Učenje klavirja

Oglejte si naše programe učenja klavirja. Pri poučevanju se ne omejujemo ne generacijsko ne žanrsko. Programe učenja klavirja, namenjene tako (bodočim) profesionalcem kot ljubiteljem, smo prav s tem namenom prilagodili najmlajšim, mladim in odraslim, pa tudi upokojencem. Vsaki starostni skupini ponujamo žanrsko raznoliko usmeritev (klasična glasba, jazz, pop), saj verjamemo, da je interpretacija glasbenih del le ena od možnih oblik muziciranja, medtem ko mi dajemo večji poudarek kreativnosti in spontanemu izražanju. 

Prav zato smo razvili pedagoško metodo O.G.I., s pomočjo katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, zaradi česar izobraževanje poteka na šoli ali od doma v obliki spletnega pouka, vključitev vanj pa je možna skozi vse leto. Na ta način smo dosegli, da znanje prav vsak osvaja v svojem tempu in da razvija veščine, skladne z njegovimi glasbenimi željami, cilji ter potrebami (akordična spremljava, solistično izvajanje, improvizacija itn.), za dodatno spodbudo pa smo vsakomur na voljo pri izbiri in nakupu klavirja, čeprav omogočamo tudi njegov najem.

Programi učenja za predšolske otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. ustvarjamo prijetno okolje za predšolske otroke, željne učenja igranja klavirja. Tekom programa, ki vključuje tako igre kot motivacijske naloge, bo otrok prebudil ljubezen do glasbe in krepil veščine, s katerimi bo razvijal svoja zanimanja, saj učni program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku. Naučil se bo pravilne drže in koordinacije rok, notacije, občutka za ritem ter fraziranje, razvijal pa bo tudi muzikalnost in kreativnost, zaradi česar bo njegovo veselje do igranja toliko večje.

Klavir za predšolske otroke

Skupinska glasbena pripravnica

Programi učenja za otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. verjamemo, da mora muziciranje odražati ljubezen do glasbe, zato smo za najmlajše pripravili program klasičnega in pop ter jazz klavirja, ki lahko potekata tako na šoli kot od doma v obliki spletnega pouka. Otrok se bo v primeru obeh naučil pravilne drže in koordinacije rok ter bo razvijal muzikalnost, vendar ima prvi težišče na poustvarjalnosti, medtem ko drugi spodbuja lastno kreativnost in spontano izražanje. Ker pa učni program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo posamezniku, bo otrok ne glede na izbrani program razvijal veščine, ki izhajajo iz njegovih zanimanj, zaradi česar bo veselje do igranja toliko večje.

Klasični klavir za otroke

Pop & Jazz klavir za otroke

Klasični klavir za otroke

Pop & Jazz klavir za otroke

Programi učenja za mlade in odrasle

Doslej ste gotovo preposlušali že obilo glasbe in na ta način izostrili svoja ušesa. A ker nimamo vsi enakih zanimanj, smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. pripravili programe učenja klavirja za mlade in odrasle, ki segajo tako na področje klasične glasbe kot jazza ter popa, izvajajo pa se lahko na šoli ali od doma v obliki spletnega učenja. Širok nabor vam skupaj s pedagoško metodo O.G.I., na podlagi katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, omogoča razvijanje različnih veščin, od akordične spremljave, solističnega izražanja in improvizacije do interpretacije klasičnih del. Ker pa se morda v tem trenutku še ne znate žanrsko opredeliti, vam ponujamo tudi pripravnico za začetnike, v okviru katere boste spoznali različne tehnike in žanre ter se kasneje kadarkoli preusmerili na program, za katerega boste prepričani, da zmore izpolniti vaša pričakovanja.

Klavir za začetnike

Klasični klavir

Jazz klavir

Klavir za pop glasbo

Klavir za začetnike

Klasični klavir

Jazz klavir

Klavir za pop glasbo

Programi učenja za upokojence

V Glasbeni šoli B.A.S.E. zagovarjamo prepričanje, da za pridobivanje novega znanja nikoli ni prepozno. Zato smo pripravili program učenja klavirja za upokojence, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega učenja. V obeh primerih program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja obudite že pozabljeno znanje ali pa z učenjem pričnete na samem začetku. Poleg tega se lahko posvetite kateremukoli žanru, saj je pomembno le to, da vam je glasba, ki jo izvajate, všeč. Verjamemo namreč, da nam prav nobena veščina ni v pomoč, če naše muziciranje ne premore srca.