Zoom/Skype

petje za začetnike

Petje vas od nekdaj navdušuje, a se doslej v njem še niste preizkusili. Morda nimate časa ali pa le ne veste, kateremu žanru bi se posvetili, ker vas zanima vse, sploh pa smo od vas pretirano oddaljeni, medtem ko vam samostojno učenje ne leži. Program Zoom/Skype petje za začetnike je potemtakem namenjen prav vam, saj boste spoznali različne stile in žanre, ob tem pa boste deležni individualne obravnave, čeprav boste učne ure opravljali kar doma.

Naredite spremembo. Vključite se v proces glasbenega izobraževanja.

Glasba v življenje vsakogar prinaša številne pozitivne učinke, zato ne bodite le njeni poslušalci. Postanite melodija. Naučite se igranja izbranega instrumenta ali izpopolnite veščine petja. Ker se v Glasbeni šoli B.A.S.E. pri pripravi učnega programa opiramo na pedagoško metodo O.G.I., s katero učno snov prilagodimo vsakemu posamezniku, ponujamo pa tudi več instrumentov in žanrsko raznolikih usmeritev, smo prepričani, da boste zazveneli v skladu z glasbo, ob kateri vam zaigra srce.

Sem v dvomih in ne želim hiteti z vpisom ...

Zaupajte nam svoje želje, cilje in težave. Z veseljem vam bomo prisluhnili in na podlagi vaših opažanj pripravili vam prilagojen program.

Vem, da sem na pravem mestu!

Odločili ste se za enega od instrumentov in izbrali program. Vpišite se v šolo in mentor vas bo kontaktiral, da se dogovorita za termin pouka.

V vas tli želja po petju, vendar ne morete do nas… torej izberite Zoom/Skype pouk!

 • Že leta sanjate o tem, da bi peli, vendar niste prepričani, da obstaja program, ki bi izpolnil vaša pričakovanja?
 • Ste pogledali že nešteto posnetkov na različnih spletnih straneh in družbenih kanalih ter skušali v svoje petje implementirati tamkajšnje napotke, vendar ste vsakič znova izgubili motivacijo?
 • Bi želeli napredovati? Znati zapeti pesmi, ki so vam posebno pri srcu in nanje celo prosto vokalno improvizirati?

Program Zoom/Skype petje za začetnike ohranja vse prednosti individualnega pouka, saj je mentor v vnaprej dogovorjenem terminu izključno z vami, rešuje pa lokacijske omejitve, ker poteka kar pri vas doma. Poleg tega smo z namenom, da bi lahko pouk prilagodili vsakemu posamezniku, razvili pedagoško metodo O.G.I. Izkušen mentor bo tako za vas sestavil program, ki bo v celoti skladen z vašimi željami, cilji in potrebami, a tudi tempom osvajanja znanja. Skrb, da učenje ne bi izpolnilo vaših pričakovanj, je zato povsem odveč.

Online pouk

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. verjamemo: Uspe vam lahko vse, česar se želite naučiti!

Kajti … če želite postati pevec, morate temu nameniti del svojega časa. Le dejanja, trud in energija, ki jih boste vložili v učenje, vas bodo pripeljali do cilja. In ne pozabite: vsi pevci, ki jih občudujete, so bili nekega dne začetniki. Vsi so se borili z dnevi, ko se jim je zdelo, da ne napredujejo. A so jih premagali. Kako? Preprosto. Vadili so in na ta način razvijali tehniko, kreativnost ter muzikalnost, nazadnje pa … uspeli!

Kaj vse potrebujem za učenje?

Verjamemo, da se vam na tem mestu poraja nešteto vprašanj. Predvsem vas skrbi, da se bo vaše življenje povsem spremenilo. Seveda se bo, a na bolje, ker boste ob petju vsak dan znova čutili globoko zadovoljstvo, vendar boste znanje osvajali pod vodstvom strokovno usposobljenega mentorja, in to kar v domačem okolju, saj program Zoom/Skype petje za začetnike to omogoča. Mentor bo namreč z vami v vnaprej dogovorjenem terminu, program pa bo pripravil izključno za vas. Vendar pa je treba najprej ozavestiti, da je učenje petja pomembno!

Zakaj se torej učiti petja?

Nepravilna raba glasu lahko privede do zdravstvenih težav, kakršen je denimo počen glas, v najslabšem primeru pa se lahko zgodi celo izguba glasu. Zato je pomembno, da petje poteka pod vodstvom strokovno usposobljenega mentorja in s pomočjo ustreznih tehnik, ki poskrbijo za pravilno rabo glasilk. Te sčasoma razvijejo mišični spomin, zaradi katerega zadostuje vzdrževanje fizične pripravljenosti, svoj čas pa zato lahko v večji meri namenimo razvijanju izraznosti in dinamike ali celo prosti vokalni improvizaciji. Pri tem nam bo v pomoč tudi dihanje s prepono, ki poveča kapaciteto pljuč in omogoča držanje daljših, čistih tonov. V resnici je možnosti toliko kot ljudi, zato je priporočljivo raziskovanje, saj bomo le na ta način odkrili vrline, svojstvene izključno nam.

Potrebujem telefon ali računačlnik

Je karkoli, kar potrebujem?

Seveda, glas je sicer najpomembnejše orodje, a da bi bilo učenje kar se da učinkovito, si je marsikdaj dobro pomagati z metronomom, potrebovali pa boste tudi gradivo, s katerim boste pridobili teoretično znanje, medtem ko so zaradi izbrane oblike pouka prav tako nujni računalnik, povezava do spleta ter Zoom ali Skype. Ni veliko, a je zato pomembno.

Pa mentor... ga res nujno potrebujem?

Vsi vemo: učenje petja je lahko nadvse preprosto. Vendar, kot morda veste tudi iz lastnih izkušenj, samostojno pridobivanje znanja hitro privede do osvajanja tako pravilnih kot napačnih tehnik, slednje pa so nam pri spoznavanju zahtevnejših glasbenih pristopov lahko v veliko oviro, saj nam onemogočajo napredek. Zaradi njih navsezadnje lahko razvijemo celo manj muzikalnosti in smo posledično manj kreativni. Tega pa ne želite, kajne?

Osnovna naloga mentorja je zato usmerjanje. Pripraviti mora učno snov, ki vas bo pripeljala do zastavljenega cilja, ob tem pa vas mora spodbujati k uspešnemu premagovanju ovir in osvajanju različnih tehnik. Kot vidite, je mentor nekakšen most med vašo željo in ciljem, zato je njegova vloga nepogrešljiva.

Osebna glasbena izkušnja...

V Glasbeni šoli B.A.S.E. poskrbimo za celovito glasbeno izkušnjo, v učne procese petja pa vključujemo tudi glasbeno teorijo.

Sistematično šolanje

Sistematično šolanje

Na podlagi izkušenj smo razvili pedagoško metodo O.G.I., ki omogoča popolno prilagoditev učnega procesa vsakemu posamezniku. Program Zoom/Skype petje za začetnike bo tako v celoti sledil vašemu predznanju, željam, ciljem ter potrebam, zato skrb, da česa ne bi razumeli, ni potrebna, saj vam bo mentor na urah podal (novo) znanje in vam obenem dal jasne napotke za vaje v domačem okolju. Na voljo vam bo tudi za dodatna pojasnila.

Glasbena teorija

Glasbena teorija

Metoda O.G.I. omogoča prilagojen učni program, zato boste glasbeno teorijo spoznali kar na urah petja. Pouk petja namreč poteka vzporedno s poukom teorije, saj vam mentor podaja teoretična znanja sproti, glede na potrebe, ki jih zahteva samo vokalno izražanje. Glasbeno predznanje torej ni potrebno, medtem ko vam bo morebitno poznavanje glasbene teorije v pomoč pri (hitrejšem) napredovanju.

Vzdrževanje glasu

Vzdrževanje glasu

Tako kot je treba vzdrževati instrument, je nujno skrbeti tudi za svoj glas, o čemer vas bo mentor temeljito poučil.

Nastop učenca kitare Glasbene šole B.A.S.E.

Pridružite se!

Da bi lahko skupaj z vami izbrali program, ki vam bo v celoti ustrezal, vas vabimo, da pridobite kar največ informacij o našem delovanju in premislite o svojih željah ter ciljih, ki jih želite doseči na področju glasbenega izobraževanja. Nato nas kontaktirajte in pogovorili se bomo o načinih, ki vas bodo pripeljali do želenega.

Predstavljamo vam program učenja 

Zoom/Skype petje za začetnike

Program Zoom/Skype petje za začetnike je zasnovan z namenom, da vsem, ki želijo peti, ne vedo pa še, kateri stil jim je tako blizu, da bi se mu povsem posvetili, ob tem pa se ne morejo udeležiti niti pouka na šoli, poda osnovna znanja. V tem krajšem programu namreč spoznate različne tehnike in stile ter razvijete osnovne glasbene prvine (ritem, tempo, glasbena forma itn.), prav tako občutek za muzikalnost ter sam posluh, učenje pa poteka kar pri vas doma v vnaprej dogovorjenem terminu v družbi strokovno usposobljenega mentorja. Gre za individualno obliko spletnega izobraževanja, ki je vsebinsko povsem enakovredna standardnemu učenju na šoli, vendar rešuje lokacijske omejitve.

In ker bo učni program v celoti prilagojen vam, se boste v trenutku, ko se boste znali opredeliti za enega od naprednejših programov učenja petja, preprosto preusmerili. Tako v programu pripravnice kot kasneje vam bomo pomagali razvijati kreativnost in vas spodbujali pri doseganju ravni glasbenega izvajanja, ki ste si jo zadali za cilj. A se nam pri vsem tem kljub vsemu zdi najpomembneje, da izvajate glasbo, ki jo imate radi in vam je všeč.

S pomočjo O.G.I. metode boste v programu spoznali in osvojili:

 • osnovne lastnosti in zmožnosti vokalnega izražanja,
 • pravilno dihanje (dihanje s prepono, nastavek in drža telesa),
 • skladbe in pesmi iz popularne glasbene literature,
 • glasbene vrline, kot so posluh, občutek za ritem, tempo, dinamiko, čas in formo,
 • znanje glasbene teorije (branje in igranje po notah, razumevanje ritma ter ostalih glasbenih elementov) in
 • različne glasbene žanre ter stile.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem

Eva L.

učenka

"Rada bi dodala, ker ne vem, kdaj bo spet priložnost za to, da mi je učenje z Vito v veliko veselje. Res ima smisel za poučevanje in vsak teden komaj čakam na uro. Je, vsaj kar se mene tiče, ravno prav stroga in natančna, zato vse pohvale!"
Renata M.

učenka

"Dober dan, sem Renata M. in vaša stran me je tako pritegnila, da sem se vpisala na začetni tečaj akustične kitare. Prsti bolijo, a le zato, ker pridno vadim. Želela bi se vam kar najlepše zahvaliti za prijazno vodenje v svet zvenečih strun. Hvala lepa in lep dan."

Pedagoška metoda O.G.I. 

Osebni Glasbeni Inkubator 

Leta poučevanja tako mladih kot nekoliko starejših glasbenih umov so nas naučila, da najboljše med nami odlikuje drugačnost. Z mislijo na to smo v okviru Glasbene šole B.A.S.E. razvili pedagoško metodo O.G.I. (Osebni Glasbeni Inkubator), ki temelji prav na priznavanju drugačnosti in spodbujanju raznolikosti. Učni program in izobraževalne procese tako prilagajamo potrebam, željam ter ciljem posameznega učenca in na ta način krepimo njegove glasbene vrline oziroma odpravljamo šibkosti.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. spodbujamo kreativnost in individualnost. Zato učni program prilagajamo učencu in ne učenca učnemu programu, kar je sicer ustaljena praksa večine izobraževalnih ustanov.

Bistvo pedagoške metode O.G.I. je namreč prav individualna obravnava, s čimer se odmikamo od ustaljenih in splošno sprejetih glasbeno-izobraževalnih praks, ki učence dojemajo kot enake. S tem pa jih tudi omejujejo. V primerjavi z njimi pedagoška metoda O.G.I. omogoča prilagojeno podajanje snovi in določanje učnega načrta v skladu z učenčevimi veščinami ter zanimanji. Vse našteto pripomore k hitrejšemu glasbenemu razvoju.

Srce novih pristopov poučevanja igranja instrumentov ter petja, poleg samih učencev, tvorijo skrbno izbrani mentorji, usposobljeni za delo z vsemi starostnimi skupinami različnih stopenj predznanja. S pomočjo pedagoške metode O.G.I. se lahko vsakemu učencu popolnoma posvetijo in mu v sproščenem vzdušju podajo orodja, s katerimi uspešno premaga tehnične izzive in obenem prebudi svojo kreativnost ter muzikalnost.

Verjamemo namreč, da je glasba namenjena vsem. A Glasbena šola B.A.S.E. žal ni. Zato vas vabimo na ogled osnovnih razlik med našo glasbeno šolo in ostalimi oblikami glasbenega izobraževanja, na podlagi česar boste lahko ugotovili, ali je O.G.I. metoda poučevanja za vas najboljša izbira.

Osnovne razlike med Glasbeno šolo B.A.S.E. in ostalimi oblikami šolanja

1. Glasba za vse

Glasbena šola B.A.S.E.

Glasbena šola B.A.S.E. spodbuja učenje glasbe pri vseh, ki si tega želijo, ne glede na predznanje, leta, fizične omejitve ali talent.

Ostale oblike šolanja

Javne glasbene šole omogočajo vpis le tistim učencem, ki so uspešno opravili predhodni preizkus glasbene nadarjenosti.

2. Vpis skozi vse leto

Glasbena šola B.A.S.E.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. učence vpisujemo v programe tekom celega leta.

Ostale oblike šolanja

Vpis na javne glasbene šole je možen izključno na začetku šolskega leta.

3. Izobraževanje vseh generacij

Glasbena šola B.A.S.E.

Izobraževalni programi Glasbene šole B.A.S.E. so namenjenim vsem generacijam, od najmlajših do tistih, ki zmotno menijo, da so priložnost za učenje instrumenta ali petja že zamudili.

Ostale oblike šolanja

Javne glasbene šole so namenjene le osnovnošolskim otrokom, medtem ko je vpis mladih in starejših mogoč le na podlagi predhodno uspešno opravljenega sprejemnega izpita.

4. Prilagojen program

Glasbena šola B.A.S.E.

S pomočjo pedagoške metode O.G.I. (Osebni Glasbeni Inkubator) program prilagajamo potrebam in željam vsakega posameznika. Z njo krepimo njegove vrline in odkrivamo ter odpravljamo slabosti.

Ostale oblike šolanja

Izobraževalni program javnih glasbenih šol je enoten z državnim učnim načrtom, zato ne dopušča odstopanj in posledično ne omogoča prožnosti pri prilagajanju posameznemu učencu.

5. Žanrska raznolikost

Glasbena šola B.A.S.E.

Pedagoška metoda O.G.I. upošteva učenčev glasbeni okus in daje poudarek žanrom, ki so mu blizu kot poslušalcu. V primeru neopredeljenosti, mentor učenca spodbudi k samoiskanju s pomočjo predstavitve različnih žanrov.

Ostale oblike šolanja

Učni načrt javnih glasbenih šol temelji na učenju klasične glasbe, s katero se še posebej mladi težje poistovetijo in se zato čutijo odtujene od popularne glasbe oziroma glasbe, po kateri posežejo kot poslušalci.

6. Spodbujanje ustvarjalnosti

Glasbena šola B.A.S.E.

Poleg poustvarjanja glasbenih del v okviru pedagoške metode O.G.I. velik poudarek dajemo ustvarjanju lastne glasbe in improvizaciji. Novi izobraževalni pristopi so pravzaprav zasnovani z mislijo na spodbujanje kreativnosti in muzikalnosti.

Ostale oblike šolanja

Klasična glasba, na kateri temelji učni program javnih glasbenih šol, ne spodbuja kreativnosti učencev, saj se repertoar izvaja na podlagi striktnega upoštevanja skladateljevih oznak v notnem zapisu, medtem ko improvizacija ni del učnega programa.

7. Velika izbira instrumentov

Glasbena šola B.A.S.E.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. se je poleg klasičnih instrumentov mogoče učiti tudi instrumentov, prisotnih v popularni in jazzovski glasbi.

Ostale oblike šolanja

Na javnih glasbenih šolah je možno le učenje klasičnih instrumentov, kakršni so klavir, klasična kitara, violina, flavta itn.

8. Strokovni mentorji

Glasbena šola B.A.S.E.

Rezultati pedagoške metode O.G.I. so poleg učencev odvisni predvsem od strokovne usposobljenosti mentorjev, zato so ti skrbno izbrani tako s strani ravnatelja kot širšega vodstva Glasbene šole B.A.S.E.

Ostale oblike šolanja

Zaposlovanje učiteljev v javnih glasbenih šolah ni nadzorovano s strani države, mnogi pa se za ta poklic odločijo tudi zaradi koncertne kariere, ki je manj uspešna od pričakovanj.

9. Reden pouk

Glasbena šola B.A.S.E.

Mentorji pedagoške metode O.G.I. verjamemo v reden pouk, zato se trudimo v najkrajšem možnem času nadoknaditi vsako zamujeno uro, učenci pa lahko sodelujejo tudi na dveh šolskih nastopih letno. Ob zaključku šolskega leta imajo prav tako možnost opravljanja zaključnega izpita Glasbene šole B.A.S.E., na podlagi katerega v kombinaciji z oceno celoletnega dela prejmejo spričevalo.

Ostale oblike šolanja

Mentor, ki poučuje igranje instrumenta ali petja na domu, k opravljanju dela ni zavezan s pogodbo, zato pouk pogosto poteka neredno, učenci pa so ob tem marsikdaj deležni tudi manj strokovnih prijemov pedagoškega dela. Učenci so prav tako prikrajšani za možnost javnega nastopa in nimajo možnosti opravljanja zaključnega izpita, na podlagi katerega bi prejeli potrdilo o uspešno zaključenem šolskem letu.

10. Kontrolirano spletno učenje

Glasbena šola B.A.S.E.

V okviru Glasbene šole B.A.S.E. svojim učencem ponujamo možnost kontroliranega spletnega učenja, ki temelji na pedagoški metodi O.G.I., pri čemer jim je poleg samega gradiva na voljo tudi mentor, na katerega se vedno lahko obrnejo z dodatnimi vprašanji.

Ostale oblike šolanja

Mladi in odrasli se učenja instrumenta ali petja pogosto lotijo s pomočjo posnetkov, objavljenih na različnih spletnih kanalih, kjer so na voljo tako dobre kot slabe vsebine, ob tem pa nimajo niti povratne informacije s strani mentorja, zaradi česar je možnost napredka zelo majhna.

11. Dober zgled

Glasbena šola B.A.S.E.

Mentorji Glasbene šole B.A.S.E. so vidni in priznani slovenski glasbeniki, aktivni na različnih glasbenih področjih, kar učence še dodatno spodbuja k redni vaji ter ustvarjanju, saj jim mentorji s svojim glasbenim udejstvovanjem sporočajo, da je glasba živa.

Ostale oblike šolanja

Učitelji javnih glasbenih šol so običajno že davno opustili igranje instrumenta, zato so od glasbe tega časa odtujeni, posledično pa tudi učenci dobijo vtis, da je glasba nekaj, kar je nastajalo pred stoletji, nimajo pa vpogleda v trenutno glasbeno dogajanje.

Omogočamo vam tudi ...

Najem instrumenta

Še nimate svojega instrumenta in niste prepričani niti, da ga želite kupiti? Ne skrbite. Ponujamo vam možnost najema, zato lahko s šolanjem pričnete kar takoj.

Nakup instrumenta

Vsi naši učenci lahko instrument in drugo glasbeno opremo kadarkoli kupijo kar v šolski trgovini, kjer smo že izbrali primerne instrumente za vaše šolanje.

Naši vrhunski mentorji za vašega otroka in za vas!

V Glasbeni šoli B.A.S.E. izbiramo le najboljše mentorje. Mentorji za učenje igranja klavirja so strokovnjaki na svojem glasbenem področju, ki se lahko pohvalijo s številnimi glasbenimi  in pedagoškimi dosežki.

Poslanstvo naših mentorjev je odkrivanje individualnega potenciala v vsakem učencu in njegov potencial razvijati v brezmejno kreativnost in muzikalnost. S svojimi bogatimi izkušnjami in strokovnostjo so naši mentorji usposobljeni za delo z učenci vseh starostnih skupin in različnih stopenj predznanja.

Mentorji Glasbene šole B.A.S.E.

Naše celostno glasbeno šolanje zajema

Naš program Zoom/Skype petje za začetnike je mnogo več, kot le učenje petja. V sklopu našega celovitega glasbenega izobraževanja vam zraven učenja inštrumenta ponujamo še veliko drugih dodatnih storitev in pripomočkov, ki bodo vaše šolanje spremenili v edinstveno glasbeno izkušnjo.  

Program učenja Zoom/Skype petje za začetnike

Program zajema učenje klavirja pod vodstvom profesionalnega mentorja. Glede na vaše želje in zmožnosti lahko izbirate med 30, 45 ali VIP 30 + 30 minutno uro. Program se vrši po učni metodi O.G.I. in se prilagaja vsakemu učencu posebej.

Base-paket-glasbene-teorije

Paket glasbene teorije

Paket glasbene teorije zajema učenje in praktično uporabo glasbene teorije na sami uri inštrumenta. Učenec tako vso potrebno glasbeno teorijo osvaja skozi prakso igranja, kar mu pomaga pri lažjemu osvajanju in razumevanju glasbenih pojmov.

Base-notni-zvezek

Notni zvezek

Notni zvezek je nepogrešljiv del obvezne opreme vsakega glasbenika, ki se podaja na pot glasbenega šolanja. Vsak naš učenec ob vpisu prejme svoj notni zvezek, kamor bo lahko zapisoval svoje teoretične vaje in prve glasbene ideje.

Base_spricevalo

Opravljanje izpita in spričevalo Glasbene šole B.A.S.E.

Vsak naš učenec ima ob koncu šolskega leta možnost opravljanaja zaključnega izpita. Na podlagi celotnega napredka in opravljenega izpita, se učencu poda zaključna ocena. Za svoje glasbeno šolanje pa prejme zaključno spričevalo Glasbene šole B.A.S.E. 

Ceniki šolanja

30 min - Standard

Tedenska 30-minutna individualna online ura s strokovno usposobljenim mentorjem.

 • Paket glasbene teorije
 • Notni zvezek
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

82 na mesec

45 min

Tedenska 45-minutna individualna online ura s strokovno usposobljenim mentorjem.

 • Paket glasbene teorije
 • Notni zvezek
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

109 na mesec 

VIP 30 + 30 min

30 + 30-minutna kombinacija različnih mentorjev, programov ali instrumentov. Možno online šolanje 2x30 min ali 1x60 min tedensko. 

 • Paket glasbene teorije
 • Notni zvezek
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

164 na mesec

Ob vpisu v šolo se zaračuna vpisnina v znesku 35,00€, ki se obračuna na prvem računu.

Pozivamo vas, da se pred vpisom v šolo seznanite z našimi pogoji sodelovanja in preberete najbolj pogosta vprašanja.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem!

"Naj to priložnost izkoristim za pohvalo svojega mentorja, ki je res izjemen strokovnjak, odličen kitarist in pedagog z občutkom za učence in učenje. V pol leta, kolikor sem hodil v glasbeno šolo z namenom obnovitve svojega znanja, sem pridobil ogromno veščin, veliko več kot sem pričakoval ob vpisu. V resnici je bila vsaka učna ura nov izziv, h kateremu sem se z veseljem vračal."

Jan o. / učenec

Pogosta vprašanja ob vpisu

Kdo se lahko vpiše na program učenja Skype/Zoom petje za začetnike? 

Kako je s poukom glasbene teorije?

Kako se dogovorimo glede termina poučevanja?

Kje lahko opravim vpis v šolo?

Kako je z izdajo računov?

Kakšen je postopek v primeru odsotnosti učenca?

Kako je s poukom čez poletje?

Kako poteka pouk?

Kako se obračunava šolnina?

Kako je s vpisnino?

Kje lahko preberem pogoje poslovanja?

Kakšen je postopek v primeru odsotnosti mentorja?

Za koliko časa se vpisujem v šolo?

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje instrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih zapletenih pogodb, vpisujemo pa brez minimalne dobe šolanja. Vpis velja od datuma oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes in naredite prijavo na prvo učno uro.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP različici 30 + 30 min. Cenik za izbrano lokacijo najdete na posameznem programu. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Vpisnina znaša 35€, ki se poravna enkratno ob vpisu v šolo.