Učenje harmonike

Preglejte naše programe učenja harmonike. V Glasbeni šoli B.A.S.E. se generacijsko ne omejujemo. Zato raznolike programe harmonike ponujamo učencem vseh starostnih skupin, najsi bodo ti (bodoči) profesionalci ali ljubiteljski glasbeniki. Ker pa verjamemo, da je interpretacija glasbenih del le ena od možnih oblik muziciranja, spodbujamo kreativnost in spontano izražanje vsakega posameznika.

Klasičen pouk na šoli izvajamo na štirih lokacijah, in sicer v Mariboru, Ljubljani ter na Ptuju.

Individualno učenje poteka preko izbrane aplikacije, določene v sodelovanju z mentorjem.

Programi učenja za otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. verjamemo, da mora muziciranje odražati ljubezen do glasbe, zato smo za najmlajše pripravili program gumbne in klavirske harmonike, ki lahko potekata tako na šoli kot od doma v obliki spletnega pouka. Otrok se bo v primeru obeh naučil pravilne drže in koordinacije rok ter bo razvijal muzikalnost, vendar zaradi teže instrumenta priporočamo, da z učenjem igranja ne prične pred dopolnjenim šestim letom starosti. Lahko pa različne vrste harmonik in žanrov spozna na pripravnici, namenjeni otrokom, starim štiri in pet let. V vsakem primeru se učni program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo posamezniku, kar pomeni, da bo otrok ne glede na izbrani program razvijal veščine, ki izhajajo iz njegovih zanimanj, zaradi česar bo veselje do igranja toliko večje.

Gumbna harmonika za otroke

Klavirska harmonika za otroke

Gumbna harmonika za otroke

Klavirska harmonika za otroke

Programi učenja za mlade in odrasle

Doslej ste gotovo preposlušali že obilo glasbe in na ta način izostrili svoja ušesa. A ker nimamo vsi enakih zanimanj, smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. pripravili programe učenja harmonike za mlade in odrasle, ki segajo tako na področje klasične glasbe kot jazza, izvajajo pa se lahko na šoli ali od doma v obliki spletnega učenja. Širok nabor vam skupaj s pedagoško metodo O.G.I., na podlagi katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, omogoča razvijanje različnih veščin, od akordične spremljave, solističnega izražanja in improvizacije do interpretacije klasičnih del. 

Klavirska harmonika

Gumbna harmonika

Klavirska harmonika

Gumbna harmonika

Programi učenja za upokojence

V Glasbeni šoli B.A.S.E. zagovarjamo prepričanje, da za pridobivanje novega znanja nikoli ni prepozno. Zato smo pripravili program učenja harmonike za upokojence, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega učenja. V obeh primerih program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja obudite že pozabljeno znanje ali pa z učenjem pričnete na samem začetku. Poleg tega se lahko posvetite kateremukoli žanru, saj je pomembno le to, da vam je glasba, ki jo izvajate, všeč. Verjamemo namreč, da nam prav nobena veščina ni v pomoč, če naše muziciranje ne premore srca.

Harmonika za upokojence

Harmonika za upokojence

>