__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"7a6de":{"name":"Main Accent","parent":-1},"7c414":{"name":"Accent Dark","parent":"7a6de"}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"7a6de":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"7c414":{"val":"rgb(13, 2, 4)","hsl_parent_dependency":{"h":352,"l":0.03,"s":0.72}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"7a6de":{"val":"rgb(55, 179, 233)","hsl":{"h":198,"s":0.8,"l":0.56,"a":1}},"7c414":{"val":"rgb(13, 49, 65)","hsl_parent_dependency":{"h":198,"s":0.66,"l":0.15,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
PRIJAVA V MOJ.BASE.SI

Zaposlitve

Delo na področju glasbenega izobraževanja je razgibano, vsebinsko bogato in družbeno odgovorno. V Glasbeni šoli B.A.S.E. se tega zavedamo, zato k sodelovanju redno vabimo vse, s katerimi lahko ustvarjamo in napredujemo ter posledično svojim učencem nudimo najboljše storitve. Zato vas vabimo, da si ogledate kakšne so možnosti zaposlitve pri nas in se pridružite B.A.S.E. ekipi!

Trenutno nudimo 2 možnosti za zaposlitev:

Poučevanje na šoli 

Ste izkušen glasbenik in želite svoje znanje predati drugim? Vas spodbujanje in spremljanje dosežkov učencev izpolnjuje? Glasbena šola B.A.S.E. deluje na štirih lokacijah (Maribor, Ljubljana, Slovenska Bistrica in Ptuj), ker pa želimo kakovostno glasbeno izobraževanje omogočiti vsem, iščemo mentorje izbranih instrumentov.

Poučevanje na domu po celi Sloveniji

Si želite postati glasbeni mentor? Ali z veseljem učite in predajate znanje drugim? Potem ste na pravi strani. V Glasbeni šoli B.A.S.E. širimo svoje storitve, saj želimo omogočiti glasbeno izobraževanje vsem. Iščemo mentorje, ki bodo poučevali na izbranih krajih ali okolici na domovih učencev, po celotni Sloveniji. 

Spremljajte novosti, s katerimi vas obveščamo o možnostih zaposlitve.

>