Violina – 7. Poglavje

[thrive_headline_focus title=”Dejavniki, ki pri izbiri glasbene šole ne smejo biti na 1. mestu” orientation=”centeralign”]

7. Poglavje

V prejšnjem poglavju smo poudarili lastnosti, ki naj bi jih imel dober inštruktor. Tokrat pa vam bomo zaupali dejavnike, ki pri izbire glasbene šole ne smejo biti na prvem mestu:

1. CENA

Največja napaka je, da ljudje izberejo glasbeno šolo, ki nudi najugodnejše inštrukcije. Takšne šole imajo običajno NAJMANJ izkušenj in svoje učence pridobivajo zgolj na podlagi ugodne cene. To dokazuje tudi dejstvo, da veliko učencev že po prvem letu šolanja, izobraževanje pri njih opusti. Bodisi zaradi izgube motivacije ali zaradi iskanja kvalitetnejšega izobraževanja. Poglavitni razlog za vašo izbiro ne sme biti cena. Poiščite nekoga, ki vam in vašemu otroku zagotavlja REZULTATE. Dobra glasbena šola vam bo ponudila več programov, tudi takšnega, ki bo primeren za vaš žep. Včasih drži rek, da dobite to, kar plačate!

2. LOKACIJA

To je druga napaka, ki jo delajo učenci ali starši pri iskanju glasbene šole. Mnogi se zaradi lokacije odločijo za glasbeno šolo, ki ne zadovolji njihovih potreb. Priročna lokacija še ne pomeni, da bo izobraževanje kvalitetno in strokovno. Poiščite nekoga, ki vam in vašemu otroku zagotavlja REZULTATE, četudi to pomeni več prevoženih kilometrov.

3. REFERENCE

Veliko ljudi je pri odločitvi pozornih le na kvalifikacije. Diploma iz glasbe še ne zagotovi REZULTATOV. Če nekdo razume glasbo še ne pomeni, da vam lahko pomaga, da jo boste razumeli tudi vi ali vaš otrok. Veliko izkušenj z nastopanjem ne prinese sposobnosti, da bo nekdo dober inštruktor. Pri izbiri šole bodite pozorni na njene dosedanje dosežke, priznanja, uspehe njenih učencev in priporočila staršev katerih otroci šolo obiskujejo ali so jo obiskovali. Vedno izberite glasbeno šolo, ki vam zagotavlja REZULTATE.

Zdaj veste, na kaj morate biti pozorni pri iskanju prave glasbene šole. Prihodnja tema bodo nasveti, kako od vaših učnih ur odnesti čim več.

P.S. Če iščete glasbeno šolo, s katerim boste dosegli najboljše REZULTATE, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali.

Want to learn more?

Check out these articles below