Zoom/Skype violina za upokojence

Morda si od nekdaj želite igrati violino, morda pa ste jo v otroških ali najstniških letih celo zares igrali, a vas je življenje odpeljalo daleč stran od mladostniških sanj in želja. Zdaj bi znanje radi obudili in nadgradili ali pa z učenjem pričeli kar na samem začetku, vendar smo od vas pretirano oddaljeni, samostojno učenje pa vam ne leži. Torej se udeležite Zoom/Skype pouka, ki ohranja vse prednosti individualnega učenja, vendar poteka kar pri vas doma.

Naredite spremembo. Vključite se v proces glasbenega izobraževanja.

Glasba v življenje vsakogar prinaša številne pozitivne učinke, zato ne bodite le njeni poslušalci. Postanite melodija. Naučite se igranja izbranega instrumenta ali izpopolnite veščine petja. Ker se v Glasbeni šoli B.A.S.E. pri pripravi učnega programa opiramo na pedagoško metodo O.G.I., s katero učno snov prilagodimo vsakemu posamezniku, ponujamo pa tudi več instrumentov in žanrsko raznolikih usmeritev, smo prepričani, da boste zazveneli v skladu z glasbo, ob kateri vam zaigra srce.

Sem v dvomih in ne želim hiteti z vpisom ...

Zaupajte nam svoje želje, cilje in težave. Z veseljem vam bomo prisluhnili in na podlagi vaših opažanj pripravili vam prilagojen program.

Vem, da sem na pravem mestu!

Odločili ste se za enega od instrumentov in izbrali program. Vpišite se v šolo in mentor vas bo kontaktiral, da se dogovorita za termin pouka.

Radi bi igrali violino, a ne morete k nam na šolo … torej izberite Zoom/Skype pouk!

 • Si od nekdaj želite znati igrati violino, vendar v otroštvu te možnosti niste imeli, kasneje pa ste verjeli, da ste svojo priložnost že zamudili?
 • Si redno ogledujete posnetke na različnih spletnih straneh in skušate posnemati violiniste, ki so vam všeč, vendar vam samostojno učenje ne gre prav dobro od rok, pouka na šoli pa se iz takšnih in drugačnih razlogov ne morete udeležiti?
 • Vas skrbi, da ne bi sledili učnemu procesu in da izbrani program ne bi izpolnil vaših pričakovanj?
 • Si kljub vsemu želite najti način za napredovanje?
 • Vas zanima klasika, etno, jazz ali kakšen tretji žanr?

Ne skrbite! Zoom/Skype program učenja violine ohranja vse prednosti individualnega pouka, saj je mentor v vnaprej dogovorjenem terminu izključno z vami, rešuje pa lokacijske omejitve, ker poteka kar pri vas doma. Poleg tega s pomočjo pedagoške metode O.G.I. učni program v celoti prilagodimo vašim zanimanjem, zato se boste posvečali le glasbi, ki jo imate radi.

Naj vam zaupamo nekaj, v kar smo sami trdno prepričani: nikoli ni prepozno! Uspe vam lahko vse, česar se želite naučiti!

Če le imate željo po igranju, boste znanje tudi osvojili, saj je volja najpomembnejša. Če jo premorete, boste svoj čas posvečali učenju igranja violine, kot vemo, pa nas dejanja, trud in energija, ki jih vlagamo v določeno dejavnost, prej ali slej pripeljejo do cilja.

Poleg tega smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. prav z namenom, da bi pouk približali tudi tistim, ki k nam ne morejo, razvili Zoom/Skype šolanje. Tako učenje poteka kar pri vas doma, medtem ko pedagoška metoda O.G.I. omogoča žanrsko in vsebinsko prilagojen program, kar pomeni, da mentor pripravi učni načrt, skladen z vašimi željami, cilji in potrebami. Skrb, da bi preigravali stile in skladbe, ki vam niso všeč, ali da ne bi sledili učnemu programu, je torej odveč, saj boste tempo osvajanja znanja narekovali sami.

Kako poteka učenje?

Verjamemo, da se vam poraja nešteto vprašanj in da vas je prvih korakov do uresničitve dolgoletnih sanj malce tudi strah. A naj vam bo dejstvo, da pouk poteka v vašem domačem okolju, v navdih, saj zaradi tega ne boste prav v ničemer prikrajšani. Zoom/Skype program namreč poteka na individualni ravni, v vnaprej dogovorjenem terminu, ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja, ki učni program pripravi samo za vas. Vendar pa si morate najprej priskrbeti ustrezen instrument.

Klasična-violina

Kakšno violino potrebujem? Si moram poleg instrumenta priskrbeti še kaj?

Čeprav poznamo različne velikosti violin, danes pa niso več redke niti električne, je izbira prave pravzaprav lahka. Pozornost je treba nameniti le podbradku, ki naj bo primerno oblikovan, pa tudi – kljub čvrstosti – dovolj mehak. Podbradek namreč poskrbi za udobno in pravilno držo telesa, ki je ključna.

Vsekakor predlagamo, da se o izbiri violine še pred nakupom posvetujete z mentorjem. Instrument je namreč pomemben, zato si zanj vzemite čas. V Glasbeni šoli B.A.S.E. smo vam na voljo za svetovanje pri nakupu violine, omogočamo pa tudi najem.

A da bi bilo učenje kar se da učinkovito, potrebujete še gradivo, s katerim boste pridobili teoretično znanje, violinski lok, mostiček, kolofonijo (mazilo za violinski lok) in uglaševalec, v primeru klasične glasbe tudi notno stojalo ter metronom, medtem ko so zaradi izbrane oblike pouka prav tako nujni računalnik, povezava do spleta ter Zoom ali Skype.

Kaj pa mentor?

Vsi vemo, da samostojno pridobivanje znanja poteka počasi, saj nam motivacija marsikdaj upade, ob tem pa se rado zgodi, da poleg pravilnih tehnik osvojimo tudi napačne, kar lahko zavira naš kasnejši napredek. Zato je vloga mentorja nadvse pomembna. Ta nam prisluhne, nas usmerja in za nas pripravi učno snov, skladno z našimi željami, poleg tega pa nas spodbuja k uspešnemu premagovanju ovir, osvajanju različnih tehnik, nas motivira in na splošno krepi našo ljubezen do glasbe. Tudi v vašem primeru bo tako, saj v Glasbeni šoli B.A.S.E. skrbno izbiramo mentorje in zato zagotavljamo, da so primerno strokovno usposobljeni.

Kaj pa tehnične zahteve?

Seveda, da bi spletni pouk potekal nemoteno, potrebujete računalnik in dobro spletno povezavo ter uporabniški račun na Zoomu ali Skypu. In ustrezen instrument ter druge pripomočke, ki so tudi sicer nepogrešljivi pri učenju igranja violine.

Osebna glasbena izkušnja ...

V Glasbeni šoli B.A.S.E. poskrbimo za celovito glasbeno izkušnjo, v učne procese igranja violine pa vključujemo tudi glasbeno teorijo in ob tem poskrbimo za ustrezno vzdrževanje instrumenta.

Sistematično šolanje

Sistematično šolanje

Na podlagi izkušenj smo razvili pedagoško metodo O.G.I., ki omogoča popolno prilagoditev učnega procesa vsakemu posamezniku. Program Zoom/Skype violina za upokojence bo tako v celoti sledil vašemu predznanju, željam, ciljem ter potrebam, zato skrb, da česa ne bi razumeli, ni potrebna, saj vam bo mentor na urah podal (novo) znanje in vam obenem dal jasne napotke za samostojne vaje. Vedno vam bo na voljo tudi za vsa dodatna pojasnila.

Glasbena teorija

Glasbena teorija

Metoda O.G.I. omogoča prilagojen učni program, zato boste glasbeno teorijo spoznali kar na urah violine. Pouk instrumenta namreč poteka vzporedno s poukom teorije, saj vam mentor podaja teoretična znanja sproti, glede na potrebe, ki jih zahteva samo igranje. Glasbeno predznanje torej ni potrebno, medtem ko vam bo morebitno poznavanje glasbene teorije v pomoč pri (hitrejšem) napredovanju.

Popravilo in nastavitev godal

Vzdrževanje instrumenta

Zgodi se, da struna med igranjem ali prenašanjem instrumenta poči ali da se zvije vrat. V primeru okvare ali poškodbe vas bo mentor napotil k strokovnjaku, ki bo popravilo izvedel kakovostno in pravilno.

Nastop učenca kitare Glasbene šole B.A.S.E.

Pridružite se!

Da bi lahko skupaj z vami izbrali program, ki vam bo v celoti ustrezal, vas vabimo, da pridobite kar največ informacij o našem delovanju in premislite o svojih željah ter ciljih, ki jih želite doseči na področju glasbenega izobraževanja. Nato nas kontaktirajte in pogovorili se bomo o načinih, ki vas bodo pripeljali do želenega.

Predstavljamo vam program učenja 

Zoom/Skype violina za upokojence

Program Zoom/Skype violina za upokojence igranje violine približuje vsem, ki se ne morejo udeležiti pouka na šoli, saj učenje poteka kar od doma v vnaprej dogovorjenem terminu v družbi strokovno usposobljenega mentorja. Gre za individualno obliko spletnega izobraževanja, ki je vsebinsko povsem enakovredna standardnemu učenju na šoli, vendar rešuje lokacijske omejitve.

Sam program je zasnovan zelo široko. Njegov cilj je uresničiti dolgoletno željo, ki je bila zaradi aktivnega življenjskega sloga primorana predolgo čakati na obdobje, ko se boste sanjam lahko tudi dejansko posvetili, oziroma ponovno obuditi že pozabljeno znanje, ki ste ga osvojili v otroških ali najstniških letih.

Prav s tem namenom se v okviru tega programa lahko opredelite za katerikoli žanr (klasika, etno, jazz itn.), saj boste ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja osvojili osnovna znanja igranja violine ter razvili glasbene prvine, kakršne so ritem, tempo in forma, medtem ko boste sočasno krepili občutek za muzikalnost ter posluh.

Učni program vam bo v celoti prilagojen, zato boste znanje osvajali v svojem tempu, igrali skladbe, ki so vam všeč, in razvijali lastno kreativnost, saj v Glasbeni šoli B.A.S.E. podpiramo avtorsko izražanje. Najpomembneje od vsega pa se nam zdi izvajanje glasbe, ki jo čutite blizu.

S pomočjo O.G.I. metode boste v programu spoznali in osvojili:

 • osnovne lastnosti violine (uglaševanje, vzdrževanje),
 • tehnične in motorične sposobnosti igranja (koordinacija, pravilna postavitev in drža rok ter telesa),
 • skladbe in pesmi izbranega glasbenega žanra ali žanrov (znali boste igrati tako spremljave kot lažje solistične pasaže oziroma v primeru klasične glasbe interpretirati dela klasičnih mojstrov)
 • glasbene vrline, kot so posluh, občutek za ritem, tempo, dinamiko, čas in formo,
 • znanje glasbene teorije (branje in igranje po notah, razumevanje ritma ter ostalih glasbenih elementov) in  
 • analiziranje vodilnih violinistov izbranega glasbenega žanra ali žanrov.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem

Eva L.

učenka

"Rada bi dodala, ker ne vem, kdaj bo spet priložnost za to, da mi je učenje z Vito v veliko veselje. Res ima smisel za poučevanje in vsak teden komaj čakam na uro. Je, vsaj kar se mene tiče, ravno prav stroga in natančna, zato vse pohvale!"
Renata M.

učenka

"Dober dan, sem Renata M. in vaša stran me je tako pritegnila, da sem se vpisala na začetni tečaj akustične kitare. Prsti bolijo, a le zato, ker pridno vadim. Želela bi se vam kar najlepše zahvaliti za prijazno vodenje v svet zvenečih strun. Hvala lepa in lep dan."

Pedagoška metoda O.G.I. 

Osebni Glasbeni Inkubator 

Leta poučevanja tako mladih kot nekoliko starejših glasbenih umov so nas naučila, da najboljše med nami odlikuje drugačnost. Z mislijo na to smo v okviru Glasbene šole B.A.S.E. razvili pedagoško metodo O.G.I. (Osebni Glasbeni Inkubator), ki temelji prav na priznavanju drugačnosti in spodbujanju raznolikosti. Učni program in izobraževalne procese tako prilagajamo potrebam, željam ter ciljem posameznega učenca in na ta način krepimo njegove glasbene vrline oziroma odpravljamo šibkosti.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. spodbujamo kreativnost in individualnost. Zato učni program prilagajamo učencu in ne učenca učnemu programu, kar je sicer ustaljena praksa večine izobraževalnih ustanov.

Bistvo pedagoške metode O.G.I. je namreč prav individualna obravnava, s čimer se odmikamo od ustaljenih in splošno sprejetih glasbeno-izobraževalnih praks, ki učence dojemajo kot enake. S tem pa jih tudi omejujejo. V primerjavi z njimi pedagoška metoda O.G.I. omogoča prilagojeno podajanje snovi in določanje učnega načrta v skladu z učenčevimi veščinami ter zanimanji. Vse našteto pripomore k hitrejšemu glasbenemu razvoju.

Srce novih pristopov poučevanja igranja instrumentov ter petja, poleg samih učencev, tvorijo skrbno izbrani mentorji, usposobljeni za delo z vsemi starostnimi skupinami različnih stopenj predznanja. S pomočjo pedagoške metode O.G.I. se lahko vsakemu učencu popolnoma posvetijo in mu v sproščenem vzdušju podajo orodja, s katerimi uspešno premaga tehnične izzive in obenem prebudi svojo kreativnost ter muzikalnost.

Jazz-violina

Verjamemo namreč, da je glasba namenjena vsem. A Glasbena šola B.A.S.E. žal ni. Zato vas vabimo na ogled osnovnih razlik med našo glasbeno šolo in ostalimi oblikami glasbenega izobraževanja, na podlagi česar boste lahko ugotovili, ali je O.G.I. metoda poučevanja za vas najboljša izbira.

Osnovne razlike med Glasbeno šolo B.A.S.E. in ostalimi oblikami šolanja

1. Glasba za vse

Glasbena šola B.A.S.E.

Glasbena šola B.A.S.E. spodbuja učenje glasbe pri vseh, ki si tega želijo, ne glede na predznanje, leta, fizične omejitve ali talent.

Ostale oblike šolanja

Javne glasbene šole omogočajo vpis le tistim učencem, ki so uspešno opravili predhodni preizkus glasbene nadarjenosti.

2. Vpis skozi vse leto

Glasbena šola B.A.S.E.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. učence vpisujemo v programe tekom celega leta.

Ostale oblike šolanja

Vpis na javne glasbene šole je možen izključno na začetku šolskega leta.

3. Izobraževanje vseh generacij

Glasbena šola B.A.S.E.

Izobraževalni programi Glasbene šole B.A.S.E. so namenjenim vsem generacijam, od najmlajših do tistih, ki zmotno menijo, da so priložnost za učenje instrumenta ali petja že zamudili.

Ostale oblike šolanja

Javne glasbene šole so namenjene le osnovnošolskim otrokom, medtem ko je vpis mladih in starejših mogoč le na podlagi predhodno uspešno opravljenega sprejemnega izpita.

4. Prilagojen program

Glasbena šola B.A.S.E.

S pomočjo pedagoške metode O.G.I. (Osebni Glasbeni Inkubator) program prilagajamo potrebam in željam vsakega posameznika. Z njo krepimo njegove vrline in odkrivamo ter odpravljamo slabosti.

Ostale oblike šolanja

Izobraževalni program javnih glasbenih šol je enoten z državnim učnim načrtom, zato ne dopušča odstopanj in posledično ne omogoča prožnosti pri prilagajanju posameznemu učencu.

5. Žanrska raznolikost

Glasbena šola B.A.S.E.

Pedagoška metoda O.G.I. upošteva učenčev glasbeni okus in daje poudarek žanrom, ki so mu blizu kot poslušalcu. V primeru neopredeljenosti, mentor učenca spodbudi k samoiskanju s pomočjo predstavitve različnih žanrov.

Ostale oblike šolanja

Učni načrt javnih glasbenih šol temelji na učenju klasične glasbe, s katero se še posebej mladi težje poistovetijo in se zato čutijo odtujene od popularne glasbe oziroma glasbe, po kateri posežejo kot poslušalci.

6. Spodbujanje ustvarjalnosti

Glasbena šola B.A.S.E.

Poleg poustvarjanja glasbenih del v okviru pedagoške metode O.G.I. velik poudarek dajemo ustvarjanju lastne glasbe in improvizaciji. Novi izobraževalni pristopi so pravzaprav zasnovani z mislijo na spodbujanje kreativnosti in muzikalnosti.

Ostale oblike šolanja

Klasična glasba, na kateri temelji učni program javnih glasbenih šol, ne spodbuja kreativnosti učencev, saj se repertoar izvaja na podlagi striktnega upoštevanja skladateljevih oznak v notnem zapisu, medtem ko improvizacija ni del učnega programa.

7. Velika izbira instrumentov

Glasbena šola B.A.S.E.

Na Glasbeni šoli B.A.S.E. se je poleg klasičnih instrumentov mogoče učiti tudi instrumentov, prisotnih v popularni in jazzovski glasbi.

Ostale oblike šolanja

Na javnih glasbenih šolah je možno le učenje klasičnih instrumentov, kakršni so klavir, klasična kitara, violina, flavta itn.

8. Strokovni mentorji

Glasbena šola B.A.S.E.

Rezultati pedagoške metode O.G.I. so poleg učencev odvisni predvsem od strokovne usposobljenosti mentorjev, zato so ti skrbno izbrani tako s strani ravnatelja kot širšega vodstva Glasbene šole B.A.S.E.

Ostale oblike šolanja

Zaposlovanje učiteljev v javnih glasbenih šolah ni nadzorovano s strani države, mnogi pa se za ta poklic odločijo tudi zaradi koncertne kariere, ki je manj uspešna od pričakovanj.

9. Reden pouk

Glasbena šola B.A.S.E.

Mentorji pedagoške metode O.G.I. verjamemo v reden pouk, zato se trudimo v najkrajšem možnem času nadoknaditi vsako zamujeno uro, učenci pa lahko sodelujejo tudi na dveh šolskih nastopih letno. Ob zaključku šolskega leta imajo prav tako možnost opravljanja zaključnega izpita Glasbene šole B.A.S.E., na podlagi katerega v kombinaciji z oceno celoletnega dela prejmejo spričevalo.

Ostale oblike šolanja

Mentor, ki poučuje igranje instrumenta ali petja na domu, k opravljanju dela ni zavezan s pogodbo, zato pouk pogosto poteka neredno, učenci pa so ob tem marsikdaj deležni tudi manj strokovnih prijemov pedagoškega dela. Učenci so prav tako prikrajšani za možnost javnega nastopa in nimajo možnosti opravljanja zaključnega izpita, na podlagi katerega bi prejeli potrdilo o uspešno zaključenem šolskem letu.

10. Kontrolirano spletno učenje

Glasbena šola B.A.S.E.

V okviru Glasbene šole B.A.S.E. svojim učencem ponujamo možnost kontroliranega spletnega učenja, ki temelji na pedagoški metodi O.G.I., pri čemer jim je poleg samega gradiva na voljo tudi mentor, na katerega se vedno lahko obrnejo z dodatnimi vprašanji.

Ostale oblike šolanja

Mladi in odrasli se učenja instrumenta ali petja pogosto lotijo s pomočjo posnetkov, objavljenih na različnih spletnih kanalih, kjer so na voljo tako dobre kot slabe vsebine, ob tem pa nimajo niti povratne informacije s strani mentorja, zaradi česar je možnost napredka zelo majhna.

11. Dober zgled

Glasbena šola B.A.S.E.

Mentorji Glasbene šole B.A.S.E. so vidni in priznani slovenski glasbeniki, aktivni na različnih glasbenih področjih, kar učence še dodatno spodbuja k redni vaji ter ustvarjanju, saj jim mentorji s svojim glasbenim udejstvovanjem sporočajo, da je glasba živa.

Ostale oblike šolanja

Učitelji javnih glasbenih šol so običajno že davno opustili igranje instrumenta, zato so od glasbe tega časa odtujeni, posledično pa tudi učenci dobijo vtis, da je glasba nekaj, kar je nastajalo pred stoletji, nimajo pa vpogleda v trenutno glasbeno dogajanje.

Omogočamo vam tudi ...

Najem instrumenta

Še nimate svojega instrumenta in niste prepričani niti, da ga želite kupiti? Ne skrbite. Ponujamo vam možnost najema, zato lahko s šolanjem pričnete kar takoj.

Nakup instrumenta

Vsi naši učenci lahko instrument in drugo glasbeno opremo kadarkoli kupijo kar v šolski trgovini, kjer smo že izbrali primerne instrumente za vaše šolanje.

Naši strokovno usposobljeni mentorji so tu za vas in vašega otroka!

V Glasbeni šoli B.A.S.E. izbiramo le najboljše mentorje, mentorje, ki so strokovnjaki svojega glasbenem področja in se lahko pohvalijo s številnimi glasbenimi ter pedagoškimi dosežki.

Njihovo poslanstvo je odkrivanje individualnega potenciala vsakega učenja in razvoj prav tega v brezmejno kreativnost ter muzikalnost. S svojimi bogatimi izkušnjami in strokovnostjo so usposobljeni za delo z učenci vseh starostnih skupin in različnih stopenj predznanja.

Mentorji Glasbene šole B.A.S.E.

Naše celostno glasbeno šolanje zajema

Naš program Zoom/Skype violina za upokojence je mnogo več od golega učenja igranja violine. V sklopu našega celovitega glasbenega izobraževanja vam poleg učenja instrumenta ponujamo tudi druge, dodatne storitve in pripomočke, ki bodo vaše šolanje spremenili v edinstveno glasbeno izkušnjo.

Program učenja Zoom/Skype violina za upokojence

Program zajema učenje violine pod vodstvom profesionalnega mentorja. Glede na vaše želje in zmožnosti lahko izbirate med 30, 45 ali VIP 30 + 30 minutno uro. Program se izvaja po pedagoški metodi O.G.I. in se prilagaja vsakemu učencu posebej.

Base-paket-glasbene-teorije

Paket glasbene teorije

Paket glasbene teorije zajema učenje in praktično uporabo glasbene teorije na sami uri inštrumenta. Učenec tako vso potrebno glasbeno teorijo osvaja skozi prakso igranja, kar mu pomaga pri razumevanju glasbenih pojmov.

Base-notni-zvezek

Notni zvezek

Notni zvezek je nepogrešljiv del obvezne opreme vsakega glasbenika, ki se podaja na pot glasbenega šolanja. Vsak naš učenec ob vpisu prejme svoj notni zvezek, kamor lahko zapisuje svoje teoretične vaje in prve glasbene zamisli.

Base_spricevalo

Opravljanje izpita in spričevalo Glasbene šole B.A.S.E.

Vsak učenec ima ob koncu šolskega leta možnost opravljanja zaključnega izpita, ocena pa zajema tako izpit kot celoleten napredek. Za to ob zaključku šolskega leta prejme zaključno spričevalo Glasbene šole B.A.S.E. 

Ceniki šolanja

30 min - Standard

Tedenska 30-minutna individualna online ura s strokovno usposobljenim mentorjem.

 • Paket glasbene teorije
 • Notni zvezek
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

82 na mesec

45 min

Tedenska 45-minutna individualna online ura s strokovno usposobljenim mentorjem.

 • Paket glasbene teorije
 • Notni zvezek
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

109 na mesec 

VIP 30 + 30 min

30 + 30-minutna kombinacija različnih mentorjev, programov ali instrumentov. Možno online šolanje 2x30 min ali 1x60 min tedensko. 

 • Paket glasbene teorije
 • Notni zvezek
 • Opravljanje izpita 
 • Spričevalo GŠ B.A.S.E.

164 na mesec

Ob vpisu v šolo se zaračuna vpisnina v znesku 35,00€, ki se obračuna na prvem računu.

Pozivamo vas, da se pred vpisom v šolo seznanite z našimi pogoji sodelovanja in preberete najbolj pogosta vprašanja.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem!

"Naj to priložnost izkoristim za pohvalo svojega mentorja, ki je res izjemen strokovnjak, odličen kitarist in pedagog z občutkom za učence in učenje. V pol leta, kolikor sem hodil v glasbeno šolo z namenom obnovitve svojega znanja, sem pridobil ogromno veščin, veliko več kot sem pričakoval ob vpisu. V resnici je bila vsaka učna ura nov izziv, h kateremu sem se z veseljem vračal."

Jan o. / učenec

Pogosta vprašanja ob vpisu

Kdo se lahko vpiše na program učenja Skype/Zoom violina za upokojence? 

Kako je s poukom glasbene teorije?

Kako se dogovorimo glede termina poučevanja?

Kje lahko opravim vpis v šolo?

Kako je z izdajo računov?

Kakšen je postopek v primeru odsotnosti učenca?

Kako je s poukom čez poletje?

Kako poteka pouk?

Kako se obračunava šolnina?

Kako je s vpisnino?

Kje lahko preberem pogoje poslovanja?

Kakšen je postopek v primeru odsotnosti mentorja?

Za koliko časa se vpisujem v šolo?

VPIS V ŠOLO JE ZELO ENOSTAVEN.

Ste pripravljeni začeti? Nimate kaj izgubiti!

Prijava v šolo je zelo enostavna in jo lahko oddate vse dni v tednu. Ker ponujamo učenje instrumentov in petja brez letne vezave, nimamo visokih celoletnih vplačil, nobenih zapletenih pogodb, vpisujemo pa brez minimalne dobe šolanja. Vpis velja od datuma oddane prijave, zato nas kontaktirajte še danes in naredite prijavo na prvo učno uro.

Šolanje ponujamo v 30 in 45 minutnih tedenskih enotah ter VIP različici 30 + 30 min. Cenik za izbrano lokacijo najdete na posameznem programu. Učenje poteka v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času.

Šolanje poteka 12 mesecev v letu.

Vpisnina znaša 35€, ki se poravna enkratno ob vpisu v šolo.