Učenje na šoli

Poskusili ste že marsikaj, vendar vas samostojno učenje doslej ni pripeljalo prav daleč. Še vedno pa imate željo naučiti se igranja izbranega instrumenta oziroma radi bi izboljšali svoje veščine, a se zavedate, da potrebujete reden termin in spodbudo strokovno usposobljenega mentorja, ki vam bo ne le podajal nova znanja, temveč vas bo tudi dodatno motiviral. V tem primeru je standardno učenje, ki ga ponujamo v Glasbeni šoli B.A.S.E., vsekakor prava izbira.

Brez rednega urnika se nikakor ne pomaknete naprej

Temu se boste že kmalu lahko smejali, kajti učne programe sicer v vseh ozirih prilagodimo posamezniku, vendar vas bo mentor nedvomno že na prvih urah tako navdušil, da ne boste več iskali izgovorov, zakaj ne morete vaditi. Glasba bo postala del vas in prepričani smo, da si boste celo želeli imeti več časa, ki bi ga lahko posvetili muziciranju, raziskovanju tehnik in veščin, morda pa tudi ustvarjanju. Dan, obarvan z glasbo, je nedvomno lepši kot tisti, v katerem nas spremlja le tišina, zato lahko z njo v svoj vsakdan vnesete obilo veselja. Naj vam torej v nadaljevanju predstavimo osnovne značilnosti izobraževanja pri nas, ki vas bodo gotovo prepričale, da ste na pravem mestu.

Žanrsko raznoliki in prilagojeni programi

V Glasbeni šoli B.A.S.E. se zavedamo, da vsi nimamo enakih zanimanj niti ciljev. Zato smo razvili pedagoško metodo O.G.I., s pomočjo katere učni program v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko izbirate med žanrsko raznolikimi programi (pop, rock, blues, jazz, klasična glasba itn.), v okviru vsakega od njih pa boste znanje osvajali v svojem tempu in ob tem razvijali veščine, skladne z vašimi željami ter potrebami.

Strokovno usposobljeni mentorji

Vaš napredek je odvisen od truda, ki ga boste vložili v učenje, pa tudi spodbude mentorja, zato sodelavce izbiramo skrbno. Ti ne delujejo le kot pedagogi, temveč so prav tako aktivni glasbeniki, zaradi česar se zavedajo, kako pomembno je usmerjanje pri pridobivanju glasbenih izkušenj, premagovanju ovir in osvajanju različnih tehnik. Poleg tega je prav mentor tisti, ki nam širi glasbena obzorja, nas motivira in krepi samo ljubezen do glasbe.

Izbira in vzdrževanje inštrumenta

Instrument je pomemben, zato se z njegovim nakupom ne prenaglite. V Glasbeni šoli B.A.S.E. smo vam na voljo za vsa vprašanja glede izbire in tudi sicer priporočamo, da se pred nakupom posvetujete z mentorjem, saj vam poleg svetovanja nudimo možnost najema ustreznega instrumenta. Ker pa je tega potrebno vzdrževati, vas bomo poučili o pravilni negi in osnovnih popravilih ter vas v primeru večjih okvar napotili k strokovnjaku.

Sistematično šolanje

Pedagoška metoda O.G.I. omogoča spoznavanje teoretičnega znanja kar na urah instrumenta, saj mentor teorijo podaja sproti, glede na potrebe, ki jih zahteva samo igranje. Glasbeno predznanje zato ni potrebno, a vam bo morebitno poznavanje glasbene teorije seveda v pomoč pri napredovanju. V vsakem primeru vam bo mentor na urah podal novo snov in vam dal jasne napotke za vajo v domačem okolju, vedno pa vam bo na voljo tudi za dodatna vprašanja.

Sistematično šolanje

Enote Glasbene šole B.A.S.E.

Glasbena šola B.A.S.E.

Maribor

Slomškov trg 1,

2000 Maribor

V bližini: SNG Maribor in Stolna cerkev sv. Janeza Krstnika

Glasbena šola B.A.S.E.

Ljubljana

Kotnikova 36

1000 Ljubljana

V bližini: Glavna železniška postaja Ljubljana

Glasbena šola B.A.S.E.

Slovenska Bistrica

Trg svobode 28

2310 Slovenska Bistrica

V bližini: Knjižnica Josipa Vošnjaka, Sladoledarna M

Glasbena šola B.A.S.E.

Ptuj

Ulica heroja Lacka 10

2250 Ptuj

V bližini: Novi trg, Delavska hranilnica

Programi standardnega učenja na šoli

V Glasbeni šoli B.A.S.E. poučujemo s pomočjo pedagoške metodi O.G.I., s katero učni program v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, v okviru Standardnega učenja na šoli pa ponujamo programe vseh instrumentov, ki se jih lahko učite pri nas, pri čemer se ti medsebojno razlikujejo tudi žanrsko. Pomembno je predvsem, da se učite tistih veščin, ki vam bodo pomagale pri izvajanju glasbe, ki jo imate radi in vam je všeč.

Na voljo več kot 58 programov! Izberite inštrument in poiščite svojega...

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje inštrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih kompliciranih pogodb in vpisujemo brez minimalne dobe šolanja. Vpisujemo po datumu oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes ali naredite prijavo na svojo prvo uro.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP opciji 30 + 30 min. Cenik za izbrano lokacijo najdete na posameznem programu. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času. 

Prepričani smo, da sta dober mentor in prilagojen učni program ključna pri razvoju glasbenih veščin. Zato preverite, učenje katerih inštrumentov in programov ponujamo.

>