Mesečna šolnina

INDIVIDUALNE UČNE URE

Glasbena šola B.A.S.E. ponuja individualne učne ure učenja igranja različnih instrumentov. Ker je s pomočjo pedagoške metode O.G.I. vsaka učna ura prilagojena željam in potrebam posameznega učenca, je šolanje zabavno ter poučno. To pa ostaja takšno tudi zato, ker ko enkrat izberete instrument, ki ga želite igrati, določimo dan in uro, ki se kar najbolj prilegata vašemu urniku.

Individualne učne ure izvajajo naši strokovno usposobljeni mentorji, ki so hkrati tudi profesionalni glasbeniki. Vsi radi poučujejo in so z glasbo povezani na različnih ravneh, zato resnično ni pomembno, ali želite igrati klavir, se naučiti peti ali pa zaigrati svojo najljubšo melodijo na kitaro. Naši mentorji vam bodo pri vsem naštetem znali pomagati.

Začetek šolanja je več kot enostaven. Ne vežemo vas z dolgoročnimi pogodbami, temveč šolnino obračunavamo mesečno. Vanjo so poleg individualnih učnih ur vključene številne podporne dejavnosti, vključujoč nastope (zaradi trenutnih razmer virtualne), portal MojBase, šolsko glasilo itn.

Individualne učne ure izvajamo fizično na šoli (Maribor, Ljubljana, Slovenska Bistrica, Ptuj) in preko spleta.

30 min - Standard

94 na mesec

45 min

141 na mesec

30+30 min VIP

188 na mesec

>