Učenje trobente

Programi učenja trobente za vsakogar. Misel, da je glasba prisotna v življenju vseh nas, nam je v Glasbeni šoli B.A.S.E. v navdih, zato se pri poučevanju ne omejujemo ne generacijsko ne žanrsko. Programe učenja trobente, namenjene tako (bodočim) profesionalcem kot ljubiteljem, ki so poleg tega dobri poslušalci, smo prav s tem namenom prilagodili najmlajšim, mladim in odraslim, pa tudi upokojencem. Vsaki starostni skupini ponujamo žanrsko raznoliko usmeritev (klasična glasba, jazz, pop), saj verjamemo, da je interpretacija glasbenih del le ena od možnih oblik muziciranja, medtem ko mi dajemo večji poudarek kreativnosti in spontanemu izražanju.

Prav zato smo razvili pedagoško metodo O.G.I., s pomočjo katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, zaradi česar izobraževanje poteka na šoli ali od doma v obliki spletnega pouka, vključitev vanj pa je možna skozi vse leto. Na ta način smo dosegli, da znanje prav vsak osvaja v svojem tempu in da razvija veščine, skladne z njegovimi glasbenimi željami, cilji ter potrebami (solistično izvajanje, improvizacija itn.), za dodatno spodbudo pa smo vsakomur na voljo pri izbiri in nakupu trobente, čeprav omogočamo tudi njen najem. 

Programi učenja za otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. verjamemo, da mora muziciranje odražati ljubezen do glasbe, zato smo za najmlajše pripravili program klasične in jazz ter pop trobente, ki lahko potekata tako na šoli kot od doma v obliki spletnega pouka. Otrok se bo v vsakem primeru naučil pravilnega nastavka, dihanja, drže in koordinacije rok ter bo razvijal muzikalnost, vendar ima prvi težišče na poustvarjalnosti, medtem ko drugi spodbuja lastno kreativnost in spontano izražanje. Ker pa učni program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo posamezniku, bo otrok ne glede na izbrani program razvijal veščine, ki izhajajo iz njegovih zanimanj, zaradi česar bo veselje do igranja toliko večje.

Klasična trobenta za otroke

Jazz & Pop trobenta za otroke

Klasična trobenta za otroke

Jazz & Pop trobenta za otroke

Programi učenja za mlade in odrasle

Doslej ste gotovo preposlušali že obilo glasbe in na ta način izostrili svoja ušesa. A ker nimamo vsi enakih zanimanj, smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. pripravili programe učenja trobente za mlade in odrasle, ki segajo tako na področje klasične glasbe kot jazza ter popa, izvajajo pa se lahko na šoli ali od doma v obliki spletnega učenja. Širok nabor vam skupaj s pedagoško metodo O.G.I., na podlagi katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, omogoča razvijanje različnih veščin, od solističnega izražanja in improvizacije do interpretacije klasičnih del. Ker pa se morda v tem trenutku še ne znate žanrsko opredeliti, vam ponujamo tudi pripravnico za začetnike, v okviru katere boste spoznali različne tehnike in žanre ter se kasneje kadarkoli preusmerili na program, za katerega boste prepričani, da zmore izpolniti vaša pričakovanja.

Trobenta za začetnike

Klasična trobenta

Jazz & Pop trobenta

Trobenta za začetnike

Klasična trobenta

Jazz & Pop trobenta

Programi učenja za upokojence

V Glasbeni šoli B.A.S.E. zagovarjamo prepričanje, da za pridobivanje novega znanja nikoli ni prepozno. Zato smo pripravili program učenja trobente za upokojence, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega učenja. V obeh primerih program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja obudite že pozabljeno znanje ali pa z učenjem pričnete na samem začetku. Poleg tega se lahko posvetite kateremukoli žanru, saj je pomembno le to, da vam je glasba, ki jo izvajate, všeč. Verjamemo namreč, da nam prav nobena veščina ni v pomoč, če naše muziciranje ne premo

>