Učenje bas kitare

Učenje bas kitare je na voljo vsem učencem zato se pri poučevanju ne omejujemo ne generacijsko ne žanrsko. Programe učenja bas kitare, namenjene tako (bodočim) profesionalcem kot ljubiteljem, ki so poleg tega dobri poslušalci, smo prav s tem namenom prilagodili najmlajšim, mladim in odraslim, pa tudi upokojencem. Vsaki starostni skupini ponujamo žanrsko raznoliko usmeritev (jazz, pop, rock), saj veliko mero pozornosti namenjamo kreativnosti in spontanemu izražanju. 

Prav zato smo razvili pedagoško metodo O.G.I., s pomočjo katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, zaradi česar izobraževanje poteka na šoli ali od doma v obliki spletnega pouka, vključitev vanj pa je možna skozi vse leto. Na ta način smo dosegli, da znanje prav vsak osvaja v svojem tempu in da razvija veščine, skladne z njegovimi glasbenimi željami, cilji ter potrebami (spremljava, solistično izvajanje, improvizacija itn.), za dodatno spodbudo pa smo vsakomur na voljo pri izbiri in nakupu bas kitare, čeprav omogočamo tudi njen najem.

Programi učenja za predšolske otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. se posvečamo otrokom, ki kažejo zanimanje za glasbo, ne znajo pa še izbrati programa, in jih tudi usmerjamo. V okviru glasbene pripravnice jih zato na igriv in sproščen način seznanimo z različnimi instrumenti ter žanri. Tako ob petju in igranju spoznavajo glasbene elemente, razvijajo motorične spretnosti ter se učijo pozornega poslušanja in dihanja. Ker pa pouk poteka v skupini, ob tem krepijo tudi ustvarjalne in socialne veščine, kar ob vsem naštetem predstavlja pomemben temelj, na katerem bodo razvili ljubezen do glasbe.

Skupinska glasbena pripravnica
Skupinska glasbena pripravnica

Skupinska glasbena pripravnica

Programi učenja za otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. verjamemo, da mora muziciranje odražati ljubezen do glasbe, zato smo za najmlajše pripravili tudi program pop, rock in jazz bas kitare, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega pouka. Otrok se bo v obeh primerih naučil pravilne drže in koordinacije rok ter bo razvijal muzikalnost, ker pa s pomočjo pedagoške metode O.G.I. učni program v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, bo razvijal veščine, ki izhajajo iz njegovih zanimanj, zaradi česar bo veselje do igranja toliko večje.

Pop, Rock & Jazz bas kitara za otroke

Pop, Rock & Jazz bas kitara za otroke

Programi učenja za mlade in odrasle

Doslej ste gotovo preposlušali že obilo glasbe in na ta način izostrili svoja ušesa. A ker nimamo vsi enakih zanimanj, smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. pripravili programe učenja bas kitare za mlade in odrasle, ki segajo tako na področje jazza kot popa ter rocka, izvajajo pa se lahko na šoli ali od doma v obliki spletnega učenja. Širok nabor vam skupaj s pedagoško metodo O.G.I., na podlagi katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, omogoča razvijanje različnih veščin, od spremljave in solističnega izražanja do improvizacije. Ker pa se morda v tem trenutku še ne znate žanrsko opredeliti, vam ponujamo tudi pripravnico za začetnike, v okviru katere boste spoznali
različne tehnike in žanre ter se kasneje kadarkoli preusmerili na program, za katerega boste prepričani, da zmore izpolniti vaša pričakovanja.

Bas kitara za začetnike

Pop & Rock bas kitara

Jazz bas kitara

Bas kitara za začetnike

Pop & Rock bas kitara

Jazz bas kitara

Programi učenja za upokojence

V Glasbeni šoli B.A.S.E. zagovarjamo prepričanje, da za pridobivanje novega znanja nikoli ni prepozno. Zato smo pripravili program učenja bas kitare za upokojence, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega učenja. V obeh primerih program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja obudite že pozabljeno znanje ali pa z učenjem pričnete na samem začetku. Poleg tega se lahko posvetite kateremukoli žanru, saj je pomembno le to, da vam je glasba, ki jo izvajate, všeč. Verjamemo namreč, da nam prav nobena veščina ni v pomoč, če naše muziciranje ne premore srca.

Bas kitara za upokojence

Bas kitara za upokojence