bare in dominantnih. Obrazložene so notne vrednosti (ritmično trajanje posamezne note), tako so vzroci za ritem kasneje zapisani v notnem črtovju. Z višino tona v notnem črtovju pa se ne ukvarjamo. Pri teoriji (IV. stopnja) se lotimo razumevanja akordov, tako se srečate z glasbeno abecedo, akordi in lestvicami, vendar ne v notnem črtovju, ampak s črkami ter intervali. To seveda prenesemo na kitarski vrat in na slušno razlikovanje (berite slušni kivz!).

"Doslej sem se poskusil naučiti kitaro preko Youtuba. Kaj pravite na to?"

Na Youtube-u najdete veliko brezplačnih vsebin brez repa in glave, veliko pa jih tudi podaja povsem napačne podatke. Našega P.A.A.K. tečaja, kjer imate preko 190 pripravljenih videov po pravem vrstnem redu učenja, naloge, kvize, spremljevalne matrice in zapise, dostop do mentorja, možnost oddaje domačih nalog, skupino podobnih kitaristov, vse lekcije v slovenskem jeziku,...ne morete nikakor primerjati z Youtube vsebinami.

Naredi življenski premik v 12 tednih

Sam tečaj je najnaprednejši tečaj na našem tržišču, zato smo 100% prepričani, da boste po končanem celotnem tečaju dosegli svoje cilje.

>