Učenje petja

Preglejte naše programe učenja petja. V Glasbeni šoli B.A.S.E. se generacijsko ne omejujemo. Zato raznolike programe petja ponujamo učencem vseh starostnih skupin, najsi bodo ti (bodoči) profesionalci ali ljubiteljski glasbeniki. Ker pa verjamemo, da je interpretacija glasbenih del le ena od možnih oblik muziciranja, spodbujamo kreativnost in spontano izražanje vsakega posameznika.

Klasičen pouk na šoli izvajamo na štirih lokacijah, in sicer v Mariboru, Ljubljani ter na Ptuju.

Individualno učenje poteka preko izbrane aplikacije, določene v sodelovanju z mentorjem.

Programi učenja za otroke

V Glasbeni šoli B.A.S.E. verjamemo, da mora muziciranje odražati ljubezen do glasbe, zato smo za najmlajše pripravili program petja za začetnike in pop ter jazz petja, ki lahko potekajo tako na šoli kot od doma v obliki spletnega pouka. Otrok se bo v primeru vseh naučil pravilnega nastavka, dihanja in drže ter bo razvijal muzikalnost, ker pa učni program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo posamezniku, bo ne glede na izbrani program razvijal veščine, ki izhajajo iz njegovih zanimanj, zaradi česar bo veselje do igranja toliko večje.

Petje za začetnike

Pop petje za otroke

Jazz petje za otroke

Petje za začetnike

Pop petje za otroke

Jazz petje za otroke

Programi učenja za mlade in odrasle

Doslej ste gotovo preposlušali že obilo glasbe in na ta način izostrili svoja ušesa. A ker nimamo vsi enakih zanimanj, smo v Glasbeni šoli B.A.S.E. pripravili programe učenja petja za mlade in odrasle, ki segajo tako na področje jazza kot popa, izvajajo pa se lahko na šoli ali od doma v obliki spletnega učenja. Širok nabor vam skupaj s pedagoško metodo O.G.I., na podlagi katere učni proces v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, omogoča razvijanje različnih veščin vokalnega izražanja, vključno s prosto vokalno improvizacijo. Ker pa se morda v tem trenutku še ne znate žanrsko opredeliti, vam ponujamo tudi pripravnico za začetnike, v okviru katere boste spoznali različne tehnike in žanre ter se kasneje kadarkoli preusmerili na program, za katerega boste prepričani, da zmore izpolniti vaša pričakovanja.

Programi učenja za upokojence

V Glasbeni šoli B.A.S.E. zagovarjamo prepričanje, da za pridobivanje novega znanja nikoli ni prepozno. Zato smo pripravili program učenja petja za upokojence, ki lahko poteka tako na šoli kot od doma v obliki spletnega učenja. V obeh primerih program s pomočjo pedagoške metode O.G.I. v celoti prilagodimo vsakemu posamezniku, kar pomeni, da lahko ob spodbudi strokovno usposobljenega mentorja obudite že pozabljeno znanje ali pa z učenjem pričnete na samem začetku. Poleg tega se lahko posvetite kateremukoli žanru, saj je pomembno le to, da vam je glasba, ki jo izvajate, všeč.
Verjamemo namreč, da nam prav nobena veščina ni v pomoč, če naše muziciranje ne premore srca.

>