Učenje pop petja

Radi pojete? Pravzaprav pojete ves čas in globoko v sebi veste, da ste rojeni za pevca ali pevko, vendar vaš glas kljub temu ne izrazi povsem tega, kar želite? Brez skrbi, na pravem mestu ste. Kar potrebujete, je le prilagojen učni program, ki ga na podlagi pedagoške metode O.G.I. za vas pripravi strokovno usposobljen mentor. Potem boste zveneli kot najvidnejši vokalisti.

* Program trenutno izvajamo na enotah:

   LJUBLJANAMARIBORPTUJ in SL. BISTRICA

Peti, le peti si želite. A kako postati pevec ali pevka?

 • Bi želeli osvojiti osnovne in naprednejše vokalne tehnike?
 • Se zavedate pomembnosti pravilnega dihanja, vendar vam praksa dela nekoliko težav?
 • Se počutite nesamozavestno, kadar vas prijatelji nagovorijo, da zapojete, čeprav sanjate o tem, da jih s svojim petjem naravnost navdušite?
 • Želite na študij pop petja v tujino, a se zavedate, da pri pripravah na sprejemni izpit potrebujete dodatno strokovno pomoč?

S prijavo na program Pop petje za mlade in odrasle naredite sicer prvi, a nadvse pomemben korak. V Glasbeni šoli B.A.S.E. smo prav z namenom, da bi lahko pouk prilagodili vsakemu posamezniku, razvili pedagoško metodo O.G.I., zato bo izkušen mentor za vas sestavil program, ki bo v celoti skladen z vašimi željami, cilji in potrebami, a tudi tempom osvajanja znanja. Tako je skrb, da učenje ne bi izpolnilo vaših pričakovanj, povsem odveč.

nastop_petje_ucenci2018_4

Poleg tega pa … če želite postati pevec ali pevka, morate temu nameniti del svojega časa. Le dejanja, trud in energija, ki jih boste vložili v učenje, vas bodo pripeljali do cilja. In ne pozabite: vsi pevci, v katere strmite z občudovanjem, so bili nekega dne začetniki. Vsi so se borili z dnevi, ko se jim je zdelo, da ne napredujejo. A so jih premagali. Kako? Preprosto. Vadili so in na ta način razvijali tehniko, kreativnost ter muzikalnost, nazadnje pa … uspeli!

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. trdno verjamemo: uspe vam lahko vse, česar se želite naučiti!

Učenje pop petja - Preizkusite se na brezplačni uri!

Ni pomembno ali ste z učenjem petja komaj začeli in pojete le v domači dnevni sobi ali pa se lahko pohvalite z večletnim muziciranjem na različnih odrih. Program Pop petje za mlade in odrasle bo v vsakem primeru prilagojen vašemu predznanju ter potrebam, zato napredek ni vprašljiv.

Mentor bo na podlagi metode O.G.I. za vas pripravil učni načrt, s pomočjo katerega boste razvijali in krepili svoje veščine, ob tem pa boste spoznali osnovne tehnike ter forme pop glasbe in se seznanili s standardnim pop repertoarjem.

Da pa bi se vaša ljubezen do glasbe še okrepila, boste z mentorjem poslušali in analizirali posnetke najvidnejših pop pevcev, kakršni so denimo Whitney Houston, Mariah Carey, Michael Jackson, Adele, George Michael ter številni drugi. Najpomembneje se nam namreč zdi, da izvajate glasbo, ki jo imate radi in vam je všeč, če pa se lahko vsaj za kanec približate tistim, ki jih iskreno občudujete, bo vaše veselje do petja toliko večje.

Pop-petje

S pomočjo O.G.I. metode boste v programu spoznali in osvojili:

 • glasbeno teorijo (akorde, lestvice, intervale itn.),
 • pravilno dihanje (dihanje s prepono, nastavek in drža telesa),
 • petje različnih stilov popularne glasbe (pop, rock'n'roll, r'n'b itn.),
 • transkribiranje solističnih vložkov najvidnejših pop pevcev,
 • učinkovito vadbo petja in
 • razvijanje posluha, muzikalnosti ter kreativnosti.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem!

Žiga Mežan 

"Pri mentorici, Jani Šušteršič, sem pristal povsem slučajno, a mi je zelo všeč, saj je odlična profesorica. Ne bi je zamenjal! V tem letu, odkar pojem, me je ogromno naučila in opazil sem, da se mi je glas precej izboljšal. Tudi osebnostno sva se zelo ujela. Posluša moje želje in temu primerno prilagodi pouk."

Učenje pop petja - Pogosta vprašanja

Kdo se lahko vpiše na program Pop petje?

Program je namenjen vsem pevcem, ki želijo začeti s petjem ali nadgraditi svojo tehniko petja v popularnih stilih. Program je primeren za srednješolce in odrasle.

Kako je s poukom glasbene teorije?

Pouk glasbene teorije se izvaja na sami uri inštrumenta oziroma petja. Tako učenec ne rabi obiskovati dodatne tedenske ure teorije, snov pa je točno prilagojena njegovemu znanju inštrumenta ali petja.

Kje lahko opravim vpis v šolo?

Vpis v šolo lahko opravite preko naše spletne strani, tako da izpolnite spletni obrazec. Prijavite se lahko na tej povezavi https://base.si/vpis/

Potrebujete več informacij? Kontakirajte nas!

 • 040 558 904 
Pop-petje

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje instrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih zapletenih pogodb, vpisujemo pa brez minimalne dobe šolanja. Vpis velja od datuma oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes in naredite prijavo na prvo učno uro.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP različici 30 + 30 min. Cenik za vse programe najdete na razdelku šolnina. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Vpisnina znaša 35€, ki se poravna enkratno ob vpisu v šolo.

>