Učenje bobnov

Preglejte naše programe učenja bobnov. V Glasbeni šoli B.A.S.E. se generacijsko ne omejujemo. Zato raznolike programe bobnov ponujamo učencem vseh starostnih skupin, najsi bodo ti (bodoči) profesionalci ali ljubiteljski glasbeniki. Ker pa verjamemo, da je interpretacija glasbenih del le ena od možnih oblik muziciranja, spodbujamo kreativnost in spontano izražanje vsakega posameznika.

Klasičen pouk na šoli izvajamo na štirih lokacijah, in sicer v Mariboru, Ljubljani ter na Ptuju.

Individualno učenje poteka preko izbrane aplikacije, določene v sodelovanju z mentorjem.

Programi učenja za otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. verjamemo, da mora muziciranje odražati ljubezen do glasbe, zato smo za najmlajše pripravili tudi program pop, rock in jazz bobnov, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega pouka. Otrok se bo v obeh primerih naučil pravilne drže in koordinacije rok ter bo razvijal muzikalnost in motorične sposobnosti. Kljub vsemu pa priporočamo, da je ob začetku učenja star vsaj šest let, čeprav s pomočjo pedagoške metode O.G.I. učni program v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da bo otrok razvijal veščine, ki izhajajo iz njegovih zanimanj, zaradi česar bo veselje do igranja toliko večje.

Skupinska glasbena pripravnica

Pop, Rock & Jazz bobni za otroke

Pop, Rock & Jazz bobni za otroke

Programi učenja za mlade in odrasle

Doslej ste gotovo preposlušali že obilo glasbe in na ta način izostrili svoja ušesa. A ker nimamo vsi enakih zanimanj, smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. pripravili programe učenja bobnov za mlade in odrasle, ki segajo tako na področje jazza kot popa ter rocka, izvajajo pa se lahko na šoli ali od doma v obliki
spletnega učenja. Širok nabor vam skupaj s pedagoško metodo O.G.I., na podlagi katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, omogoča razvijanje različnih veščin, ker pa se v tem trenutku morda še ne znate žanrsko opredeliti, vam ponujamo tudi pripravnico za začetnike, v okviru
katere boste spoznali različne tehnike in žanre ter se kasneje kadarkoli preusmerili na program, za katerega boste prepričani, da zmore izpolniti vaša pričakovanja.

Bobni za začetnike

Pop & Rock bobni

Bobni za začetnike

Pop & Rock bobni

Programi učenja za upokojence

V Glasbeni šoli B.A.S.E. zagovarjamo prepričanje, da za pridobivanje novega znanja nikoli ni prepozno. Zato smo pripravili program učenja bobnov za upokojence, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega učenja. V obeh primerih program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja obudite že pozabljeno znanje ali pa z učenjem pričnete na samem začetku. Poleg tega se lahko posvetite kateremukoli žanru, saj je pomembno le to, da vam je glasba, ki jo izvajate, všeč.
Verjamemo namreč, da nam prav nobena veščina ni v pomoč, če naše muziciranje ne premore srca.

>