Začetna delavnica za BOBNE je kratek brezplačni tečaj namenjen vsem otrokom in odraslim, ki bi radi izvedeli kako se pravilno in najhitreje lotimo učenja bobnov. Če niste prepričani ali bo vašemu otroku ali vam redno obiskovanje glasbene šole všeč ali ne, je to za vas idealna priložnost, kjer lahko pridobite vse potrebne informacije in tudi praktično preizkusite ali je tak način učenja ustrezen za vašega otroka ali vas.


Zakaj enostavno ne smete zamuditi uvodnega bobnarskega tečaja?

check-circle-o

Začetna delavnica za bobne je brezplačna

check-circle-o

Praktično in informativno vključevanje v igranje bobnov

check-circle-o

Pridobili boste vse potrebne informacije za šolanje iz bobnov

check-circle-o

Individualno svetovanje glede glasbenega izobraževanja, nakupa inštrumenta, itd...

BESEDA O MENTORJU

Začetna delavnica za bobne​BOJAN KRHLANKO je diplomiral na celovškem konzervatoriju za glasbo pri prof. Klemensu Marktl-u. V procesu pridobivanja izobrazbe se je dodatno izobraževal ali pa bil soudeležen na delavnicah pri mentorjih: Matt Penman, Aaron Goldberg, Jimmy Cobb, Adam Nussbaum, Mario Gonzi, Wallter Grassman, Don Menza, Seamus Blake. V preteklosti je redno sodeloval in še vedno sodeluje s posamezniki ali skupinami kot so: Jani Moder, Marko Črnčec, Igor Lumpert, Lenart Krečič, Jaka Kopač, Jure Pukl, Karen Asatrian, Simone Zanchini, Peter Ugrin, Ana Bezjak, Vasko Atanasovski, RTV Big Band Slovenije, Rob Bargard, Prasanna...Leta 2001 ga je k sodelovanju povabila skupina The Stroj, s katero je prvič nastopil na odmevnejših prireditvah kot: Stockton Riverside Festival v Angliji, BBC music Live in Leeds (Anglija). Koncerti s skupino The Stroj so sledili po festivalih širom Evrope, državah na Balkanu ter Singapurju. Leta 2004 je s skupino The Stroj soustvaril glasbeno-plesno predstavo Začasno Avtonomna Cona v Cankarjevem domu.
Aktiven je bil tudi v slovenski popularni glasbi, saj je sodeloval z glasbeniki kot so: Helena Blagne, Elda Viler, Oto Pesner, Lara Baruca, Alenka Godec, Zoran Predin, Magnifico in mnogimi drugimi.

Trenutno ustvarja s skupinami in posamezniki kot so: Litošt, BiK 3, Igor Matkovič, Boštjan Simon, Igor Bezget trio, dB duo, MiNiMe, Cromatik 5, Samo Šalamon trio, Laibach.

Kot član omenjenih sestavov je igral na festivalih: Festival Boben in Lajna, Festival Arsana, Max Klub Jazz Festival, Jeff, Lent Festival, Brda Contemporary music Festival, Valjevo Jazzfest (Srbija), OCT-LOFT Jazz Festival (Kitajska), Fernates Jazz Festival (Hrvaška), Singapore Arts Festival (Singapur), Festival Zvončki in trobentice, Festival 18. Mednarodnega Srečanja Saksofonistov in drugih.Kaj vse se boste naučili na tem kratkem uvodnem tečaju za bobne?

check-circle-o

Predstavitev bobnov

Mentor predstavi inštrument in  njegov nastanek.

check-circle-o

Uvod v improvizacijo na bobnih

Mentor razloži pomen improvizacije in vključi otroka/učenca v igranje.

check-circle-o

Demonstracija različnih glasbenih stilov na bobnih

Ob zaigranih glasbenih primerih bo mentor prikazal zvočne možnosti, ki jih ponujajo bobni.

check-circle-o

Igranje s spremljavo

Na inštrumentu se bodo lahko preizkusili še otroci in odrasli.

check-circle-o

Branje not - zakaj?

Obrazložitev za kaj so tudi note eden izmed pomembnih faktorjev v glasbi.

check-circle-o

Predstavitev akustičnih in elektronskih bobnov

Nemeni uporabe različnih vrst bobnov.

Kje in Kdaj?

LOKACIJA:


  B.A.S.E. CELJE, Gregorčičeva 7, Celje 

TERMIN SREČANJA:


  PONEDELJEK, 14. MAJ ob 18.00h

09
Dni
22
Ur
05
Minut
59
Sekund

2020 Glasbena šola B.A.S.E.. Vse pravice pridržane. | www.base.si