Učenje bobnov

Programi učenja bobnov za vsakogar. Programe učenja bobnov, namenjene tako (bodočim) profesionalcem kot ljubiteljem, ki so poleg tega dobri poslušalci, smo prav s tem namenom prilagodili najmlajšim, mladim in odraslim, pa tudi upokojencem. Vsaki starostni skupini ponujamo žanrsko raznoliko usmeritev (jazz, pop, rock), saj veliko mero pozornosti namenjamo kreativnosti in spontanemu izražanju. 

Prav zato smo razvili pedagoško metodo O.G.I., s pomočjo katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, zaradi česar izobraževanje poteka na šoli ali od doma v obliki spletnega pouka, vključitev vanj pa je možna skozi vse leto. Na ta način smo dosegli, da znanje prav vsak osvaja v svojem tempu in da razvija veščine, skladne z njegovimi glasbenimi željami, cilji ter potrebami, za dodatno spodbudo pa smo vsakomur na voljo pri
izbiri in nakupu bobnov.

Programi učenja za predšolske otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. ustvarjamo prijetno okolje za predšolske otroke, željne učenja igranja bobnov. Tekom programa, ki vključuje tako igre kot motivacijske naloge, bo otrok prebudil ljubezen do glasbe in krepil veščine, s katerimi bo razvijal svoja zanimanja, saj učni program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku. Naučil se bo pravilne drže in koordinacije rok, notacije ter občutka za ritem, razvijal pa bo tudi muzikalnost in kreativnost, zaradi česar bo njegovo veselje do igranja toliko večje.

Klavir za predšolske otroke

Skupinska glasbena pripravnica

Programi učenja za otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. verjamemo, da mora muziciranje odražati ljubezen do glasbe, zato smo za najmlajše pripravili tudi program pop, rock in jazz bobnov, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega pouka. Otrok se bo v obeh primerih naučil pravilne drže in koordinacije rok ter bo razvijal muzikalnost in motorične sposobnosti. Kljub vsemu pa priporočamo, da je ob začetku učenja star vsaj šest let, čeprav s pomočjo pedagoške metode O.G.I. učni program v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da bo otrok razvijal veščine, ki izhajajo iz njegovih zanimanj, zaradi česar bo veselje do igranja toliko večje.

Pop, Rock & Jazz bobni za otroke

Pop, Rock & Jazz bobni za otroke

Programi učenja za mlade in odrasle

Doslej ste gotovo preposlušali že obilo glasbe in na ta način izostrili svoja ušesa. A ker nimamo vsi enakih zanimanj, smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. pripravili programe učenja bobnov za mlade in odrasle, ki segajo tako na področje jazza kot popa ter rocka, izvajajo pa se lahko na šoli ali od doma v obliki
spletnega učenja. Širok nabor vam skupaj s pedagoško metodo O.G.I., na podlagi katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, omogoča razvijanje različnih veščin, ker pa se v tem trenutku morda še ne znate žanrsko opredeliti, vam ponujamo tudi pripravnico za začetnike, v okviru
katere boste spoznali različne tehnike in žanre ter se kasneje kadarkoli preusmerili na program, za katerega boste prepričani, da zmore izpolniti vaša pričakovanja.

Bobni za začetnike

Pop & Rock bobni

Bobni za začetnike

Pop & Rock bobni

Programi učenja za upokojence

V Glasbeni šoli B.A.S.E. zagovarjamo prepričanje, da za pridobivanje novega znanja nikoli ni prepozno. Zato smo pripravili program učenja bobnov za upokojence, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega učenja. V obeh primerih program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja obudite že pozabljeno znanje ali pa z učenjem pričnete na samem začetku. Poleg tega se lahko posvetite kateremukoli žanru, saj je pomembno le to, da vam je glasba, ki jo izvajate, všeč.
Verjamemo namreč, da nam prav nobena veščina ni v pomoč, če naše muziciranje ne premore srca.