Program Jazz & Pop trobenta za otroke

»Mami, ati, res bi rad igral trobento! Ko bom velik, bom imel svojo skupino!« So ta in sorodni pogovori že stalnica vaše družine? Si skupaj ogledujete posnetke glasbenikov, vaš otrok pa ob tem igra na namišljeno trobento? Najbrž je čas, da poiščete ustrezen program in otroku omogočite celovito glasbeno izkušnjo. Brez skrbi, prišli ste na pravo mesto. V Glasbeni šoli B.A.S.E. smo na podlagi dolgoletnih izkušenj razvili posebno metodo poučevanja O.G.I., ki vam jo v nadaljevanju podrobneje predstavljamo.

Program izvajamo na enotah: LJUBLJANA 

Vaš otrok je izrazil željo po učenju trobente. Kako jo uresničiti?

Kljub številnim vprašanjem in dilemam si je treba najprej priskrbeti instrument.

A kako do njega in kaj še potrebujemo poleg trobente?

Nikar se ne prenaglite. Instrument je pomemben, zato si za nakup vzemite čas in za mnenje povprašajte otrokovega mentorja. V Glasbeni šoli B.A.S.E. smo vam na voljo za svetovanje pri nakupu instrumenta, omogočamo pa tudi najem. A seveda je trobenta le najpomembnejše orodje, ki ga otrok potrebuje za učenje. Da bi bilo to kar se da učinkovito, potrebuje še ustnik, notni zvezek, notno stojalo in metronom.

Ni malo, kaj? A ne skrbite, vse našteto bo z izjemo notnega zvezka, ki ga bo kmalu popisal in mu boste morali kupiti novega, uporabljal leta ali celo desetletja.

Je trobenta pogosto del jazzovskih zasedb?

Trobenta je eden najpopularnejših solističnih instrumentov jazzovskih zasedb, njena posebnost, še posebej značilna prav za izvajanje jazz glasbe, pa je dušilec, s katerim glasbenik zaduši posamezne tone.

Sicer gre za instrument, katerega predhodne različice izhajajo več tisoč let nazaj. Izdelane so bile iz različnih materialov, ker pa niso imele ventilov, so glasbeniki zvok iz njih izvabljali s premikanjem ustnic in hitrostjo diha. Ventili so se pojavili šele leta 1810 in v veliki meri olajšali igranje. Danes trobento poleg njih sestavljata cilindrična cev, ki je vodena vzporedno v dveh zavojih in se zaključi z lijakastim odmevnikov, ter kotlasti ustnik. Instrument je izdelan iz kovine in po tonskem obsegu velja za najvišje trobilo, medtem ko je sicer zaradi velikega razpona jakosti pogosto obravnavan kot eden najbolj ekspresivnih.

Kaj pa note in ostalo učno gradivo?

Seveda, potreboval bo tudi note, a z nakupom notnega gradiva počakajte dokler izbrani mentor ne pripravi programa po metodi O.G.I., ki bo v celoti prilagojen potrebam in željam vašega otroka. Verjamemo namreč, da je prijetna glasbena izkušnja ključnega pomena, zato v strokovni učni program vključujemo želje vsakega posameznika, s čimer okrepimo veselje do učenja in razbijemo monotonost.

Ves čas govorite o igranju trobente. Pa se bo otrok naučil še česa drugega?

Dandanes je vsak program, tudi glasbeni, zasnovan zelo široko. Kar pomeni, da igranje trobente sicer predstavlja osnovni razlog, zaradi katerega bo vaš otrok obiskoval Glasbeno šolo B.A.S.E., vendar bo pri nas pridobil veščine, uporabne na različnih življenjskih področjih. Poleg motoričnih spretnosti se bo naučil vztrajnosti, odgovornosti in samostojnosti, ker pa bo spoznal tudi druge otroke, bo stkal nova prijateljstva ter izboljšal komunikacijske veščine in okrepil samozavest. Vse našteto mu bo prav tako pomagalo pri izražanju s pomočjo glasbe, ki ga vsekakor močno spodbujamo in toplo pozdravljamo.

In če se otrok z mentorjem ne bo razumel?

Gotovo se še spomnite svojih šolskih dni in dejstva, da ste predmete, ki so jih poučevali prijetni učitelji obiskovali raje od tistih, kjer je učitelj v vas vzbujal strah in trepet. Sproščeno in varno vzdušje sta ključna, zato naši mentorji na začetku obilo pozornosti namenijo sposobnostim učenca, da lahko učno snov prilagodijo in na ta način dodatno motivirajo otroka. Ta se posledično čuti sprejetega, svojemu mentorju pa zaupa, saj njun odnos temelji na prijateljstvu in skupni izkušnji, ki krepi otrokove vrline.

Odnos z mentorjem petja

Osebna glasbena izkušnja ...

Upamo, da smo uspeli odgovoriti na vsa vprašanja, ki so se vam porajala. Naj vam torej predstavimo še nekaj dejstev, pomembnih pred vpisom v Glasbeno šolo B.A.S.E.

Glasbena teorija

Kako je z glasbeno teorijo?

Metoda O.G.I. omogoča prilagojen učni program vsakemu posamezniku, zato otrok glasbeno teorijo spozna kar na urah trobente. Na ta način pouk instrumenta poteka vzporedno s poukom teorije, saj mentor otroku poda teoretična znanja sproti, glede na potrebe, ki jih zahteva samo igranje. Poleg tega metoda O.G.I. učenje omogoča tudi tistim otrokom, ki branja not še niso vešči.

Napotki staršem

Kakšna je vloga nas, staršev?

V Glasbeni šoli B.A.S.E. želimo v pouk otrok vključiti tudi starše, zato vam bo mentor razložil, na kaj morate biti pozorni pri vajah v domačem okolju. Njegova navodila boste po vsaki učni uri lahko prebrali tudi v glasbeni knjižici ali na naši platformi. Tako boste s procesom učenja seznanjeni ves čas. Vaše glasbeno predznanje ni potrebno, je pa pomembno, da otroka pri odločitvi učenja igranja trobente podpirate, vanj verjamete in ga spodbujate k temu, da igranje postane rutina.

Je treba trobento vzdrževati?

Lahko se zgodijo denimo poškodbe ustnika. Mentor vam bo vsekakor svetoval, kako odpraviti težave, v primeru težje okvare ali poškodbe trobente pa vas bo napotil k strokovnjaku, ki bo popravilo izvedel kakovostno in pravilno.

Predstavljamo vam program učenja 

Jazz & Pop trobenta za otroke

Skozi učni proces se prepletata dve področji, saj ustaljene prakse združujemo z naprednejšimi pristopi poučevanja, ob tem pa v program vključujemo tudi jazzovske standarde in osnovne termine jazzovske teorije, prav tako bluesa. Otrok bo pridobil splošna znanja igranja trobente, razvijal solistične pasaže in se posvečal iskanju lastnega "sounda", medtem ko bo sčasoma prešel na zahtevnejše tehnike.

Tekom šolanja bo skupaj z mentorjem analiziral posnetke trobentačev, kakršni so denimo Louis Armstrong, Miles Davis, Chet Baker, Clifford Brown, Paolo Fresu, Ibrahim Maalouf in številni drugi, smernice, s katerimi se bo seznanil ob tem procesu, pa bo lahko implementiral v svoje igranje.

V Glasbeni šoli B.A.S.E. dajemo tudi sicer poudarek igranju popularnih in avtorskih skladb. Spodbujamo kreativnost in improvizacijo ter se na splošno v veliki meri prilagajamo učenčevim željam.

Pouk poteka s pomočjo O.G.I. metode, ki smo jo razvili prav zato, da bi bil učni program v kar največji meri prilagojen posameznemu učencu. V klasične in tehnične pristope tako vnašamo novosti, s katerimi krepimo muzikalnost ter kreativnost mladega glasbenika.

Pedagoška metoda O.G.I. 

Osebni Glasbeni Inkubator 

Leta poučevanja tako mladih kot nekoliko starejših glasbenih umov so nas naučila, da najboljše med nami odlikuje drugačnost. Z mislijo na to smo v okviru Glasbene šole B.A.S.E. razvili pedagoško metodo O.G.I. (Osebni Glasbeni Inkubator), ki temelji prav na priznavanju drugačnosti in spodbujanju raznolikosti. Učni program in izobraževalne procese tako prilagajamo potrebam, željam ter ciljem posameznega učenca in na ta način krepimo njegove glasbene vrline oziroma odpravljamo šibkosti.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. spodbujamo kreativnost in individualnost. Zato učni program prilagajamo učencu in ne učenca učnemu programu, kar je sicer ustaljena praksa večine izobraževalnih ustanov.

Bistvo pedagoške metode O.G.I. je namreč prav individualna obravnava, s čimer se odmikamo od ustaljenih in splošno sprejetih glasbeno-izobraževalnih praks, ki učence dojemajo kot enake. S tem pa jih tudi omejujejo. V primerjavi z njimi pedagoška metoda O.G.I. omogoča prilagojeno podajanje snovi in določanje učnega načrta v skladu z učenčevimi veščinami ter zanimanji. Vse našteto pripomore k hitrejšemu glasbenemu razvoju.

Srce novih pristopov poučevanja igranja instrumentov ter petja, poleg samih učencev, tvorijo skrbno izbrani mentorji, usposobljeni za delo z vsemi starostnimi skupinami različnih stopenj predznanja. S pomočjo pedagoške metode O.G.I. se lahko vsakemu učencu popolnoma posvetijo in mu v sproščenem vzdušju podajo orodja, s katerimi uspešno premaga tehnične izzive in obenem prebudi svojo kreativnost ter muzikalnost.

Verjamemo namreč, da je glasba namenjena vsem. A Glasbena šola B.A.S.E. žal ni. Zato vas vabimo na ogled osnovnih razlik med našo glasbeno šolo in ostalimi oblikami glasbenega izobraževanja, na podlagi česar boste lahko ugotovili, ali je O.G.I. metoda poučevanja za vas najboljša izbira.

Osnovne razlike med Glasbeno šolo B.A.S.E. in ostalimi oblikami šolanja

1. Glasba za vse

Glasbena šola B.A.S.E.

Glasbena šola B.A.S.E. spodbuja učenje glasbe pri vseh, ki si tega želijo, ne glede na predznanje, leta, fizične omejitve ali talent.

Ostale oblike šolanja

Javne glasbene šole omogočajo vpis le tistim učencem, ki so uspešno opravili predhodni preizkus glasbene nadarjenosti.

2. Vpis skozi vse leto

Glasbena šola B.A.S.E.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. učence vpisujemo v programe tekom celega leta.

Ostale oblike šolanja

Vpis na javne glasbene šole je možen izključno na začetku šolskega leta.

3. Izobraževanje vseh generacij

Glasbena šola B.A.S.E.

Izobraževalni programi Glasbene šole B.A.S.E. so namenjenim vsem generacijam, od najmlajših do tistih, ki zmotno menijo, da so priložnost za učenje instrumenta ali petja že zamudili.

Ostale oblike šolanja

Javne glasbene šole so namenjene le osnovnošolskim otrokom, medtem ko je vpis mladih in starejših mogoč le na podlagi predhodno uspešno opravljenega sprejemnega izpita.

4. Prilagojen program

Glasbena šola B.A.S.E.

S pomočjo pedagoške metode O.G.I. (Osebni Glasbeni Inkubator) program prilagajamo potrebam in željam vsakega posameznika. Z njo krepimo njegove vrline in odkrivamo ter odpravljamo slabosti.

Ostale oblike šolanja

Izobraževalni program javnih glasbenih šol je enoten z državnim učnim načrtom, zato ne dopušča odstopanj in posledično ne omogoča prožnosti pri prilagajanju posameznemu učencu.

5. Žanrska raznolikost

Glasbena šola B.A.S.E.

Pedagoška metoda O.G.I. upošteva učenčev glasbeni okus in daje poudarek žanrom, ki so mu blizu kot poslušalcu. V primeru neopredeljenosti, mentor učenca spodbudi k samoiskanju s pomočjo predstavitve različnih žanrov.

Ostale oblike šolanja

Učni načrt javnih glasbenih šol temelji na učenju klasične glasbe, s katero se še posebej mladi težje poistovetijo in se zato čutijo odtujene od popularne glasbe oziroma glasbe, po kateri posežejo kot poslušalci.

6. Spodbujanje ustvarjalnosti

Glasbena šola B.A.S.E.

Poleg poustvarjanja glasbenih del v okviru pedagoške metode O.G.I. velik poudarek dajemo ustvarjanju lastne glasbe in improvizaciji. Novi izobraževalni pristopi so pravzaprav zasnovani z mislijo na spodbujanje kreativnosti in muzikalnosti.

Ostale oblike šolanja

Klasična glasba, na kateri temelji učni program javnih glasbenih šol, ne spodbuja kreativnosti učencev, saj se repertoar izvaja na podlagi striktnega upoštevanja skladateljevih oznak v notnem zapisu, medtem ko improvizacija ni del učnega programa.

7. Velika izbira instrumentov

Glasbena šola B.A.S.E.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. se je poleg klasičnih instrumentov mogoče učiti tudi instrumentov, prisotnih v popularni in jazzovski glasbi.

Ostale oblike šolanja

Na javnih glasbenih šolah je možno le učenje klasičnih instrumentov, kakršni so klavir, klasična kitara, violina, flavta itn.

8. Strokovni mentorji

Glasbena šola B.A.S.E.

Rezultati pedagoške metode O.G.I. so poleg učencev odvisni predvsem od strokovne usposobljenosti mentorjev, zato so ti skrbno izbrani tako s strani ravnatelja kot širšega vodstva Glasbene šole B.A.S.E.

Ostale oblike šolanja

Zaposlovanje učiteljev v javnih glasbenih šolah ni nadzorovano s strani države, mnogi pa se za ta poklic odločijo tudi zaradi koncertne kariere, ki je manj uspešna od pričakovanj.

9. Reden pouk

Glasbena šola B.A.S.E.

Mentorji pedagoške metode O.G.I. verjamemo v reden pouk, zato se trudimo v najkrajšem možnem času nadoknaditi vsako zamujeno uro, učenci pa lahko sodelujejo tudi na dveh šolskih nastopih letno. Ob zaključku šolskega leta imajo prav tako možnost opravljanja zaključnega izpita Glasbene šole B.A.S.E., na podlagi katerega v kombinaciji z oceno celoletnega dela prejmejo spričevalo.

Ostale oblike šolanja

Mentor, ki poučuje igranje instrumenta ali petja na domu, k opravljanju dela ni zavezan s pogodbo, zato pouk pogosto poteka neredno, učenci pa so ob tem marsikdaj deležni tudi manj strokovnih prijemov pedagoškega dela. Učenci so prav tako prikrajšani za možnost javnega nastopa in nimajo možnosti opravljanja zaključnega izpita, na podlagi katerega bi prejeli potrdilo o uspešno zaključenem šolskem letu.

10. Kontrolirano spletno učenje

Glasbena šola B.A.S.E.

V okviru Glasbene šole B.A.S.E. svojim učencem ponujamo možnost kontroliranega spletnega učenja, ki temelji na pedagoški metodi O.G.I., pri čemer jim je poleg samega gradiva na voljo tudi mentor, na katerega se vedno lahko obrnejo z dodatnimi vprašanji.

Ostale oblike šolanja

Mladi in odrasli se učenja instrumenta ali petja pogosto lotijo s pomočjo posnetkov, objavljenih na različnih spletnih kanalih, kjer so na voljo tako dobre kot slabe vsebine, ob tem pa nimajo niti povratne informacije s strani mentorja, zaradi česar je možnost napredka zelo majhna.

11. Dober zgled

Glasbena šola B.A.S.E.

Mentorji Glasbene šole B.A.S.E. so vidni in priznani slovenski glasbeniki, aktivni na različnih glasbenih področjih, kar učence še dodatno spodbuja k redni vaji ter ustvarjanju, saj jim mentorji s svojim glasbenim udejstvovanjem sporočajo, da je glasba živa.

Ostale oblike šolanja

Učitelji javnih glasbenih šol so običajno že davno opustili igranje instrumenta, zato so od glasbe tega časa odtujeni, posledično pa tudi učenci dobijo vtis, da je glasba nekaj, kar je nastajalo pred stoletji, nimajo pa vpogleda v trenutno glasbeno dogajanje.

Pridružite se ostalim zadovoljnim staršem

Sabina V.

starš 

"Sporočamo, da smo z mentorjem zelo zadovoljni in da najina hči prej v dveh letih ni pokazala toliko navdušenja. Prijazne dni želim."
Andrej M.

starš

"Z vašo šolo smo bili zelo zadovoljni. Tadej je zelo dober in profesionalen pri svojem delu, zato mislim, da ste svetovali pravega učitelja."

Naši strokovno usposobljeni mentorji so tu za vašega otroka in za vas!

V Glasbeni šoli B.A.S.E. izbiramo le najboljše mentorje, mentorje, ki so strokovnjaki svojega glasbenem področja in se lahko pohvalijo s številnimi glasbenimi ter pedagoškimi dosežki.

Njihovo poslanstvo je odkrivanje individualnega potenciala vsakega učenja in razvoj prav tega v brezmejno kreativnost ter muzikalnost. S svojimi bogatimi izkušnjami in strokovnostjo so usposobljeni za delo z učenci vseh starostnih skupin in različnih stopenj predznanja.

Mentorji Glasbene šole B.A.S.E.

Prijateljski odnos z mentorji

Zagotovo vas kot starša skrbi, kaj vse se lahko zgodi na uri. Morda je otrok trmast, morda se težko osredotoča ali se ne želi pogovarjati, morda pa želi, da ste na urah prisotni tudi sami.

Svetujemo, da otrok prihaja na ure sam, saj se bo tako najlažje naučil samostojnosti. A če vztraja, da ga spremljate, priporočamo, da ste z njim le na prvih urah. Na ta način se bo privadil novega okolja in spoznal mentorja, postopoma pa se bo njegova samozavest okrepila v tej meri, da vaše spremstvo ne bo več potrebno. Mentorji še posebej na začetku skrbno prisluhnejo otroku in z njim vzpostavijo zaupen odnos.

Zato velik del učnega procesa tvori prav pogovor, ki postopoma preide na učenje igranja instrumenta, ker pa se pouk kasneje naslanja bolj ali manj izključno na snov izbranega programa, učenje poteka brez težav, saj mentor še vedno ostaja v prijateljskem odnosu z otrokom, medtem ko mu ta zaupa in zato ne povzroča nikakršnih težav.

Verjamemo, da boste z vpisom v Glasbeno šolo B.A.S.E. poskrbeli za ustrezno in kakovostno glasbeno izobrazbo vašega otroka.

Naše celostno zasnovano glasbeno šolanje zajema:

Program Jazz & Pop trobenta za otroke je mnogo več od učenja igranja trobente. V sklopu našega celovitega glasbenega izobraževanja vam poleg učenja trobente ponujamo še druge dodatne storitve in pripomočke, ki bodo otrokovo šolanje spremenili v edinstveno glasbeno izkušnjo.  

Program učenja Jazz & Pop trobenta za otroke

Program zajema učenje jazz in pop trobente za otroke pod vodstvom profesionalnega mentorja. Glede na otrokove želje in zmožnosti lahko izbirate med 30, 45 ali VIP 30 + 30 minutno uro. Program se izvaja po pedagoški metodi O.G.I. in se prilagaja učencu.

Paket glasbene teorije Glasbene šole B.A.S.E.

Paket glasbene teorije

Paket glasbene teorije zajema učenje in praktično uporabo glasbene teorije na sami uri instrumenta. Učenec tako vso potrebno glasbeno teorijo osvaja skozi prakso igranja, kar mu pomaga pri razumevanju glasbenih pojmov.

Priročnik za starše Glasbene šole B.A.S.E.

Priročnik za starše

V procesu otrokovega glasbeno izobraževanja igrajo poleg mentorja zelo pomembno vlogo tudi starši. V ta namen vam ob vpisu podarjamo priročnik, ki vam bo pomagal in svetoval pri vodenju vašega otroka skozi učenje instrumenta.

Notni zvezek Glasbene šole B.A.S.E.

Notni zvezek

Notni zvezek je nepogrešljiv del obvezne opreme vsakega glasbenika, ki se podaja na pot glasbenega šolanja. Vsak naš učenec ob vpisu prejme svoj notni zvezek, kamor lahko zapisuje svoje teoretične vaje in prve glasbene zamisli.

Beležka za učinkovito vadbo Glasbene šole B.A.S.E.

Beležka za učinkovito vadbo

Redna in predvsem učinkovita vadba je ključ do uspešnega ter hitrega napredka pri učenju igranja instrumenta. Beležka je odličen pripomoček, ki tako učencu kot staršem, pa tudi mentorju, omogoča jasen pregled nad učenčevimi tedenskimi nalogami in njegovim napredkom.

*Učenci prejmejo beležko ob začetku šolskega leta v mesecu septembru.

Spričevalo Glasbene šole B.A.S.E.

Opravljanje izpita in spričevalo Glasbene šole B.A.S.E.

Vsak učenec ima ob koncu šolskega leta možnost opravljanja zaključnega izpita, ocena pa zajema tako izpit kot celoleten napredek. Za to ob zaključku šolskega leta prejme zaključno spričevalo Glasbene šole B.A.S.E.

Ceniki mesečnega šolanja

30 min - Standard

30 min tedenska učna ura

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

86 na mesec

45 min

45 min tedenska učna ura

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

119 na mesec

VIP 30 + 30 min

30 + 30 min v kombinaciji različnih mentorjev ali programov ali inštrumentov. Možnost tudi 2x30 min ali 1x60 min tedensko. 

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

172 na mesec

30 min - Standard

30 min tedenska učna ura

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

82 na mesec

45 min

45 min tedenska učna ura

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

109 na mesec

VIP 30 + 30 min

30 + 30 min v kombinaciji različnih mentorjev ali programov ali inštrumentov. Možnost tudi 2x30 min ali 1x60 min tedensko. 

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

164 na mesec

30 min - Standard

30 min tedenska učna ura

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

75 na mesec

45 min

45 min tedenska učna ura

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

95 na mesec

VIP 30 + 30 min

30 + 30 min v kombinaciji različnih mentorjev ali programov ali inštrumentov. Možnost tudi 2x30 min ali 1x60 min tedensko. 

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

150 na mesec

30 min - Standard

30 min tedenska učna ura

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

75 na mesec

45 min

45 min tedenska učna ura

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

95 na mesec

VIP 30 + 30 min

30 + 30 min v kombinaciji različnih mentorjev ali programov ali inštrumentov. Možnost tudi 2x30 min ali 1x60 min tedensko. 

 • Paket glasbene teorije
 • Šolski nastopi
 • Napotki za starše
 • Notni zvezek
 • Beležka za  vadbo
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

150 na mesec

Ob vpisu v šolo se zaračuna vpisnina v znesku 35,00€, ki se obračuna na prvem računu.

Pozivamo vas, da se pred vpisom v šolo seznanite z našimi pogoji sodelovanja in preberete najbolj pogosta vprašanja.

Omogočamo vam tudi ...

Najem instrumenta

Še nimate svojega instrumenta in niste prepričani niti, da ga želite kupiti? Ne skrbite. Ponujamo vam možnost najema, zato lahko s šolanjem pričnete kar takoj.

Nakup instrumenta

Vsi naši učenci lahko instrument in drugo glasbeno opremo kadarkoli kupijo kar v šolski trgovini, kjer smo že izbrali primerne instrumente za vaše šolanje.

Pridružite se ostalim zadovoljnim staršem!

Starš Jana S.

"Vsem, ki našim otrokom odpirate vrata v čudoviti svet glasbe, se za to res iskreno zahvaljujem. Želim vam - kako drugače - veliko glasbe, veselja, smeha in zadovoljstva. In poguma, da nadaljujete s svojo vizijo tudi takrat, ko morda krivulje kažejo navzdol. Lep durovski pozdrav vsem in vse dobro!"

Jana s. / starš

Prepis z druge glasbene šole

na Glasbeno šolo B.A.S.E.

 • Je vaš otrok izgubil veselje do glasbe in ne vidi več smisla v igranju instrumenta?
 • Si želite drugačnega pristopa k učenju instrumenta?
 • Se vaš otrok uči instrumenta v državni ali drugi zasebni šoli, vendar bi želeli nadaljevati s šolanjem pri nas?

Pogosta vprašanja ob vpisu

Kdo se lahko vpiše na program učenja Jazz & Pop trobenta za otroke?

Kako je s poukom glasbene teorije?

Kako se dogovorimo glede termina poučevanja?

Kje lahko opravim vpis v šolo?

Kako je z izdajo računov?

Kakšen je postopek v primeru odsotnosti učenca?

Kako je s poukom čez poletje?

Kako poteka pouk?

Kako se obračunava šolnina?

Kako je s vpisnino?

Kje lahko preberem pogoje poslovanja?

Kakšen je postopek v primeru odsotnosti mentorja?

Želeli bi vpisati 2 otroka. Dobimo kakšen popust?

Za koliko časa se vpisujem v šolo?

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje instrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih zapletenih pogodb, vpisujemo pa brez minimalne dobe šolanja. Vpis velja od datuma oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes in naredite prijavo na prvo učno uro.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP različici 30 + 30 min. Cenik za izbrano lokacijo najdete na posameznem programu. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Vpisnina znaša 35€, ki se poravna enkratno ob vpisu v šolo.

Prebudite virtuoza

Za razvoj glasbenih veščin vašega otroka je gotovo ključna ljubezen do glasbe, ki jo v otroku vzbudi mentor, vendar k temu lahko prispevate tudi sami. V Priročniku za starše smo zbrali nasvete, s katerimi prebudite virtuoza v vašem otroku.