B.A.S.E. Live

Naučite se igranja instrumenta ali petja, četudi ne morete do nas. Cilj lahko odslej dosežete kar v zavetju doma!

Se želite učiti igranja instrumenta kar doma?

Vsi vemo, da so naši dnevi dandanes zapolnjeni s številnimi obveznostmi, zaradi katerih naše srčne želje ostajajo neizpolnjene. Pot na učno uro enkrat tedensko se nam morda zdi predolga, poleg tega pa le težko žrtvujemo toliko časa za vožnjo. Zato tisto, kar si zares želimo, potiskamo na stran, leta pa tečejo ...

Zdaj potrebe po zanemarjanju želja ni več. B.A.S.E. Live omogoča učenje instrumenta ali petja kar od doma ter s tem prihrani vaš čas, ob tem pa ohranja popolnoma individualno obravnavo vsakega posameznika. Vse, kar potrebujete, so torej le računalnik, dobra spletna povezava in uporabniški račun na Zoomu ali Skypu, medtem ko sicer šolanje poteka povsem enako kot če bi se udeleževali učnih ur pri nas na šoli.

Mentor je namreč izključno z vami v vnaprej dogovorjenem terminu, pri sestavi učnega načrta pa upošteva tako vaše predznanje kot želje, cilje in potrebe, zato niste prikrajšani prav v ničemer, temveč imate možnost razviti vse potenciale, veščine ter tehnike, zaradi katerih boste postali dobri glasbeniki.

Zakaj izbrati takšen način učenja?

Šolanje s pomočjo Zooma ali Skypa omogoča povsem individualno obravnavo vsakega posameznika, saj je strokovno usposobljen mentor izključno z vami v vnaprej dogovorjenem terminu, pri sestavi učnega načrta pa upošteva vaše predznanje, želje, cilje in potrebe. Edina razlika, ki tovrstno obliko učenja ločuje od standardnega poučevanja na šoli, je ta, da v primeru pouka B.A.S.E. Live šolanje poteka kar pri vas doma in vam s tem prihrani vožnjo do nas, vendar sta tako kakovost kot obseg šolanja povsem enakovredna ustaljenejšemu načinu učenja.

Učenje od doma

Razdalje med vami in nami odslej ni več, saj se igranja instrumenta ali petja lahko učite kar doma.

Individualna obravnava

Mentor učni program v celoti prilagodi vašemu predznanju, željam, ciljem in potrebam.

Pestra izbira programov

Izbirate lahko med več kot 30 različnimi programi, pri čemer je na voljo tudi različno trajanje učnih ur.

Strokovna usposobljenost

Pouk poteka pod vodstvom strokovno usposobljenih mentorjev, ki so hkrati aktivni glasbeniki.

Pridružite se ostalim zadovoljnim učencem

Eva L.

učenka

"Rada bi dodala, ker ne vem, kdaj bo spet priložnost za to, da mi je učenje z Vito v veliko veselje. Res ima smisel za poučevanje in vsak teden komaj čakam na uro. Je, vsaj kar se mene tiče, ravno prav stroga in natančna, zato vse pohvale!"
Renata M.

učenka

"Dober dan, sem Renata M. in vaša stran me je tako pritegnila, da sem se vpisala na začetni tečaj akustične kitare. Prsti bolijo, a le zato, ker pridno vadim. Želela bi se vam kar najlepše zahvaliti za prijazno vodenje v svet zvenečih strun. Hvala lepa in lep dan."

Kako poteka učenje?

B.A.S.E. Live je program učenja igranja instrumenta ali petja, povsem enakovreden standardnemu šolanju na šoli, le da prihrani vaš čas, saj se med učnimi urami nahajate kar doma. Mentor je izključno z vami v vnaprej dogovorjenem terminu, učni načrt pa v celoti prilagodi vašim željam, ciljem ter potrebam, a tudi morebitnemu predznanju. Tako smo ohranili individualno obravnavo vsakega posameznika, pri čemer ni pomembno, ali se pouka udeležujejo otroci (ob spremstvu staršev), mladi oziroma odrasli ali starejši.

Kot je značilno za klasično obliko pouka, tudi v okviru B.A.S.E. Live programov lahko izbirate med različnimi instrumenti, žanrskimi usmeritvami in trajanji posameznih učnih ur (30, 45 ali VIP 30 + 30 minut na tedenski ravni), vse, kar potrebujete, pa so le računalnik, spletna povezava in uporabniški Zoom ali Skype račun. Preprosto, kajne?

 1. 1
  Opravite vpis v Glasbeno šolo

  Izpolnite obrazec za vpis v glasbeno šolo, izberite želen program in dolžino ure ter označite, da se želite udeleževati B.A.S.E. Live (spletnega) programa.
 2. 2
  Uskladitev in potrditev termina

  Po uspešno oddani prijavi vas bo kontaktiral mentor, s katerim se boste  dogovorili za termin izvajanja učnih ur.
 1. 3
  Izvajanje Zoom/Skype lekcij

  Ob vnaprej dogovorjenem terminu se s pomočjo aplikacije Zoom ali Skype povežete z mentorjem in opravite učno uro.
 2. 4
  Komunikacija z mentorjem

  Čeprav vam bo mentor na učnih urah podal novo znanje in napotke za vaje, vam bo kadarkoli na voljo za dodatna vprašanja ter pojasnila.

Programi učenja igranja instrumenta

Kitara

Klavir

Petje

Bas kitara

Bobni

Flavta

Violina

Saksofon

Kontrabas

Harmonika

Trobenta

>